Rider000 1951 Napisano Jul 30 (promenjeno) Drug član, 1328 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @zaludanAudi 3.0 V6 TDI 2008. Nije remenica pukla nego guma(ublazivac vibracija) na njoj se raspala i remenica spala samo, kilometraza/godine ucinile svoje... Promenio Jul 30 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11039 Napisano Jul 30 4_tocka_i_karoserija, 2228 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Rider000 je napisao: @zaludanAudi 3.0 V6 TDI 2008. Nije remenica pukla nego guma(ublazivac vibracija) na njoj se raspala i remenica spala samo, kilometraza/godine ucinile svoje... Ma razumem da "ode", ali bez najave ne bih očekivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1951 Napisano Jul 30 (promenjeno) Drug član, 1328 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @zaludanBez najave... 10m od pasoske kontrole, upalili klimu, dobila opterecenje i cvrc. Promenio Jul 30 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2022 Napisano Jul 30 Drug član, 1535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znači Atlas je preporuka?Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11039 Napisano Jul 30 4_tocka_i_karoserija, 2228 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... Možda su samo baksuzi pa se kola više kvare kad kupiš njihov paket, a nama koji kupujemo Teslu je to talija, pa nemamo prilike da ih hvalimo P.S. sa Vozzijem sam imao tri intervencije za 2 godine, doduše, sve u krugu od 20 km, imao samo reči hvale, dok nisu pukli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 688 Napisano Avgust 5 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan izadje mi malopr ereklama za neki smart drive, imaju aplikaciju kao vozzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 14973 Napisano Avgust 5 Drug član, 1430 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, JoeD je napisao: izadje mi malopr ereklama za neki smart drive, imaju aplikaciju kao vozzi. prvo ovo pa onda ovo i ne treba nista vise da pisemo, lazu kao radikali 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3806 Napisano Avgust 5 Drug član, 935 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Piki, sto si na kraj srca? Pa prvo su ljudi radili na crno, a onda su ušli u legalne tokove. Zato se datumi malo ne (s)lažu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13182 Napisano Avgust 5 Ne silazi, 3001 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo @piki ! Još da vidimo ko su "komentatori"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Avgust 5 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan On 7/30/2025 at 12:58 PM, vidakn said: Znači Atlas je preporuka? Sent from my SM-A556B using Tapatalk Ja sam na atlasu vec trecu godinu, uvek me pozovu i ponude popust da produzim. Imaju vas dobru ponudu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11039 Napisano Avgust 6 4_tocka_i_karoserija, 2228 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Markone88 je napisao: Ja sam na atlasu vec trecu godinu, uvek me pozovu i ponude popust da produzim. Imaju vas dobru ponudu Koliki popust ti daju, leba ti? Ja sam kod Tesle, druga godina, nema priče o popustu, a za nijansu su jeftiniji od Atlasa. Nije mi cena bila razlog kad sam birao, mala je razlika, nego neograničen šlep u svakom slučaju prvi put, a sad i to što u Evropi rade sa Europ Assistance, i teško da ću menjati, nego me baš zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Avgust 7 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, zaludan said: Koliki popust ti daju, leba ti? Ja sam kod Tesle, druga godina, nema priče o popustu, a za nijansu su jeftiniji od Atlasa. Nije mi cena bila razlog kad sam birao, mala je razlika, nego neograničen šlep u svakom slučaju prvi put, a sad i to što u Evropi rade sa Europ Assistance, i teško da ću menjati, nego me baš zanima... Paket od 12000 placam 9 ili 10holjada evo vec treca godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 688 Napisano Avgust 7 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan posle koliko pocne da vazi ugovor u teslo od trenutka kupovine? za tlas je to 2 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7426 Napisano Avgust 7 Drug član, 2529 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine imao upravo suprotno iskustvo. Uplatio Atlas po preporukama sa foruma. Tri dana nisu ni uplatu mogli da proknjiže, da bi počelo da teče to vreme od kad se računa da si naručio paket. A mislim da je to 5 dana za atlas, ako nije nešto menjano. Iznervirao se, otkazao, i dobio novac nazad. Sa Teslom mislim da sam završio sve u roku od 2 - 3 dana i počelo je da teče osiguranje. Imao sam kvar početkom godine u Bugarskoj, aktivirao pomoć na putu, i sve je bilo i više nego korektno. Uplatio sam ponovo ove godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11039 Napisano Avgust 8 4_tocka_i_karoserija, 2228 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, JoeD je napisao: posle koliko pocne da vazi ugovor u teslo od trenutka kupovine? za tlas je to 2 dana Za Srbiju dva dana, za Evropu pet. @živke hvala na podeljenom iskustvu I ja sam evo drugu godinu uzeo Teslu, ali srećom nisam imao potrebe da proveravam kvalitet usluge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14980 Napisano Avgust 9 Integrisan, 7994 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/28/2025 at 5:29 PM, ProMaster said: To ne znači da je imun na 150e / radnom h... Ovde nisu čista posla. Čovek maler i @Darko Mihajlovic zajedno sa njim. Nije ni čudo šta je prošao sa Pežoom. Evo moje uspomene iz Grčke. Sreća nije na putu. Odem po doručak, da ga upalim kad čujem ne vergla lepo iz čista mira. Uuu majku mu. Sledeće paljenje upali teže, treće jedva. Da je još jedan zub morao da okrene ne bi mogao. Vratim se u smeštaj, grk mi dade neki alat, drugi čova lampu... Iščupam ga napolje i zamolim neke ljude da me odvezu do pumpe da pazarim nov. Sreća akumulator za Clia je uobičajnih dimenzija bez start stopa i govana pa sam ga našao lako. Inače, iako deluje lako da se zameni... Nije baš. Sa klema mora da se skinu ukupno 4 kom M6 matice. Pa tek onda da se skinu kleme. Nakon toga treba dugačak nastavak i torx T40 da se oslobodi fiksator akumulatora. No dobro, snašao sam se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11395 Napisano Avgust 10 Drug član, 2112 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi, ja reko stvarno sam izbaksuzirao nešto, kad ono akumulator... Čitao sam kao nekad novine, prvo od kraja (sport) , tako i ovde, prvi slika, pa tekst na gore . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15075 Napisano Avgust 10 Cool tip, 3164 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, ProMaster je napisao: Ma idi, ja reko stvarno sam izbaksuzirao nešto, kad ono akumulator... Čitao sam kao nekad novine, prvo od kraja (sport) , tako i ovde, prvi slika, pa tekst na gore . Aj cuti , ja zbog tebe aktivirah paket u sred dolomita... Srecom Atlas mi zavrsio posao. a Italijani mi ne naplatise popravku... Ja sam nekoliko godina kod njih, dva puta sam iskoristio njihove usluge, i skroz ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6003 Napisano Avgust 10 Drug član, 2558 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Alekre said: Inače, iako deluje lako da se zameni... Nije baš. Sa klema mora da se skinu ukupno 4 kom M6 matice. Pa tek onda da se skinu kleme. Nakon toga treba dugačak nastavak i torx T40 da se oslobodi fiksator akumulatora. No dobro, snašao sam se. da vidis kako je tek meni na pezou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7730 Napisano Avgust 10 Drug član, 2138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan mukice... promenite brend i vozite se sa osmehom.. salu na stranu , u Tesli nema paket koji pokriva Tursku ?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7730 Napisano Avgust 10 Drug član, 2138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 8. 2025. at 9:36, Markone88 je napisao: Paket od 12000 placam 9 ili 10holjada evo vec treca godina. nije to popust zato sto si tri godine kod njih... vazi za sve , ali marketing radi pos'o... Eve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11039 Napisano Avgust 10 4_tocka_i_karoserija, 2228 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: salu na stranu , u Tesli nema paket koji pokriva Tursku ?!?! Pa sad... Paket Evropa pokriva evropski deo Turske. (Ne planiram u Tursku u doglednoj budućnosti, pa nisam ni gledao pre kupovine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7730 Napisano Avgust 10 Drug član, 2138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, zaludan je napisao: Pa sad... Paket Evropa pokriva evropski deo Turske. (Ne planiram u Tursku u doglednoj budućnosti, pa nisam ni gledao pre kupovine) Pa evropski deo Turske je 3% teritorije... ako idem ,kao sto idem ,u Sarimsakli i tamo mi vrisne auto - sao roma babo babo... eto jos jedne prednosti Atlasa sve otkrijes sam usput , jebem li im semenku , nista ne pricaju... malopre zavo teslu i pitam za tursku ...snajka kaze "evropski deo" ..ja se napravim budala i pitam , a gde je to , koji su to gradovi ?.... aaa,,,hmmmm,, pa znate , pa ima na karti na googlu , pa tuc muc ... mrs u pizdu materinu ne znam kome ikome normalnom treba evropski deo turske za autoosiguranje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5082 Napisano Avgust 10 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: nije to popust zato sto si tri godine kod njih... vazi za sve , ali marketing radi pos'o... Eve Nisi skroz u pravu, udji na njihov sajt da vidis, daju 17% popusta povodom 17og rodjendana. Ali bar jednom/dvaput godisnje imamu akcije 10-15% Meni je 9000 evo vec drugi put zaredom, a prvi put kad sam uzeo je bio 10 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7730 Napisano Avgust 10 Drug član, 2138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Markone88 je napisao: Nisi skroz u pravu, udji na njihov sajt da vidis, daju 17% popusta povodom 17og rodjendana. Ali bar jednom/dvaput godisnje imamu akcije 10-15% Meni je 9000 evo vec drugi put zaredom, a prvi put kad sam uzeo je bio 10 000 pa ovo je screenshot sa sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...