Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc na putu za Evropu - gde se uclaniti?

Recommended Posts

• Drug član, 789 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

I kako se to onda rešava? Vozi te do vulkanizera gde možeš i da kupiš gumu ili te vozi na adresu koja tebi odgovara?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2490 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
15 minutes ago, grafigo said:

I kako se to onda rešava? Vozi te do vulkanizera gde možeš i da kupiš gumu ili te vozi na adresu koja tebi odgovara?

Ma mogao sam i ja da resim vulkanizera, bio sam u gradu, al nisam hteo da se trosim tamo kad vec imam uplaceno. Jos mi guma neka ne standardna dimenzija, a da kupim neku kinesku pa da nemam da uparim kuci ne zelim, a to mi letnji set pa ni ne moram bas odma da kupujem pa sam odlucio da me voze kuc. Ja rekao da bi isao kuci posto sam iskidao gumu skroz i nemam rezervnu oni rekli dobro i to je to. Da sam mozda isao na neki dalji put onda bih trazio da me voze do vulkanizera, ovako mi bolje bilo kuci. 

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 2490 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
1 hour ago, zaludan said:

A koji je bio jezik sporazumevanja sa šlep-majstorom u Mađarskoj?

Suboticanin je dosao :D 

Posto sam bio 160km od Subotice, poslali njega, po povratku u Su vec je imao rutu za Bg. Kaze razbili su se od posla sad u sezoni, nekad je spojio par dana da kucu nije video. Atlas ih redovno isplacuje, postuju se striktno pravila i putevi. Kaze zna da je red podugacak za uclanjivanje u atlas za slepadzije. I nacuo je da ce cene ici gore 

Promenio član drmilan_
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 785 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Uzeo drugi motor zovem Teslu da prebacim paket. Javlja se arogantna zenska osoba. "Ne mozete da prebacujete paket na drugi motor." 

Izbegavajte ih u sirokom luku. 

Samo ATLAS. 

• Drug član, 944 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
pre 18 minuta, Rider000 je napisao:

Uzeo drugi motor zovem Teslu da prebacim paket. Javlja se arogantna zenska osoba. "Ne mozete da prebacujete paket na drugi motor." 

Izbegavajte ih u sirokom luku. 

Samo ATLAS. 

Nije ti se svideo njen glas, pa zato savetuješ izbegavanje u širokom luku? 😝

• Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------
pre 9 minuta, zaludan je napisao:

Kod Tesle je to vrlo jasno naznačeno.

Koliko me secanje sluzi kada sam uzimao paket, bas sam to i pitao. Dobio sam odgovor da moze. 

Takve gluposti kod Atlas-a nema. Sa njima godinama nisam imao nikakav problem, tako da cu preci kod njih i to je too

• Drug član, 944 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
pre 5 minuta, Rider000 je napisao:

Koliko me secanje sluzi kada sam uzimao paket, bas sam to i pitao. Dobio sam odgovor da moze. 

Može da se prebaci samo jednom na drugo vozilo, i to važi samo za Srbiju. 

Možda je nesporazum bio u pitanju. 

Daj devojci šansu. 🥰

@AtornMoze ali to vazi samo za auto. Za motore ne vazi, 'bes ga, nema veze... 

• U prolazu, 8 postova

Ja imao vozzi ubacio I motor bilo gratis 😄 srećom mi nisu trebali , kako pukli sve od danas do sutra da uplatim neku pomoć na putu i tako dođe do toga da sam naj*bo letos crkla turbina na autu pa onda : šlep od surčina do kuma na konjarnik 4000 , da probam u servis što je otpalo pa šlep do Petrovca 150 ojra inače ide 200 , servis turbine itd plus maltretiranje zovi miku i žiku za šlepanje .M*da sam pojeo što nisam uplatio neku pomoć na putu j*beš 9-10 hiljade. Evo još uvek se lomatam gde da uplatim da bude dobro i za auto i za motor a koliko vidim ispada atlas najbolja varijanta. Generalno gledano dal je 8 ili 10 crvene nije toliko bitno u toj priči koliko pouzdanost i uslovi.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 789 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Stigao sad SMS od Atlasa da povodom crnog petka imaju 30% popust na internacionalni plus paket. Popust ide samo pozivom na broj +381/069-767-104, a ponuda vazi do kraja novembra.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja