grafigo 3202 Napisano Jul 10 Drug član, 789 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan To sam i napisao, da ti je pomoc tek tolika da te skloni sa glavnog puta i eventualno doveze do prvog mehanicara, elektricara, vulkanizera... Moze da bude pomoc za neku sitnicu eventualno, ali za krupnije stvari nece moci. Sa druge strane, to te kosta cirka paklo cigara ili 2 kafe, sto je beznacajno za dzep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 10 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći vikend je u planu Grčka, dve destinacije. Dva auta, oba na moje ime, sin ima ovlašćenje, da li uzeti porodično putno osiguranje, tj grupno jer su punoletni, koja pomoć na putu za drugo vozilo gde nije vlasnik, ne znam više šta da gledam... Za osiguranje naletim na rfzo Путно осигурање WWW.RFZO.RS Zvanicni sajt Republickog fonda za zdravstveno osiguranje kao povoljno, ne znam. A šlep, šta sad uzeti, Wozzi nije proradio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4421 Napisano Jul 10 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, grafigo said: To sam i napisao, da ti je pomoc tek tolika da te skloni sa glavnog puta i eventualno doveze do prvog mehanicara, elektricara, vulkanizera... Moze da bude pomoc za neku sitnicu eventualno, ali za krupnije stvari nece moci. Sa druge strane, to te kosta cirka paklo cigara ili 2 kafe, sto je beznacajno za dzep. Znam ,.jeste jeftino ,.ali moze da bude beskorisno.. ne treba mi neko da me skloni s puta. Sklonicu se sam... Pricam o nekim realnom scenariju , zakacis i probusis karter . I ? Da sednem i placem. A zamena toga u grckoj - klempanje po usima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 10 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Blaza said: Wozzi nije proradio ? nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2843 Napisano Jul 12 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Koleginica bila skoro na letovanju na Sitoniji i krene da je zeza auto. Pvo centralna, pa paljenje, pa na kraju nije ni hteo da pali. Pošto ima uplaćen Atlas najveći paket pozove ih i stigne šlep posle par sati koji je odvezao do električara. Utvrđeno da je aku otišao, stavljen novi za 175 evra. Škoda Fabija stara nekih 10 godina sa start stop sitemom. Letovanje nastavljeno normalno kao i povratak kući. Nije ni planirala nego drugi kolega kaže da ih pozove i proba da refundira novac. Tražili joj samo da pošalje skeniran fiskalni račun i nakon dva dana legao novac u kompletnom iznosu. Eto pozitivan utisak za Atlas i ako nisam njihov član i još jedan dokaz zašto treba imati pomoć uplaćenu, sve i da ne zatreba nikad. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8425 Napisano Jul 12 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je meni prijatno iznenađenje - bio sam ubeđen da oni ne plaćaju akumulator, gume, sijalice i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Jul 13 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je to spalo u onu popravku u servisu do 500e i verovatno tu uslugu nema vise u paketu ali opet dobro, paket je 10 000 a ostalo joj ostalo, slep itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 17 (promenjeno) Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima nekog iskustva sa AMClub ? Interesuje me ovaj paket Multi Evropa WWW.AMCSRBIJA.RS AMClub Paket PAKET 5+ EVROPA Korisnik PAKETA 5+ sve usluge vezuje lično za sebe.OBEZBEDITE […] a ne znam ni ko su, gde im je ofis, ništa na sajtu... Imaju i moto dodatak... Promenio Jul 17 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jul 17 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Blaza je napisao: Imaju i moto dodatak... Mislim da je neko pisao da je taj moto dodatak tipa neke sitne usluge, mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 17 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi toliko za moto dodatak, koliko da li su kao Wozzi...razumeš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Jul 17 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Svi oni mogu da budu kao Vozzi, to je sigurno. I Vozzi je samo jednom bio Vozzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Jul 17 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam postao nepoverljiv prema ovim paketima i iskreno receno citajuci gorepomenuti paket poceo sam da se smejem. Znaci, vazi za 5 vozila i ima ne jedno nego DVA slepanja iz evrope i jos svasta nesto slatkorecivo napisano. Ne znam ali bilo bi dobro da polovina napisanog bude tacna. Ja i dalje tvrdim da na put preko grane ne bi smelo da se ide bez dovoljno kesa koji bi podmirio jednu takvu akciju (sto ja i praktikujem) a paket pomoci kupljen ovde je samo psihicki mir a nikako JEDINA slamka spasa. Sad u nedelju mi pri povratku sa mora zvekne benzinska pumpa na mokroj gori, nikaki problem jer je imam u gepeku ali avaj. Nisam znao da je stegnuta sa 2 zvezdasta srafa za koje ja nemam kljuc u alatu. Obzirom da imam AMSS paket pomoci za Y uzmem i okrenem njihov broj racunajuci da ce poslati nekog sa alatom i ja to da platim. Zvao 15 minuta i niko se ne javlja, ukljuci se automat i na kraju se prekine veza. Onda lepo prozujim netom i nadjem slep na zlatiboru koji mi je najblizi, javi se momak i kaze ima kluc i đoze da ga donese al to je 50e. Ok, nikaki problem, puko sam ja mnogo vise taj vikend na druge gluposti pa ebo i tih 50e. Trebalo mu oko 45 min da dodje, ja za svo to vreme zvao AMSS al niko ni da se javi. Kad doso kuci pocepao AMSS i sad bar znam da nemam nista, i opet sam miran. Stekam lovu za 2x atlas evropa a do tad idem busom 23 do ade na kupanje, jbg. Nigde dalje. Sad za vikend se po onoj vrucini nagledao i naslusao svakakvih prica sto od slepadžija sto od onih u kvaru. Ludilo rodjaci ... ... @Blaza uzi atlas i nakrivi kapu, batali ove novokomponovane. Na atlas bar niko ne kuka. Za sada. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 17 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam Sale, za ovo si potpuno u pravu. pre 17 minuta, travelman je napisao: Ja i dalje tvrdim da na put preko grane ne bi smelo da se ide bez dovoljno kesa koji bi podmirio jednu takvu akciju (sto ja i praktikujem) a paket pomoci kupljen ovde je samo psihicki mir a nikako JEDINA slamka spasa. Nije meni problem da se snađem kada vozim van auto puta, i 1.000 km u jednom smeru. Stane auto, naći će se neko za pomoć, pa makar i taj šlepadžija od 50 evra, i šlepanje do prvog mesta, pa popravljati. Problem je auto put... tu stupa na scenu druga vrsta šlepadžija, ti sam ne možeš da (sa drugim) šlepaš auto, osuđen si na njih. A oni uvek imaju svoje majstore i servise za popravke, sa holivudskim cenama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 17 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 7. 2024. at 20:37, Blaza je napisao: Sledeći vikend je u planu Grčka, dve destinacije. Dva auta, oba na moje ime, sin ima ovlašćenje, da li uzeti porodično putno osiguranje, tj grupno jer su punoletni, koja pomoć na putu za drugo vozilo gde nije vlasnik, ne znam više šta da gledam... Za osiguranje naletim na rfzo Путно осигурање WWW.RFZO.RS Zvanicni sajt Republickog fonda za zdravstveno osiguranje kao povoljno, ne znam. A šlep, šta sad uzeti, Wozzi nije proradio ? Samo da javim, uzeo sam porodično putno osiguranje, RFZO. Premija na 15.000 eur, za 13 dana 1363,00 dinara po osobi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 17 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan AMSS je đubre. VOZZI me je izvadio u Grčkoj u ekspresnom roku u sred noći ali eto.... Sada Atlas. Nadam se da neće trebati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2714 Napisano Jul 17 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da na kraju najbolje ne uzeti nista, ici na srecu kao i za sve u zivotu, uzeti putno osiguranje da tu ne bude nesto a auto ce se resi. Jedni kazu slepaju do servisa, drugi da hoce nazad, pa nece da voze gde ti kazes na popravku nego negde kod svog levog, nikom udovoljiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Jul 17 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Tada nepoznatom coveku sam pre vise godina slepao lagunu puntom kroz dobar deo Makedonije. Mi natovareni punto 1.2 a i on natovaren plus laguna 2 punta, polako prva druga jbg. Stao sam video ih sa malim detetom i podignutom haubom. Posle sam im na pumpi nekako premostio crevo od grejanja koje je puklo i isli smo do nase granice zajedno za svaki slucaj. Umesto uvece stigli smo u pola noci kuci. Da je vise vozacke solidarnosti ne bi morali ni da se opterecujemo toliko oko ovih pomoci na putu ali jbg ludo neko vreme doslo. 9 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 17 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Bojan_Jgd je napisao: Sada Atlas. Nadam se da neće trebati 4 puta ih zovem na kontakt telefon, u vezi informacija, niko se ne javlja. Šta da mi stvarno trebaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2714 Napisano Jul 17 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Biker Q je napisao: Tada nepoznatom coveku sam pre vise godina slepao lagunu puntom kroz dobar deo Makedonije. Mi natovareni punto 1.2 a i on natovaren plus laguna 2 punta, polako prva druga jbg. Stao sam video ih sa malim detetom i podignutom haubom. Posle sam im na pumpi nekako premostio crevo od grejanja koje je puklo i isli smo do nase granice zajedno za svaki slucaj. Umesto uvece stigli smo u pola noci kuci. Da je vise vozacke solidarnosti ne bi morali ni da se opterecujemo toliko oko ovih pomoci na putu ali jbg ludo neko vreme doslo. E vidis, mislim da niko ne obraca paznju na to, skoro sam saznao da mi na 407 zadnja kuka nije u funkciji, neko lose izgleda zavio pa se navoj ostetio, moram to sad kad budem na odmoru da resim ako zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 17 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: 4 puta ih zovem na kontakt telefon, u vezi informacija, niko se ne javlja. Šta da mi stvarno trebaju ? Nije im isti br za info i SOS br kada ti zatrebaju. Uostalom, mogu samo da ti kažem da se nadam da reaguju na SOS br ažurnije nego na info br i kao što rekoh da mi neće trebati nikad. Ja to ne bi ni uplatio nikad (a kakvim sam krševima išao na put) nego dan pred drugar navalio (bila je fora kada se registruješ preko linka koji ri pošalju taj korisnik koji je poslao dobija popust na kasniju uplatu). Šta hoću da kažem....ništa pametno ne možemo da smislimo. Ja dam otpisao samo AMSS....ostalo mi je bilo svejedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Jul 17 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Blaza je napisao: Samo da javim, uzeo sam porodično putno osiguranje, RFZO. Premija na 15.000 eur, za 13 dana 1363,00 dinara po osobi... Brate, olesili te. Dunav osiguranje, evropa, premija 30000 eur, 11 dana, nas troje 3500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Jul 19 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam Atlas internacionalni paket,puna cena 9.990 din, preko A1 8.490 din, zlu ne trebalo .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 28 Napisano Avgust 6 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Atlas uslovi korišćenja, sve pisano fontom 1, sve ovo je stalo na A4 papir Dropbox WWW.DROPBOX.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 3 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја управо активирах АМСlub Србија и регион. 6.490 динара плус неки мото додатак. Чисто да ми глава буде мирна. Надам се да неће бити прилике да се користи. Ажурни су били приликом уговарања и плаћања. Надам се да ће се на том сарадња са њима и завршити. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 20 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Strucnjak (ja) iskidah gumu danas, nema rezervne u autu, ne isplati se preko uzimati novu, aj zovi atlas da dodje. Dobar dan iskidao sam gumu, dobar dan gde ste, u Madjarskoj, vazi poslacemo vozilo neko ce vas kontaktirati, hvala dovidjenja, i tako i bese. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...