boza_kg 5844 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 4366 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam takav 4 godine. Dobar model, kreiran za italijansko tržište da konkuriše Hondi SH, pa su ga baš kvalitetno napravili. Ima mesta za visoke i krakate, a opet je kompaktan i nije prevelik niti pretežak. Brz i jak, munja za grad. Mnoogo jači od XMax 250 ili Bev 300, ali i udobniji po mom skromnom mišljenju. Glavna mu je mana što nema mesta pod sedištem, zbog ravnog poda i velikog točka. Fabrički kofer je od 37l, što je dovoljno za jednu kacigu i sitnice. Ako je održavan primerak, samo napred. Al da ne zatrpavamo više ovu temu. Promenio Maj 8, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5884 Napisano Maj 16, 2023 Ne silazi, 5053 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Izvozao sam se i navozao sa Maxsym TL508 i prenosim svoje utiske: SYM Maxsym TL508 - Najjeftiniji u klasi, a konkurentan maksi skuter BJBIKERS.COM U konkurenciji skutera SYM Maxsym TL508 je čest izbor, a koje su karakteristike i kakav je u realnoj eksploataciji utvrdili smo na testu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Maj 24, 2023 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Biće demo TL508 na prodaju. Prešao oko 3000 km, bez padova, top stanje.Ako ima neko sa foruma zainteresovan,neka piše PP dok ga nismo oglasili na PA.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Maj 26, 2023 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neka slikica Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8279 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 3378 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se kod nas u Vojvodini kaže: Ijuu koliki je! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 95 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slobo, koliko para? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 7 500 €Registrovan do 9.2023.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4657 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 1023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja više platih ADV 350 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan P.S. ovo je cena za BJB društvo Na PA i u salonu će biti malo više, ujedno da kažem da je i fiksna. P.S ovo je model za prošlu godinu, bez TCS-a. Za ovu godinu je identičan, samo ima TCS.Послато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1281 Napisano Maj 27, 2023 BJB Maxi scooter club, 1695 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ovo se kod nas u Vojvodini kaže: Ijuu koliki je! Sta je 'mašala' za Bosanku? Kad ga uhvati sa jednom,pa drugom rukom i to sto je viri preko ruku je to 'mašala...' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Maj 27, 2023 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD moram,jače je od mene Mašala je razlika koju dobiješ kupovinom TL-a vs ADV za manje pare hahahahПослато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4657 Napisano Maj 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 1023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve znam. Da sam znao za ovu opciju sačekao bih 2 meseca i uzeo ovu zver bez dileme. Po punoj ceni mi je bio daleko van budžeta, a dopada mi se jako... Edit: Iako je "učinjena" cena za forum, moram da pohvalim da je jako korektna u odnosu na cenu novog vozila. Tako se to radi. Naročito kada se zna da po oglasima motori nekoliko godina stari i izvan garancije koštaju maltene kao novi u salonu... Promenio Maj 27, 2023 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 95 Napisano Maj 27, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, najlepsi skuter u klasi, pogotovo u ovoj boji. A cena svakako tera na ozbiljno razmisljanje i kombinovanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JustPosi 16 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo Imam Yamaha XMAX 250cc i desava mi se problem sa rasklanim sistemom koji mi je malo nejasan. Nakon zamjene rashladne tečnosti i paljenja u garaže provjere jeli nesto negdje curi ili kapa ne vidim nikakve indikacije da nesto nije u redu. Ali nakon sto se provozam sahatak ibaci mi tečnost ne mogu još uvjek da ustanovim gdje tačno znam sa sigurnošću da nije na već dostupnim kablovima niti kablovima koji idu na samu kapu termostata, vrlo vjerovatno da je negdje oko samog radijatora ali mu još nisam pristupio pošto ima malo više plastika da se skida. Ono što bih volio ako je neko imao priliku da iskusi isto ili se pak dosta dobro razumije kako sam sistem funkcioniše da mi kaže zašto voda ne izlazi kad je motor hladan a nakon nekog vremena kad se zagrije izbaci vodu negdje !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6834 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 6595 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj dal'ti je porastao nivo ulja u motoru i dal' je ulje promenilo boju...na sivo ili žuto-belo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JustPosi 16 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ulje je uredu to sam vec pogledao sve djeluje uredno. Ne mješa tečnost i ulje zaboravio sam reci da sam vidio na cesti kako izbaci veliku količinu tečnosti ali ne vidim odakle. Dodjem kuci parkiram malo nizbrdo i on propiša i čuje se para i pritisak kad izbacuje tečnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1957 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 2911 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda Loš čep,Vazduh u sistemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5844 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 4366 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @JustPosi ne znam kako je na XMax-u, al kod mene na Kymcu je bio problem što šraf na šelni nije bio dovoljno zategnut, pa je curelo kad se tečnost ugreje i poveća pritisak. Kao na slici ovde, ali i sa druge strane creva, ispod sedišta, to nisam slikao. Sa obe strane je puštalo. Rešeno prostim dotezanjem. Pogledaj dal je kod tebe nešto slično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 474 Napisano Jun 22, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije vazduh u sistemu onda si mozda prepunio, ne obaziri se preterano na nivo u prelivnoj boci on moze varirati, kad je hladan nema pritiska i ne vrti vodu pa zato i ne kaplje, TDM 850 ima boljku u vidu kucista termostata koje je plasticno pa vremenom se malo izdeformise pa pusta po malo, spakuj u flasu rashladne tecnosti i idi na kakvu malo duzu voznju prati situaciju, mozda ce prestati kad izbaci visak (ako ga ima) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5844 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 4366 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, možda je jednostavno više sipano, pa preliva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12729 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To se dešava i ako se ne vodi računa pa se prilikom sklapanja prignječi crevce koje vodi do prelivnog suda... Sa porastom temperature dolazi i do porasta pritiska u sistemu pa raste nivo u sudu. Ako ne može "višak" tečnosti da pređe u sud izbija na spojeve creva, na kućištu termostata ili probije semering vodene pumpe što dovede do crkavanja ležaja itd. Imao sam takav slučaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JustPosi 16 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima pregledam sve iznova i vidim šta dalje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8106 Napisano Jun 22, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6330 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spajanje tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2696 Napisano Jun 23, 2023 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Prodat TL demo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JustPosi 16 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan OK Update zamjenio tečnost i prešao oko 400 KM da bi na jednom brdu pred kraj ture počeo da izbacuje tečnost na prelivnoj boci na čepu kroz rupicu koja mi djeluje fabrički kao neki odušak valjda i nije stao dok sve nije izbacio bukvalno motor ostao suh ko barut. Nije mi jasno zašto nakon 400 KM uredne vožnje (brda , planine uzbrdo nizbrdo ravnica...) odjednom problem. Na čepu od radijatora kad sam ga odvrnuo vidim ima onaj smeđi mulj , ulje uredno opet provjereno ne fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...