despic 7 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan kolika nazad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da se prijavim sa svojim staklenim masinama:) Braco nije mozda tvoj stil ali o ukusima je naravno tesko raspravljat jer da smo svi isti ne bi ni valjalo a na kraju ULJARA JE ULJARA ps;ako se neko pita zasto zadnja vilica produzena pa zato da se ne dize na zadnji pri startu,a i nesto novo samo da nije normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se produzena viljushka , al mi neshto bode ram ochi bolje da je crn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je stara viljuska kod Kemice(s' ovim nema vozanja po Romaniji) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan Da stara viljuska se vraca iducu sezonu ovo je samo ova sezona malo radi promjene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni nije jasno jedno ovde 90% motora na slikama cemu to sluzi??? zar nije street fighter motor za divljanje, dizanje zadnji prednji cemu guma 220 pozadi cemu produzena viljuska cemu rep pod uglom od 700 stepeni uvis zasto heblovi nisko na vecini slika zasto prerada motora koji su ubitacno teski i ne nesto snazni zar nije najlakse spremiti neku zujku od 600 ili 1000 tipa r1 ninja gsxr... nego se zezati sa sv650 ili cbx??? ovde kao da je vecini cilj bio cisto vizuelni bez ikakve funkcionalnosti ili ja negde gresim??? i jedno pitanje gde ide prelivni sud od hladnjaka, nigde ga ne vidim na ovim slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 16, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti vozis na 190 gumi kad je ne obaras do kraja ;D ...sto nosis patike od 150e kad nisu brze od onih od 50e , sto ljudi voze chopere kad nemogu da idu na zadnji , da se valjaju po krivinama.... i tako ... p.s. ova obadva Osmova su imala kracu viljusku od standarda ali valjda covjeku za 25god na motoru dosadilo zadnjacenje ili ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan Pa u dosta toga se slazem da je streetfighter za divljanje i sad bi ja mogo da pisem pola sata ovo ono da branim one koji vole fightere,medzutim ja bi skratio. Braco prosle godine ona nasa voznja Sokoloac-Vlasenica kad je moj motor bio sa kratkom vilicom mislim da sam dokazo(ako cemo se dokazivat)krivine valjanje i to, e posto je mene proslo dokazivanje meni je jos malo pa 45 god i imam staza 25 godina na vecim motorima i meni je dosadilo da kupujem nove motore a i finansijski nije bas jednostavno jer kosta ja sam sebe naso u streetfighterima,zasto zadnja vilica produzena pa dosta se furaju na te vilice po Americi i Holandiji dosta sam gledo na youtube to i zainteresovalo me probo i svidilo mi se i napravio jos fali samo NOS sa strane pa kad neko bude musterija na 400 metara ja sa svojim fighterom pokazem da nije sve u tome da das 20 milja maraka i vise pa da budes najbrzi moze i sa 5 milja plus minus.A kad neko misli da je brzi sa motorom na pr R1 ili K5 ili 6 itd itd onda ja postavim svoju staru vilicu na svoj GSXR1100 legendarna uljara i onda idemo u krivine,ako je vozac bolji to jest iskusniji ludzi bice prvi i ja castim ali ako je neki sminker ko oni po Sarajevu od toga nema nista dobar motor dobra oprema a srce u petama svaka krivina kocenje,naravno da noviji motori imaju bolje karakteristike ali je u vecini slucajeva potreban VOZAC. Znaci o ukusima je tesko da se raspravlja svako ima svoje jer kao sto kazu 100 ljudi sto 100 cudi. ps;A prelivni sud to bi trebalo da je posuda za vodu koliko sam razumio to nema kod GSX1100R jer je on uljno hladzenje 156 konja imo 1990 i sad ima isto toliko . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan meni nije jasno jedno ovde 90% motora na slikama cemu to sluzi??? Ista stvar kao kod čopera, ljudi skidali višak da bi motor bio brži, vremenom postalo moda i otišlo u nekom drugom smjeru. Neki ih rade kao i prije, da budu mašine za vožnju i uživanje, a neki ih prave po modnom principu, da budu za ukras i poziranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan E bas tako ukras i da nije isto kao sto sad prave sve na isti kalup, onaj koji se bavi streetfighterima hoce da nije original da je nesto posebno a naravnoi tezina moj motor je original oko 230 kila a 156 konja a sad je 175 kla a konja ostaje isto pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnanalfa 0 Napisano Maj 17, 2010 In memoriam, 6 postova Lokacija: Zenica, BiH Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam započeo preradu svog motora iz par razloga,slike ćemo stavit kad se sve završi! Prvi razlog: Pad i lomljenje oklopa,može se popravit al .....zašto kad može i nešto drugo!!!! Drugi razlog: Moj motor yamaha FZ750 koncepcijski je nastao 1984-85 i za današnje standarde GADAN JE DO BOLA tako da i kad bi ga vratio u originalno stanje opet ne bi imao motor po svojoj želji! Treći razlog: Jednostavno želim nešto što niko drugi nema! Nisam neki vozač,vozim tri godine,ne pada mi na pamet da kupujem nekog R nije to za mene,skupo za održavati,a ovi stari motori su povoljni i laki za održavati,dakle idealno za mene! Kod mene će biti mješavina nekih motora al volim tu svoju staru ragu i želim da joj udahnem još par godina života zajedno sa mnom,da budem zadovoljan ja sa njom a ona da me sluša kako treba i to je to! To su moji razlozi,snaga neće ići gore,možda ako stavim neki auspuh dobar,sigurnost ću povećati jer radim i neki servis istovremeno,staviti ksenone za bolju vidljivost i za BITI VIĐEN! Pozdrav svim bajkerima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan ps;ako se neko pita zasto zadnja vilica produzena pa zato da se ne dize na zadnji pri startu,a i nesto novo samo da nije normalno. Zar S.F. ne bi trebao da sluzi za divljanje, odnosno za dizanje izmedju ostalog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
adnanalfa 0 Napisano Maj 17, 2010 In memoriam, 6 postova Lokacija: Zenica, BiH Prijavi odgovor kao problematičan ps;ako se neko pita zasto zadnja vilica produzena pa zato da se ne dize na zadnji pri startu,a i nesto novo samo da nije normalno. Zar S.F. ne bi trebao da sluzi za divljanje, odnosno za dizanje izmedju ostalog? Hehe,zar sa 36 godina da divljam! ljepše mije vozat 'nako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serbia MC 3 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac,Srbija Motocikl: Virago 1100 custom Prijavi odgovor kao problematičan samo da napomenem da je ova prelepa maska sa farom 500$ evo josh par njihovih motora i specijalno za Bracu Extra! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan E sad ta treca slika gore mi se pravo uredila(svidjela)to ce biti sljedeci projekt to jest jesenji :)naravno prerada ide odlegendarnog GSXR1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma ovo je odvratno...najjaci je onaj vatreni...a jednostavan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno vise volim da vidim motor(nebitno godiste jer nisam od onih,sto novije to bolje)koji se razlikuje od mase,jer ga je u 90% pravio sam vlasnik(jer po meni je pravi bajker onaj koji zna kako motor radi,koji zna kako nesto sam da popravi a ne onaj sto kupi novi motor a ne zna ni lanac da podmaze a kamoli nesto ozbiljnije). Ja vrlo moguce sledece godine krenem u ozbiljnije pravljenje jednog fajtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja podrzavam izradu fajtera ali ako ima funkciju a to bi bio motor za stunt tj divljanje podignuti heblovi uklonjene plastike mala maska sa farom napred da vidis nesto kad si na zadnjem a sedis skracen prenos (ali blago da i dalje moze da se vozi po gradu) slajderi ili rol bar zadnje sediste bih zadrzao i to sa fuzasterima obavezno mozda moze rep blago uvis ali ako je pod 90 onda bih ga skroz izbacio i stavio metalne slajdere na zadnji tocak da moze da se stoji na njima prebacio bih zadnju kocnicu napred kod kvacila ili povezao i prednju i zadnju na isti kocioni cilindar (napred) auspuh kraci nikako da viri iza tocka ili repa viljuska zadnja moze fabricka ili blago skracena nikako produzena itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ima vise vrsta funkcija; -za divljanje(propinjanje prednji/zadnji i sl.) -cisto radi estetike(nekome je taj stil lep,neko zeli da se razlikuje od mase) -neko izlupa motor pa mu tako lakse da ga skrpi -a neko ga jednostavno usere pa na kraju ni na sta ne lici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi samo da dodam da je ovde svaki od nas u pravu ,moja sestra recimo voli Horor filmove ja ne ali ipak jos uvijek ne pljujem po svojoj sestri jer ona to voli i to je njen ukus znaci tako i motori svako ima svoj ukus sta voli a sta ne voli ,i kad neko kaze da moj Fighter ne valja i da je ruzan ja postujem jer to je njegovo misljenje,jer vec sam gore naveo da se o ukusima ne moze raspravljat kad bi posli o zenama pa sve u zivotu recimo moj drug ima zenu koju ja ne bi ni daljinskim dirnuo a on mora da spava sa njom :)i sam mi je prizno da mu je tesko da bude sa njom ali valjda ona ima para ili sta znaci uvijek ima neki razlog zasto neko nesto voli a razloga moze biti dosta:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 18, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ma prijatelju sta se pravdas.Ako je dosao da se smije necijem trudu i radu zadnje sta treba je da mu objasnjavas.Sto bi rek'o jedan prijatelj "kad poraste shvatice" tj. kupice novi R i praviti fihgtera(sto je meni zelja) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan Ma nee daleko od toga da se pravdam nekome niti imam razloga ja jednostavno postujem svacije misljenje a tako ocekujem da i druga strana postuje moje misljenje,ovo je forum za razonodu a ne za rasprave da se tenzije dizu jednostavno svako ima pravo da kaze sta misli to jest sta se njemu svidza .Recimo meni se ne svidzaju motori sa oklopima zasto pa zato sto se nema gdje voziti po nasim cestama ,znaci samim tim nije potrebna aerodinamika da bi nam vjetar bio problem sportski motori su uglavnom sportska voznja sagni se i po gasu ja to ne volim na sportske motore se loze djevojke gotovo svaka bi da sjede nazad , u mene jedno sjediste dosta sto moram da odgovaram za sebe pa bi trebalo da odgovaram i za onog sto je sjeo nazad itd itditd prijateljsi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko se smeje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 19, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Očistio sam temu od offovanja; normalna diskusija između *ljubitelja* streetfighter-a može da se nastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
osmovisoko 0 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BiH Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je Streetfighter da imam ovakav dobio bi mjesto ako ne u spavacoj sobi onda makar u dnevnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...