Jump to content

Moto Zajednica

osmovisoko

Članovi
  • Broj tema i poruka

    29
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu osmovisoko

  • Rođendan 23.03.1966.

Contact Methods

  • MSN
    osmo_66@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.osmovisoko.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BiH

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

osmovisoko's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Osjecam potrebu i obavezu da objavim na forumu da je nas i vas clan foruma prije par dana izgubio zivot OPET greskom auta ,a za informaciju to je bio vozac samo pozeliti, nikad brzo vozio uzivao je u voznji ,pravi drug u dobru i u zlu moj veliki prijatelj imao je nik adnanalfa na forumu. Tridesetšestogodišnji Adnan Kovačević iz Zenice preminuo je jučer oko 13.15 sati u Kantonalnoj bolnici Zenica od povreda zadobivenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sat vremena ranije na dionici magistralnog puta M-17 koji prolazi kroz zeničko naselje Novo Radakovo. Kako smo saznali na mjestu udesa, Kovačević, inače Livnjak s prebivalištem u zeničkom naselju Mala Broda, upravljao je motociklom "yamaha" (279-J-307) iz pravca Zenice kada je udario u kombi (025-J-310) za čijim upravljačem je bio Hadis Alić iz Zenice. Od očevidaca i aktera uviđaja saznajemo da se kombi polukružno okretao na magistralnom putu pokušavajući se vratiti natrag za Zenicu. Ipak, istražiteljima je Alić u prvoj izjavi navodno dao iskaz da "se samo uključivao u traku M-17". Kovačević je odmah prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, gdje su ljekari bezuspješno pokušali da ga reanimiraju. Smrt je registrirana oko 13.15 sati. Na mjestu nesreće, na ulazu u Zenicu iz pravca Sarajeva, saobraćaj se odvijao otežano dok je istražni tim inspektora MUP-a ZDK, koji je predvodio Branislav Tomaš, tužilac Tužilaštva ZDK, obavljao uviđaj. Istraga o svim okolnostima ove nesreće trajat će zasigurno više dana. Ostali supruga i dva sina Kako saznajemo od prijatelja poginulog, Adnan je radio kao stručnjak za održavanje aviona i helikoptera pri Ministarstvu odbrane BiH, a bio je poznat u bajkerskoj zajednici Zenice kao veliki ljubitelj motociklizma. Posljednjih dana intenzivirao je radove na "yamahi", koju je s velikom ljubavlju danima uređivao i šminkao za predstojeće susrete motociklista iz BiH i inozemstva. Prijateljima se na svom Facebook profilu prije tri dana pohvalio da su radovi gotovi i kako će uskoro početi da vozi reparirani motor. Iza poginulog Kovačevića ostali su supruga i dva maloljetna sina.
  2. Ja mislim ali trebas naravno provjerit da je bolje samo nazad da se postavi veci zubcanik, jer ako se napred postavi manji da je stetno za masinu zbog obrtaja nije iz licnog iskustva ali sam cuo ovako sa strane kroz price ?
  3. E ovo je Streetfighter da imam ovakav dobio bi mjesto ako ne u spavacoj sobi onda makar u dnevnu
  4. Ma nee daleko od toga da se pravdam nekome niti imam razloga ja jednostavno postujem svacije misljenje a tako ocekujem da i druga strana postuje moje misljenje,ovo je forum za razonodu a ne za rasprave da se tenzije dizu jednostavno svako ima pravo da kaze sta misli to jest sta se njemu svidza .Recimo meni se ne svidzaju motori sa oklopima zasto pa zato sto se nema gdje voziti po nasim cestama ,znaci samim tim nije potrebna aerodinamika da bi nam vjetar bio problem sportski motori su uglavnom sportska voznja sagni se i po gasu ja to ne volim na sportske motore se loze djevojke gotovo svaka bi da sjede nazad , u mene jedno sjediste dosta sto moram da odgovaram za sebe pa bi trebalo da odgovaram i za onog sto je sjeo nazad itd itditd prijateljsi pozdrav
  5. Ja bi samo da dodam da je ovde svaki od nas u pravu ,moja sestra recimo voli Horor filmove ja ne ali ipak jos uvijek ne pljujem po svojoj sestri jer ona to voli i to je njen ukus znaci tako i motori svako ima svoj ukus sta voli a sta ne voli ,i kad neko kaze da moj Fighter ne valja i da je ruzan ja postujem jer to je njegovo misljenje,jer vec sam gore naveo da se o ukusima ne moze raspravljat kad bi posli o zenama pa sve u zivotu recimo moj drug ima zenu koju ja ne bi ni daljinskim dirnuo a on mora da spava sa njom :)i sam mi je prizno da mu je tesko da bude sa njom ali valjda ona ima para ili sta znaci uvijek ima neki razlog zasto neko nesto voli a razloga moze biti dosta:)
  6. E sad ta treca slika gore mi se pravo uredila(svidjela)to ce biti sljedeci projekt to jest jesenji :)naravno prerada ide odlegendarnog GSXR1100
  7. Dobro nam doso ovde nije nikad dosadno a savjeta ima mali milion
  8. E bas tako ukras i da nije isto kao sto sad prave sve na isti kalup, onaj koji se bavi streetfighterima hoce da nije original da je nesto posebno a naravnoi tezina moj motor je original oko 230 kila a 156 konja a sad je 175 kla a konja ostaje isto pozdrav
  9. Pa u dosta toga se slazem da je streetfighter za divljanje i sad bi ja mogo da pisem pola sata ovo ono da branim one koji vole fightere,medzutim ja bi skratio. Braco prosle godine ona nasa voznja Sokoloac-Vlasenica kad je moj motor bio sa kratkom vilicom mislim da sam dokazo(ako cemo se dokazivat)krivine valjanje i to, e posto je mene proslo dokazivanje meni je jos malo pa 45 god i imam staza 25 godina na vecim motorima i meni je dosadilo da kupujem nove motore a i finansijski nije bas jednostavno jer kosta ja sam sebe naso u streetfighterima,zasto zadnja vilica produzena pa dosta se furaju na te vilice po Americi i Holandiji dosta sam gledo na youtube to i zainteresovalo me probo i svidilo mi se i napravio jos fali samo NOS sa strane pa kad neko bude musterija na 400 metara ja sa svojim fighterom pokazem da nije sve u tome da das 20 milja maraka i vise pa da budes najbrzi moze i sa 5 milja plus minus.A kad neko misli da je brzi sa motorom na pr R1 ili K5 ili 6 itd itd onda ja postavim svoju staru vilicu na svoj GSXR1100 legendarna uljara i onda idemo u krivine,ako je vozac bolji to jest iskusniji ludzi bice prvi i ja castim ali ako je neki sminker ko oni po Sarajevu od toga nema nista dobar motor dobra oprema a srce u petama svaka krivina kocenje,naravno da noviji motori imaju bolje karakteristike ali je u vecini slucajeva potreban VOZAC. Znaci o ukusima je tesko da se raspravlja svako ima svoje jer kao sto kazu 100 ljudi sto 100 cudi. ps;A prelivni sud to bi trebalo da je posuda za vodu koliko sam razumio to nema kod GSX1100R jer je on uljno hladzenje 156 konja imo 1990 i sad ima isto toliko .
  10. Da stara viljuska se vraca iducu sezonu ovo je samo ova sezona malo radi promjene
  11. Evo samo da se prijavim sa svojim staklenim masinama:) Braco nije mozda tvoj stil ali o ukusima je naravno tesko raspravljat jer da smo svi isti ne bi ni valjalo a na kraju ULJARA JE ULJARA ps;ako se neko pita zasto zadnja vilica produzena pa zato da se ne dize na zadnji pri startu,a i nesto novo samo da nije normalno.
  12. i ja cekam odgovor za svoj projekat iz Japana izgleda da su poslali po golubu pismonosi
  13. Pa Braco sta je sa tim slikama ,meni si poslo i super izgleda kako je ispalo, zasto ne postavis ovde na forum nek raja vidi da si PIKASO8)
  14. guma je upotrebljiva posle spreja jer sprej je u tecnom stanju i dio koji zaljepi gumu ide prema rupi i kad dodze u dodit sa vazduhom stvrdne se postaje kao da je silikonom zaljepljeno a ostatak ostaje u gumi u tecnom stanju tako ako bi se guma opet negdje probusila taj tecni sprej opet zaljepi rupu ja sam tako vozio sa tom gumom citavu sezonu dok nije posla da ispuhuje svakih par dana sam moro da je dopunjujem i onda sam uzeo drugu gumu i promjeno i ta druga je bila sa rupom to jest imala je cep a ona guma koja je bila stara kad sam skino u gumi je bilo jos spreja u tecnom stanju i nakon par mjeseci
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja