Jump to content

Moto Zajednica

adnanalfa

Uvek sa nama
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu adnanalfa

  • Rođendan 14.07.1974.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zenica, BiH

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

adnanalfa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. A može li se vizir sa kacige polirati sa pastom za pleksiglas,nisu u pitanju duboke ogrebotine???
  2. ???????????? Da li je ovo moguće?????????? Koji sretnik!!!!!!!!
  3. UH,dobro je,nek si samo živ ostao,šteta se da nadoknadit,mene još boli koljeno od prošle godine! A samo lakši pad! I bez6 opreme ne sjedaj na motor,hvala Bogu na kacigama,shark s500 sve pohvale,sad sam kupio shark rsf2,nije loša!
  4. Ja se pred monitorom da izvinete usrao a kako je tek malcu bilo.....UH....dobar vozač ili glup frajer....Mislim da je ipak imao sreće koliko je težak i još malo povrh toga!!!!!!
  5. Zar S.F. ne bi trebao da sluzi za divljanje, odnosno za dizanje izmedju ostalog? Hehe,zar sa 36 godina da divljam! ljepše mije vozat 'nako!
  6. Ja sam započeo preradu svog motora iz par razloga,slike ćemo stavit kad se sve završi! Prvi razlog: Pad i lomljenje oklopa,može se popravit al .....zašto kad može i nešto drugo!!!! Drugi razlog: Moj motor yamaha FZ750 koncepcijski je nastao 1984-85 i za današnje standarde GADAN JE DO BOLA tako da i kad bi ga vratio u originalno stanje opet ne bi imao motor po svojoj želji! Treći razlog: Jednostavno želim nešto što niko drugi nema! Nisam neki vozač,vozim tri godine,ne pada mi na pamet da kupujem nekog R nije to za mene,skupo za održavati,a ovi stari motori su povoljni i laki za održavati,dakle idealno za mene! Kod mene će biti mješavina nekih motora al volim tu svoju staru ragu i želim da joj udahnem još par godina života zajedno sa mnom,da budem zadovoljan ja sa njom a ona da me sluša kako treba i to je to! To su moji razlozi,snaga neće ići gore,možda ako stavim neki auspuh dobar,sigurnost ću povećati jer radim i neki servis istovremeno,staviti ksenone za bolju vidljivost i za BITI VIĐEN! Pozdrav svim bajkerima!
  7. Dobro vas našao! Biće,vidim da je forum ekstra!
  8. Pozdravljam sve bajkere,ja sam Adnan iz Zenice,vozim yamaha fz 750 trenuto je prerađujem u street fightera i nadam se da ću ovdje naići na dobar prijem i brdo savjeta u vezi prerade! Inače vozim motor 3 godine i nov sam u svemu ovom!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja