BRACO 3299 Napisano Januar 20, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pregledajuci teme nisam vidio nijednu temu u kojima su komentari i slike o ovoj vrsti motocikala. Evo ja cu prvi postaviti sliku a vi kometare i slike vasih street-ova. Da vide japanci da i mi nesto znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan da sam vernik, zvao bih ovo bogohuljenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 20, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bogohuljenje ,bas interesantna tema . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 20, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan da sam vernik, zvao bih ovo bogohuljenjem Ako misli na sliq a ne na temu, onda se slazem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 20, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika nekih streetfightera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 20, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga r1 higt pressure mnogo dobro izgleda :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisi nista nasao, ima jedna zavrsena prerada FZR 1000 i dve u toku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 20, 2008 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je ruzan stender!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 21, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Streetfighter iliti stritfajter jako zanimljiva kategotija po meni. Vecina koji preradjuju motor u stritfajtere su oni koji su jace pali i razbili plastiku na svome "plastikaneru". Ovi ostali to rade jer im kes viri iz dzepa!, sve u svemu motor moze jako lepo da izgleda u streetfighter izvedbi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 21, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo su sve streetfighteri i to prelepi a ovo gore na vrhu...Yamaha bez oklopa?Po cemu ona spada u streetfight? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 21, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo su sve streetfighteri i to prelepi a ovo gore na vrhu...Yamaha bez oklopa?Po cemu ona spada u streetfight? po tome sto ce verovatno postati streetfight - preradom, jer je ocigledno havarisana i zapostavljena. Ali i meni je nejasno zasto bi neko otvorio temu Streetfight a postovao sliku havarisane Jamahe ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 21, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan prvi komentar sam napisao na konto fotografije koja je prvobitno postavljena, neka budzevina na oranz podlozi, ova sad fotka [yamaha u sevisu] je posle stavljena na to mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 21, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo su sve streetfighteri i to prelepi a ovo gore na vrhu...Yamaha bez oklopa?Po cemu ona spada u streetfight? po tome sto ce verovatno postati streetfight - preradom, jer je ocigledno havarisana i zapostavljena. Ali i meni je nejasno zasto bi neko otvorio temu Streetfight a postovao sliku havarisane Jamahe ??? po čemu si zaključio da je ovo havarisan i zapostavljen motor? baš me interesuje. BRACO ako preprađuješ motor otvori temu u garaži pa polako dokumentuj ceo proces. inače što reče Čubrić, jedna FZR1000 je vće prerađena, a dve se rade. pogledaj u garaži. pozrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 21, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo Engleske egzotike Triumph Speed Triple ovaj moped je fabricki stritfajter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 21, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan inače za izradu dobrog fajtera nekad treba mnogo više para nego da se havarisani motor vrati u prvobitni izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Januar 21, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da tacno je da je bila slika mog motora ali sam je skinuo jer sam izgleda dosao u goste kod nekog komleksasa koji vozi tdm koji sa vozacem i suvozacem se ukaki dok izadje uz romaniju mada postujem sve motore i motoriste, ali nemogu dozvoliti da neko ismijev moj trud pogotovo zato sto je operater na ovom sajtu. Pozdrav za sve koji ovo citaju i poruka budite originalni da bi se lakse raspoznavali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 22, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan pa sto si skinuo fotku? jel ti mislis da je ismejavanje kada kazes da ti se nesto ne svidja? opusti se covece, a sto se tice moje Yamahe...... btw, gde tebi sedi suvozacica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 22, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo su sve streetfighteri i to prelepi a ovo gore na vrhu...Yamaha bez oklopa?Po cemu ona spada u streetfight? po tome sto ce verovatno postati streetfight - preradom, jer je ocigledno havarisana i zapostavljena. Ali i meni je nejasno zasto bi neko otvorio temu Streetfight a postovao sliku havarisane Jamahe ??? po čemu si zaključio da je ovo havarisan i zapostavljen motor? baš me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 22, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan @ Ra$a - Tako mi izgleda, ne mora da znaci, ali je sa njega ocigledno skinuta sva plastika - zasto bi to neko radio (zbog farbanja i varenja ili gitovanja itd = popravke, a popravke su potrebne da bi se sanirala steta a steta nastaje kod havarije...)Ne kazem da je sad to neka ogromna steta, ali ocigledno jeste steta vredna popravljanja, a to sto sam zakljucio da je zapusten - mozda i nije ali slika daje takav utisak (prasnjav je, prljav, malo rdje itd) mada je mozda samo star. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ne tvrdim da nije bio havarisan ali ne mozes to da zakljucis jer motoru fale plastike. Da bi preradio nesto moras da meris i isprobavas sto puta, a plastike ti smetaju. Ja sam tri puta skidao rep da bi video sta mi treba. A motor koji stoji u garazi mora biti prasnjav ako se oko njega nesto sece, vari, smirgla... Ne moze biti ispoliran i sjajan. Kao sto rekoh za dobrog fajtera treba dosta para, a o vremenu da ne pricam. Nije fajter motor kome nabacis samo maskicu od 60e a ostale plastike poskidas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 22, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ne tvrdim da nije bio havarisan ali ne mozes to da zakljucis jer motoru fale plastike. Da bi preradio nesto moras da meris i isprobavas sto puta, a plastike ti smetaju. Ja sam tri puta skidao rep da bi video sta mi treba. A motor koji stoji u garazi mora biti prasnjav ako se oko njega nesto sece, vari, smirgla... Ne moze biti ispoliran i sjajan. Kao sto rekoh za dobrog fajtera treba dosta para, a o vremenu da ne pricam. Nije fajter motor kome nabacis samo maskicu od 60e a ostale plastike poskidas. Slazem se! Moze biti i moja losa "procena" a i na osnovu samo jedne slike to je tesko uraditi pravilno - u sustini ja sam procenio sliku a ne motor. Malo mi je cudno zasto su sve plastike skinute zajedno, npr ako radis rep - skinuces samo rep, mada opet, mozda je plastika u redu ali covek zeli da uradi airbrush ili sl. Ovo je forum, diskutujemo i dajemo zakljucke na osnovu nepotpunih i neopipljivih informacija pa se desavaju ovakvi "ispadi". Sve u svemu, voleo bih da vidim originalnu fotku koju je BRACO postavio pre ove i voleo bih da vidim zavrsenu ovu Jamahu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Januar 22, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo recimo felne prije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Januar 22, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan evo posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Januar 22, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno se pitate sta ce ova shaka Jedan od nasih najvecih slikara koji stvara u parizu (verlickovic) mi je dao insiraciju za ovo. On je na pozadini knjige u kojoj su objavljeni svi njegovi radovi umjesto pisanja o sebi jednostavno ostavio otisak ruke koja je to sve stvarala tj. svoje ruke. Tako sam i ja odlucio da se potpisem na svom motoru a ujedno da mu dam neki potpis koji ce imati veze sa zamom vrstom motora(ulicni borac) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan WOOW!Brate, ajde postavi te slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...