83120033 18672 Napisano Octobar 28, 2013 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam našao na hrvatskom moto forumu i stvarno mi se svidja. Za sve one, koji još nisu videli: http://www.motori.hr...c,221551.0.html 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Octobar 28, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nema veze sa restauracijom.Restauracija podrazumeva vracanje predmeta u fabricko stanje,originalnim delovima ,farbama i tehnoloskim postupcima koji su se koristili u to doba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4275 Napisano Octobar 28, 2013 Ne silazi, 6613 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno nije oldajmerska restauracija al je vrhunska reparacija. Sasvim sigurno je čovek prefinjenog karaktera i vrsan poznavalac sveopšteg automotiva, plus su mu dostupni svi fazoni koji mislim da nisu mogući u Srbiji. Banalno, ja ne mogu da nađem tehnički adekvatnu plastifikaciju za dva obična dekla ventila koji trpe relativno visoku temperaturu, postoje takvi prahovi al sam dobio informaciju da ih niko ne uvozi. Čovek je koristio Dupli Color Superterm sprej, ja nisam smeo da grejem sklop i jednostavno sam obrisao kad sam zaključio da u takvom stanju nije imun na trunku nitra. Da li je različit od hrvatskog tržišta ne znam. Primetio sam da je svojski ojačavao ram. Po mom saznanju iz brodogradnje, sva ugaona ojačanja moraju da budu rasterećenja u samom temenu vađenjem parčeta iz takozvane eštikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Octobar 28, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kompulsivni-opsesivno Coveka treba poslati na lecenje! Bas me zanima iznos ispod krajnje crte(zajedno sa satima rada). A ono ojacavanje rama tek ne razumem!!! Kao da ce agregat od 300ks na njega da upase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Octobar 28, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast za trud i zivce steta sto nema slike finalnog produkta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuu sad si me zajebao kao nikoga, nadao sam se da chu vidit gotov motor a on sobzirom koju pazhnju posvechuje detaljima, to neche skoro biti gotovo. svaka chast kako je odradio ovo dosad, bukvalno mi stol drzhao vilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 156 Napisano Octobar 29, 2013 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Au.... svaka mu čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Octobar 29, 2013 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Sto volim ove nedovrsene teme ,aaaaaaaa!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6757 Napisano Octobar 29, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i mi jednog takvog člana, isto počeo vrlo pedantno i sa dosta fotki, pa stade... Nije da prozivam, ali šteta ne završiti. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Octobar 29, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ponestalo vremena i "vremena", ocigledno...tako to obicno biva....ali je rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6757 Napisano Octobar 29, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Često ponestane i onog početnog entuzijazma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Novembar 2, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Od ovoga moze da se rikne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Imamo i mi jednog takvog člana, isto počeo vrlo pedantno i sa dosta fotki, pa stade... Nije da prozivam, ali šteta ne završiti. Виша сила друже, а не мој избор... Па већина вас би одавно одустала од тог мотора, распродала шта се продати може да колико -толико извуче изгубљени новац и кренула би даље. Било како било, тај мотор је још увек на чекању због недостатка делова. Докле ће бити не знам, док ме не изда стпљење и бацим све то у један од 4 велика камионска контејнера који су ми у фирми на располагању... Али, у мом селу кажу: "Стпљен - спасен!"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...