kosooki 1317 Napisano Januar 17, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan otkrio je enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 17, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostalo to dvosatno treniranje / ucenje? Cisto da se povuce paralela sa "Twistovim" kursom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ti prijatelju. Znam da ces na boxeru biti mnooogo zadovoljniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostalo to dvosatno treniranje / ucenje? Cisto da se povuce paralela sa "Twistovim" kursom. 150e 2 sata voznje i pola sata teorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ti prijatelju. Znam da ces na boxeru biti mnooogo zadovoljniji. Meni je se i ovaj svideo,jedino taj polozaj sedenja mi nije bas idealan,inace je sve ostalo odlicno,upravljiv,vuce iz malih obrtaja kao lud,suzuki koji sam vozio ranije je se tek na 6-7k obrtaja budio,ovaj vuce od 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Sto se sedenja tice, nelagoda je samo u pocetku, na kratko. Inace visina sedenja vozaca kod boxera se moze promeniti u trenutku. Podignes sediste i samo ce ti se kasti kako. Sa BMWom nema klasicne ljubavi, gde jedno ljubi a drugo obraz postavlja... Bice to obostrana ljubav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan e moram naci negde neki bmw da vidim kakve to specijalne rupe na saksijama samo oni umeju da naprave dok svi ostali prave plasticne roze trotinete 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ha-ha! kosooki kralju! p.s.ne probavaj previse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 21, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan A ukoliko kupim ovog bmw-a,obecavam ceperku da cu ga njemu prodati po jos boljoj ceni nego sto sam ga ja platio ,ali prvo da ga ja izgustiram bar godinu dana Ovakvo obecanje, necu nikako zaboraviti a i tebe cu stalno podsecati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ha-ha! kosooki kralju! p.s.ne probavaj previse... Ma ne brigaj brigu, ako nista drugo, makar za inat necu kupiti, jer ja sam ti covek koji je veliki protivnik prepopularnih stvari, posebno ako je ta popularnost slepo preneta sa kolena na koleno ili je zasluzena nekim modelom u istoriji i sad je sve novije po difoltu, jelte naravno, najbolje. Golf 2 sindrom i "Deutche gemacht, gut gemacht" sindrom, kao da niko drugi na svetu ne ume sraf da zasrafi, a da ne pricam o tome kako francuzi leze, japanci idu i traju, kako italijani izgledaju... Ista prica i u moto svetu. Bmw je to, sta razmisljas. Honda je to, sta razmisljas. Koji enduro za pocetnika, KLE, Transalp. Koji za duze ture, Africa naravno. I tu se zavrsava kompletan krug motora koji se kod nas voze i naravno kostaju shodno popularnosti Mozda sam ja lud pa bezim od onoga sto su ljudi vec videli probali pa zakljucili i ne izmisljaju toplu vodu, a mozda za razliku od njih prosto zelim da mucnem glavom i vidim da slucajno u svetu neko ne pravi slicno nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan A ukoliko kupim ovog bmw-a,obecavam ceperku da cu ga njemu prodati po jos boljoj ceni nego sto sam ga ja platio ,ali prvo da ga ja izgustiram bar godinu dana Ovakvo obecanje, necu nikako zaboraviti a i tebe cu stalno podsecati Dogovoreno;)) Jos samo da ga kupim,danas mi se najzad majstor javio na telefon,izvinjavao se da je bio u guzvi,bla,bla,bla..Uglavnom proba dogovorena za petak u 11.Javljam rezultate probe:))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Probao bmw r1100rt,nije dobar:( U dosta je losem stanju,i pored novih svecica i goriva,i dalje puca iz auspuha i gasi se.A i sad sam ga video na dnevnom svetlu,vidi sa da je prosao 180000km,dosta je oronuo...Odustao sam od njega,nema dobrog motora za male pare definitivno.. Sveo sam listu na nekoliko kandidata,sad ako ima neko neke savete sugestije i slicno nek kaze Kandidati su sledeci i to po redosledu zelja... 1.Bmw r 1150rt god 2000-2004 cena od 3000-4500 2.Bmw r1100s god 98-2001 cena od 2000-3000 3.Suzuki bandit 1250 god 2007-2010 cena 3500-4500 4.Suzuki bandit 650 god 2007-2010 cena 2500-3500 5.Yamaha fazer s6 god 2008-2012 cena 2500-4000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11185 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi slucajno, trazeci motor za sebe, video koliko se krece cena za Yamahu TDM 900, 2000 - 2004g? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije losa ova yamaha tdm 900,nisam o njoj razmisljao,hvala na ideji:))))) Krecu se od 2500e pa do nekih 4000e zavisno od godista i opreme i naravno kilometraze,evo ubacicu par linkova.. http://www.2dehands.be/motoren/motoren/yamaha/superbe-yamaha-tdm900-tdm-900-176964202.html http://www.2dehands.be/motoren/motoren/yamaha/yamaha-tdm-900-2006-160978384.html http://www.2dehands.be/motoren/motoren/yamaha/tdm-900-169930393.html http://www.2dehands.be/motoren/motoren/yamaha/tdm-900-avec-6000-km-177120488.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da ti je tdm odlicno resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11185 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Krstimire, iamas vremena. Ne zuri. I u Februaru moze lepo da se pazari. TDM 900 je jako dobra sprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zurim,cak i da uzmem motor ne bih ga vozio pre aprila,nego koristim sto jos ne radim pa vremena na pretek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan TDM je dobar univerzalac i moze lepo da objedini tvoje potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ali jebiga nema 30x30cm alu zaštitu za stopala :D Zar je baš u tako lošem stanju RT? AAA kako ne znaš da posluješ :D pa tog si trebao da kupiš očistiš napajanje gorivom, dovezeš u srbijicu tamnicu i da ga zavališ za 2000, na pola kilometraže. Niko sa foruma ne bi zucn'o istinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan ali jebiga nema 30x30cm alu zaštitu za stopala :D Zar je baš u tako lošem stanju RT? AAA kako ne znaš da posluješ :D pa tog si trebao da kupiš očistiš napajanje gorivom, dovezeš u srbijicu tamnicu i da ga zavališ za 2000, na pola kilometraže. Niko sa foruma ne bi zucn'o istinu Hehehe,nema zastitu za stopala ali racunam da nece dva puta grom u koprive.....valjda Ma nisam ja za takve biznise:))A i ne bi se isplatilo,treba platiti prevoz i vracanje km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li se isplati uzeti ovo,dao bi je za 2000e.2002-god tdm 900 43000km http://www.2dehands.be/motoren/motoren/yamaha/tdm-900-178365058.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ovde u srbiji su od 3k pa navise, cesce blize 4000, pa racunaj :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 30, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta mu dodje non "bez tablice"? Mislim, koliko to kosta extra da bude sa tablom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je hteo da kaze da nije registrovan,zbog eventualne probne voznje.. Ma nemam pojma,dvoumim se dal da uzimam ovakvo nesto za 2-2500e ili da se izujem do 5000e pa da uzmem nesto malo bolje ,gledam i yamahu fjr(nju sam vec posedovao ako se secate,ali sam je samo 5 minuta vozio,sprecila me nesreca) moze bas,bas dobra da se nadje za nekih 5000e 2005-2006-to godiste..Hajde skontacu se do aprila sta da radim,1 april sam resio da docekam sa motorom ,samo moram da ga krijem kao zmija noge,posto mi je brat obecao da ako kupim motor da dolazi sa maljem da ga razbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan E pa prijatelji doslo vreme da zatvaram ovu temu i ako bog da,da vise nikada ne otvorim ovakvu temu.Oporavio sam se skroz,zaboravio sam potpuno da imam par prstiju manjka,potpuno normalno hodam i funkcionisem,krenuo sam na posao i ponovo se bavim sa sportom,skoro pa sam se vratio u formu u kojoj sam bio pre udesa.I ima jos jedna vazna vest,danas je moja garaza postala bogatija za jos jedno vozilo ,u pitanju je bmw r1200rt,2008.godiste sa 70 000 km na satu.Posle dosta potrage za r1150rt,naleteo mi je r1200rt povoljno od kolege sa posla.Hvala svima na recima podrske i sto ste pratili ovo moje pisanije...Cujemo se na forumu putovanja ubuduce:))Cak necu na ovaj forum ni slike da stavljam od nove masine da ne baksuziram :zvizduk:Slike ce biti na putopisima Veliki pozdrav svima i naravno sretna nova sezona 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...