lalajko 2021 Napisano Decembar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, mozes li da slikas Afriku spreda i sa strane da vidim kako taj vizir izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 25, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Taj isti Ivan mi je za MRA rekao da su "opasni po zivot". Kako se bavi iskljucivo vizirima, covek se nagledao, izmedju ostalog, i polupanih MRA... Kaze da kad pukne, materijal, za razliku od svih ostalih proizvodjaca, puca tako da se na mestu loma napravi - ostrica, na koju se lako prilikom udara ili pada naleti telom, cesto - vratom. Pitaj Abdullaha ciji je vizir imao letos u Pesku? Prilkom pada vizir mu se polomio ali su ostali prilicno opasni parcici ali zaista ne znam ciji je vizir imao na Africi. Istina, tako se gadno slimio... postavicu slike da vidite o cemu pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, mozes li da slikas Afriku spreda i sa strane da vidim kako taj vizir izgleda? Vazi, postavicu cim budem mogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Decembar 25, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A kad vec slikas izmeri sirinu usmerivaca da vidim da li moze da se stavi na mj givi touring vizir. I ja imam problem, preko 100-120km/h mi pravi mnogo turbulencija, pa mi vibrira kaciga i baca je levo-desno. Do sad mi je resenje bilo da se malo sagnem ili naslonim na rezervoar, verujem da bi usmerivac tu pomogao, sta mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A kad vec slikas izmeri sirinu usmerivaca da vidim da li moze da se stavi na mj givi touring vizir. I ja imam problem, preko 100-120km/h mi pravi mnogo turbulencija, pa mi vibrira kaciga i baca je levo-desno. Do sad mi je resenje bilo da se malo sagnem ili naslonim na rezervoar, verujem da bi usmerivac tu pomogao, sta mislite ? Ja ti mogu resi da je dobro resenje A kad sa usmerivacom samo malo spustis glavu kao u autu pssssssssssssssssss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A kad vec slikas izmeri sirinu usmerivaca da vidim da li moze da se stavi na mj givi touring vizir. I ja imam problem, preko 100-120km/h mi pravi mnogo turbulencija, pa mi vibrira kaciga i baca je levo-desno. Do sad mi je resenje bilo da se malo sagnem ili naslonim na rezervoar, verujem da bi usmerivac tu pomogao, sta mislite ? Nema druge nego da se proba. I ja imam Givi Turing vizir pa planiram da dokupim samo ovaj mali MRA, pa ako pomogne - pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ivao veliki vizir bez varijatora, i gotovo uvek leti ostanem bez vazduha i vrućina mi je uglavnom, tako da se čovek ponekad zaista uželi malo vetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A kad vec slikas izmeri sirinu usmerivaca da vidim da li moze da se stavi na mj givi touring vizir. I ja imam problem, preko 100-120km/h mi pravi mnogo turbulencija, pa mi vibrira kaciga i baca je levo-desno. Do sad mi je resenje bilo da se malo sagnem ili naslonim na rezervoar, verujem da bi usmerivac tu pomogao, sta mislite ? Usmerivac je poprilicno univerzalan sto se sirine tice, sigurno bi ti odgovralo i mislim da jedan usmerivac u ponudi MRA pokriva minimum40-50% motora. Malo sam preterao, ;D al 15-20% sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ivao veliki vizir bez varijatora, i gotovo uvek leti ostanem bez vazduha i vrućina mi je uglavnom, tako da se čovek ponekad zaista uželi malo vetra Fabricki je pravi, pogotovo za los teren. Na otvorenom putu samo kaciga izlozena vetru, a telo sakriveno, idealno, pa ne idem 200! Al kad pomislim na kisu i dosadne musice .... ;D, i treba da me zazaju kad necu da kupim kacket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put iz ptičje perspektive ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 25, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas sledeci put smanjite slike na format 640x480 , ovako mi pola sata otvara stranicu a efekat je isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 26, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike, vizir je cini mi se givi ali da ne gresim dusu cika Cope ce da nam resi tu misteriju a ovako izgleda kad se polomi... krv siklja prerezan je vrat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Volio bi da mi neko kaze na koji drugi nacin moze da pukne vizir a da ne ostane ovakav? :-\ Mislim da svaki puca isto samo slucajnost je da ostane ostar sa gornje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 26, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Volio bi da mi neko kaze na koji drugi nacin moze da pukne vizir a da ne ostane ovakav? :-\ Mislim da svaki puca isto samo slucajnost je da ostane ostar sa gornje strane. Pa nem' pojma ali kao fora je da bude takav da ne puca tako ostro nego da se rasprsne da nema siljaka ili ostrica. Valjda zato i kostaju toliko, ako ne, sto onda kod Ivana bude 50% jeftiniji nego MRA, 'di je onda razlika?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Decembar 26, 2008 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan i fabricki (na RD04) puca isto tako "provereno" pre 2 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 26, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Puca svaki isto ,ako mislite da pukne u hiljadu sitnih komadica ,to je nemoguce ,tako puca samo kaljeno staklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 26, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Imate još jednog člana, aca_kovic se ponovio, prodao shadow 600 za AT 750! PS. Hebe ga net pa ja u njegovo ime obaveštavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Decembar 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A neka je sa srećom Aco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo nesto i od mene, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo, mozda nekom posluzi kao ideja : africa_twin.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 27, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se jako dopada i nije tesko da se doda na crashbar. Cak ima i mali prostor za prtljag iznad fara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da dosta vas ( narocito kad se u oglasima pojavi neka da se prodaje ) - pitate gde je kupio krash bar. Naleteo sam na nekom sajtu na ove sto sam postavio, pa reko aj de stavim, ako neko pravi - eto mu ideje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 27, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i linka, pa pogledajte : http://www.rikycross.it/principale.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 27, 2008 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi ljubitelji i poznavaoci motora, moram vas nesto pitati. Posto sam pregledao celu temu i sve slike primetio sam da sve Afrike imaju po 2 okrugla fara. Sad me muci pitanje Afrika ( 88-mo god.) koju sam ja vozio ima cetvrtast far... da li je to neki drugi model ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...