SrdjanRadivojev 251 Napisano Novembar 9, 2024 U prolazu, 52 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan U prilog tome, RD03 i 04 drugara Nikole 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1333 Napisano Novembar 9, 2024 Drug član, 872 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica i onda i sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 12, 2024 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 11. 2024. at 22:13, Alekre je napisao: Nastavljamo da šokiramo mlade ADV bajkere. .... -Stari motori su za otpad, dolazi novo vreme ti to ne razumeš .... -SVE LED osvetljenje! .... Kad ono Afrika Twin gazila Saharu pun gas pre 40 godina i dalje se vozi u 2024 Bas su ovo dva najcesca odgovora od mladjih ljudi koji su tek ulsi ili ulaze u svet motociklizma uz kupovinu novih Skutera, Benelija i slicnih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Novembar 12, 2024 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @Šumi Zmajček U jebote hvala na komplimentu!! A propo Afrike RD03 04 07.. Neće oni da prave više takve motore, ne isplati im se!! Kao ni Jumbaša, kao ni Golfa dvicu!! Vozio Afrike gore navedene, i jedina mi je odgovarala RD07 jer sam uspio sjesti na nju, visina problem naravno. Mada su poteške mrcine!! A RD03 , kad smo skinuli rezervoar, i vidjelu onu srednju ili glavnu gredu što prolazi ispod rezervoara.. Pa mogao bi krmaču od 250 kila okačiti od nju na krmokolju!! Stvarno kvaliteta izrade je vrhunska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13013 Napisano Novembar 12, 2024 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ona i Super Tenere su reli replike. RD03 je razvijana u HRC mimo regularnih Hondi. Nisam siguran ali mislim da su i sklapane ručno. Nisu bile na proizvodnoj liniji. Tu je i Cagiva Elefant, samo ona je baš retka i nije se omasovila kao Tenere i Afrika. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 330 Napisano Novembar 12, 2024 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan talijansko g...o. i ako sam se na nju najviše ložio kao dečak. ipak je japanac pojam za enduro iz tog perioda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13013 Napisano Novembar 12, 2024 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo da je imam u kolekciji zajedno sa Afrikom i Tenerom. Cagiva je imala ako se ne varam oko 90 konja i USD vile. Lepa sprava za to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 15, 2024 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13013 Napisano Novembar 15, 2024 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kaži ovom da se nekad javi. Od kad se oženio uzela ga pod svoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Novembar 15, 2024 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Afrikanci!! Da li je nekom poznata RD 07 iz LE do skoro bila u oglasima sada je skinuta...bio je neki problem oko homologacije kako sam čuo...da li neki nešto zna o tom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 17, 2024 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 11. 2024. at 8:55, Alekre je napisao: Kaži ovom da se nekad javi. Od kad se oženio uzela ga pod svoje I motor razmislja da proda... Ps. Pisem mu odmah.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...