kamikaza79 34 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 '93-Otis`o za plocice, Yamaha TDM 900 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam citajuci, a pejzazi su prelijepi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!!! Slike su booolest..mada sam neke vec osacovo preko instagrama. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Septembar 23, 2013 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Putopis za 5+ Drago mi je sto si pokazao da Vespom moze da se obidje svasta nesto, i da ni malo losiji putevi nisu mogli da te sprece da posetis, vidis i fotkas prelepu prirodu. Ovo je najlepsi putopis o Vespa voznji koji sam do sada procitao, a o fotkama...pa dovoljno je samo fotke videti i naravno, upisijem putanju, pa jedan dan sigurno cu se provozati ovim putevima. Pozdrav i naravno VozimoSvuda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis i prelepa priroda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 23, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dečko baš si me prijatno iznenadio sa ovim putopisom :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Septembar 23, 2013 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki podvig za malu kubikazu - svaka cast. Slike su prelijepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 23, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za akciju, bas sam se nauzivao proteklih dva sata na poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da vam se putopis svidja. :moto3: Ocekivao sam da ce biti zanimljiv, bar zbog fotografija, ali ovo prevazilazi sva moja ocekivanja. Nista onda, pravim plan za sledeci. A, da, plan i motor ne idu u istoj recenici. Onda cu odrediti cilj, pa cu planirati u hodu! @Maryan Ma nece... Valjda! @Goshke Verovao ili ne, kit objektiv nemam! A bilo mi glupo da cimam nekog da zajmim. Mnogo mi je falilo sire staklo. Jedan 17-40 bi legao k'o dupe na nosu! Ovde ide mentalna zabeleska (Sejo moja u daljini, salji pare i ne brini)! @NOTORIUS Dogovoreno za Dubrovnik! @jasminko VIR Rado bih na ovakvu avanturu krenuo i GS-om. A sada ozbiljno, nikakav problem nisam imao sa Vespijanom na ovom putesestviju. Jedino kada sam pozeleo malo veci motor su uzbrdice i onaj deo kada su mi se uvalili sleper ispred u kanjonu. Dobro, i nekada malo kroz krivine. Ima lepih i dugackih gde mi je falilo malko snage. Sad cu dobro da zalivam Vespu da poraste bar u nekakvog Dominatora, Afriku pa kasnije mozda u Stroma ili f800. @predsednik mcg Ovakve fotografije se pokazuju samo i ISKLJUCIVO uz pivo negde u Ribici, Lipi, Intermecu i slicnim lokalima tu kod vas! @sinke Imao sam tvoj broj za slucaj da mi treba nekakva pomoc od Durmitora ka primorju, jer sam znao da ste ti i Uros isli ovim putevima, videh u putopisu pre nego sam krenuo. @Peki Drago mi je da jesam! @Phantom UK Napravio sam oko 1000 fotografija, verovatno cu jos neke srediti pa cu ih zakaciti negde na net, a link cu sibnuti ovde. Kao sto rekoh Jasminku, falilo je malo snage, ali sam se snalazio sa ovim sto imam. Obecavam kada predjem na vecu kubikazu jos lepsi putopis! @urosAT Kul, ako te sef nahvata, daj i njemu da procita. Hvala svima ostalima na pohvalama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6354 Napisano Septembar 23, 2013 Svakom po zasluzi, 12471 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kornišonac, iskreno, duhovito, lepe slike - šta'š bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 23, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan @kornish ..ja sam shef Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @kornish ..ja sam shef Onda procitaj jos jednom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kornišonac, iskreno, duhovito, lepe slike - šta'š bolje Upravo sam o ovome razmisljao dok sam pisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan bravo, odlicno odrađeno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 23, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kornišonac, iskreno, duhovito, lepe slike - šta'š bolje ...možda neki gulaš da izujedamo dok gledamo slike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kornišonac, iskreno, duhovito, lepe slike - šta'š bolje ...možda neki gulaš da izujedamo dok gledamo slike Gulas uvek moze! Neki lep dan posle vikenda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 23, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan je dobar dan za gulaš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaki dan je dobar dan za gulaš :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!!! Super avantura, super fotke, super pisanje! samo nastavi!!! Vecinu tvoje rute sam sa devojkom prosao i ove i prosle godine (mi smo isli do Herceg Novog). Tvoje pisanje me je podsetilo, prosle godine u povratku nas je uhvatio pljusak u kanjonu Tare, i to na samom pocetku kako smo krenuli od mosta na Djurdjevica t. To mi je najstresnijih sat vremena voznje od kad vozim, potoci po putu, sve vreme druga - treca, kocenje samo motorom, i obilazis odrone po putu - kamencuge i do velicine fudbalske lopte. Komentar moje devojke je bio "au sto ove planine izgledaju ljutito po ovakvom vremenu". Ove godine smo u putu ka moru prosli kroz kanjon po prelepom vremenu i bilo je pravo uzivanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Septembar 23, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti dala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Septembar 23, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, podstices na razne misli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 240 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore i za slike i za putopis, samo da te pitam, a gde su slike tih polugolih ruskinja, ja ih ne videh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Septembar 24, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja pohvale i hvale a i hteo bih neke "zabranjene" slike da vidim ali... Neko pomenuo gulaš?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 25, 2013 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Shone. Sjajno iskustvo i odlicne fotke. a sto se kise tice: "If you don't ride in the rain, you don't ride." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 25, 2013 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan a sto se kise tice: "If you don't ride in the rain, you don't ride." JA CU JEDNO VELIKO TOCENO PIVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...