Aprilia13 0 Napisano Jul 25, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi mogao da uradim da mi bi aprilia rs 125 bio "full power"? motor je 98 god i ima 32mm karburator Hvala u napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Jul 25, 2013 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da spremis lovu Trebalo bi da stavis drugi CDI, drugi (full power) auspuh, negde se pominje i komplet drugi ventil i solenoid. Trebalo bi da se malo cacne karb. Druga centralna dizna i igla u siberu i druga svecica. Saraj malo po netu. To je izuzetno popularan motoric, cije performanse postuju i mnogi vozaci "ozbiljnih" motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia13 0 Napisano Jul 26, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cdi mora da bude race CDI ili moze i biti neki otvoren,mislim onaj standard samo otvoreni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Jul 26, 2013 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druže, to ti se uopšte ne isplati ako ti je to jedini motor i ako nemaš viška para Ja još imam moju staru RS iz '97, čuvam je da je provozam ponekad da me mine želja A koliko je para skrcano u nju i živaca dok nije došla kod pravog majstora koji ima iskustva i sa trka i sa aftermarket delovima da napravi sve da radi kako treba a ne samo da pali radi ide, da ti i nr pričam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia13 0 Napisano Jul 26, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Menjao bi CDi samo zato sto ,oko 8000 o.imam blokadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 26, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ti samo da skineš blokadu i nećeš verovati kako ide Sada imaš do 15ks... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia13 0 Napisano Jul 31, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da skinem,ali nemoze,moram da menjam CDI.Preseko sam taj mali most nazad sto ima u CDI-u ali jos uvek blokira oko 8000 rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan a koje je godiste motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia13 0 Napisano Avgust 15, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1997 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan ako se dobro secam jedna blokada je na cdi-u a druga u auspuhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia13 0 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan u cdi sam izvadio blokadu ali nista,moracu menjati cdi,samo neznam koji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia125 1 Napisano Decembar 31, 2013 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvinite ako se mesam, ali hteo bih samo jedno pitanje, imam apriliu rs 125 2000god, replica i hteo bih da je otvorim jer je zatvorena verzija, ima 13.54 kw...pa me zanima kako da to uradim, svaka pomoc je dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Januar 1, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan izvinite ako se mesam, ali hteo bih samo jedno pitanje, imam apriliu rs 125 2000god, replica i hteo bih da je otvorim jer je zatvorena verzija, ima 13.54 kw...pa me zanima kako da to uradim, svaka pomoc je dobro dosla Proveri ventil na cilindru,dali otvara skroz,ako ti trokira na 8000 obrtaja mora da imas blokadu tu..ako je sve u redu sa solenoidom nasteluj ga da otvara ventil skroz,ako ne, zaglavi ventil u otvorenom polozaju i videces veliku razliku,motor ce biti malo tromiji na nizim obrtajima ali zato preko 8000 ima da ide kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia125 1 Napisano Januar 1, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri ventil na cilindru,dali otvara skroz,ako ti trokira na 8000 obrtaja mora da imas blokadu tu..ako je sve u redu sa solenoidom nasteluj ga da otvara ventil skroz,ako ne, zaglavi ventil u otvorenom polozaju i videces veliku razliku,motor ce biti malo tromiji na nizim obrtajima ali zato preko 8000 ima da ide kako treba ali ja sam cuo da trebam da mu menjam auspuh, karburator cilindar i td, da li to trebam da menjham ili ne? jer sam pocetnik pa ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Januar 1, 2014 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I to sve treba da uradiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia125 1 Napisano Januar 1, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Januar 3, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh menjas ako trazis jos snage,ako ti ventil nije nastelovan i ako mu je on blokada dzabe ti je drugi sportski auspuh..najbolji je onaj yolly moto ali i kosta oko 300-400e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia125 1 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan pff taj se bas skup, jel mozes da mi preporucis neki do 200e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Januar 4, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan pff taj se bas skup, jel mozes da mi preporucis neki do 200e? Ta 34 konja su teoretska, moja mx sa istim agregatom je imala 27ks na točku i LETELA je! Vidi jel ti ovo odgovara: http://www.ebay.com/itm/Exhaust-Auspuff-Arrow-Inox-NO-SILENZIATORE-Aprilia-RS-125-REPLICA-95-98-/380577305326?pt=Ricambi_e_Accessori_Moto&hash=item589c2cd2ee . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia125 1 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan e da, ovo bi vec moglo, sta mi ja jos trebao da stavim na nju da ima 35konja? na njoj su sve fabricki delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za upućene, jel tih 34-35ks na radilici ili na točku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia125 1 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem kako na radilici ili na tocku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Januar 4, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan brate mili... pa ako to ne razumes stvarno ne treba da se upetljavas u ovu operaciju. . bez ljutnje... nadji neke drugare koji se bave motorima malo se obavesti, prochitaj nesto o merenju KS pa onda vidi sta ces da radis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Često proizvođači deklarišu snagu po onome što motor(mašina) izbacuje na radilici, znači motor je na stolu, prikačen na mašinu koja mjeri snagu. Snaga na točku, znači ono što se prenese na put, ono što se mjeri na dyno mašini, je uvjek manja, za neki jednocifreni procenat, jer se dio snage izgubi na kvačilu, mjenjaču, lancu ili kaišu, i dio ode na samu težinu točka, pa je snaga kojom točak "gura" put ispod sebe uvjek manja od snage kojom radilica goni mašinu koja mjeri snagu kada proizvođač testira mašinu. Time imaš da recimo Yamaha za R1 napiše 180ks, a ona ima oko 170 na točku, kada mjere na dyno mašini, moj Kantasaki jednom davno kad je bio nov i svjež je u katalogu imao napisano 60ks, a na točku(dyno) je izmjereno 55 i nešto sitno i tako dalje. Zato pitam, jel tih 34-35ks na radilici, ili na točku, pošto tocrank napisa "realnih 27" pa reko možda je tu caka, da je tih 35ks na radilici, a u realnosti, na točku ne izbacuje preko 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aprilia125 1 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan aha sad razumem hvala druze na informacijama...kako ja da otvorim ovaj motor da bude otvorena verzija, ako moze neko da mi kaze jeer se ne razumem bas u to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...