lalajko 2033 Napisano Septembar 24, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima dosta vise o najnovijoj Africi: Official: 2020 Honda Africa Twin revealed WWW.BENNETTS.CO.UK Three models for new 1084cc,101hp Honda Africa Twin in 2020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15904 Napisano Septembar 24, 2019 moto merkat °°, 4987 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to sprava, ko je uzme samo jase, ne silazi ... nema ni za forum i drugare vremena, kao kada se zaljube posle 20 god. braka, evo i brat@Singularitet nestao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 25, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim. Štedim na gorivu da kupim novu 2020! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 28, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 28, 2019 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6471 Napisano Septembar 29, 2019 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dokle li će da se ide sa ovim suludim povećanjem kubikaže nije mi jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Septembar 29, 2019 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih imao ništa protiv povećavanje kubikaže kada ona ne bi za sobom povlačila i neminovno povećanje težine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14020 Napisano Septembar 29, 2019 Integrisan, 7715 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme su adventure touring motocikli top modeli, tj. vrh ponude proizvođača. Samim tim i kubikaža mora biti respektabilna a danas je litra zapremine "malo". BMW je već registrovao ime ///M1300 GS pa ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1029 Napisano Septembar 29, 2019 Zainteresovan, 688 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 9. 2019. at 12:09, Nimmin je napisao: Ne bih imao ništa protiv povećavanje kubikaže kada ona ne bi za sobom povlačila i neminovno povećanje težine. Raširi Nova Afrika 1100 je laksa od prethodne hiljadarke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18824 Napisano Septembar 29, 2019 Integrisan, 5639 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 172 Napisano Septembar 29, 2019 Zdjelarm, 151 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koji kupuji skupe motore su uglavnom u 35+ godinama i imovno stanje zahteva da ne budes fit za off... a kapitalizam i trend zadaju svoje parametre.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6182 Napisano Septembar 29, 2019 Drug član, 4186 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kapitalizam tim kupcima omogućuje ispunjenje njihovih želja.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mato 91 Napisano Septembar 30, 2019 U prolazu, 16 postova Lokacija: Švabija Motocikl: Sve Skupa oko 15000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam i vozim svega is svacega necega al da budm iskren pored svega toga ova HONDA CRF 1000 L DCT mi je zapela za Srce i sta god da odlucim i razmislim da probam il promjenim bio to KTM EXC 500, Yamaha XT 600 ili BMW GS 1200 svi modeli i opcijei opet se vratim na nju. Afriki niti jedan drugi motor na terenu kako Offroad tako Onroad nije ravan, ali samo pod jednim uvjetom , Trebaš znati voziti motor, i zato cu bez razmisljan prvi da stanem u red za ovu novu 2020 posto sam siguran sa ovime svime kakva je i sta su na nju stavili da joj niti jedan drugi BIGENDURO nije ni R od RAVNOGA !!! Pozdrav Mato 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6182 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 4186 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Komšo bolan, jesil možda probao đamahu T700??? Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mato 91 Napisano Septembar 30, 2019 U prolazu, 16 postova Lokacija: Švabija Motocikl: Sve Skupa oko 15000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, kratko nekidan par Km, od ovoga Talijana al nemogu nist reci staje i kako je uglavnom bolja je kud i kamo od stare XT 660 Z Tenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mato 91 Napisano Septembar 30, 2019 U prolazu, 16 postova Lokacija: Švabija Motocikl: Sve Skupa oko 15000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan HONDA u Akciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mato 91 Napisano Septembar 30, 2019 U prolazu, 16 postova Lokacija: Švabija Motocikl: Sve Skupa oko 15000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mato 91 Napisano Octobar 3, 2019 U prolazu, 16 postova Lokacija: Švabija Motocikl: Sve Skupa oko 15000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 3, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mato! Ovo moje čedo razmaženo. Samo asfalt i seoske tampon puteve viđa. Čisto ko duša, a slažem se da Afrika nije Afrika ako nije kaljava do guše! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ventus 10 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Africa Twin i bokerica kao dodatna oprema u sumi :-) poneka lisicarka i ako se sta uroka mesnato....ja ljepote majko mila :-D Ova moja afrikanerka je vidjela sto sta i za sad sluzi te izgleda jos uvijek kao nova. Kisa,snijeg,voda,blato,pijesak,suma,grad itd... Nakon 29.000km ide kao i prvog dana kada sam otisao po nju. Dosta ljudi pise kako fali konja i da prednji tocak velicine 21 ogranicava tu neku voznju po krivinama :-/ Ja sam vozio prije FJR1300, ST1300, ST1100 i vozim ovu AT na isti nacin i skoro isto brzo po krivinama kao i FJR i ST. Ovo je jedini motor koji imam i bit ce tu jos dosta godina. Sluzi na autobanu i po vukojebinama Kirgistana. 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6182 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 4186 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lipote....Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2543 Napisano Octobar 4, 2019 Andragog, 5115 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 10. 2019. at 13:49, Ventus je napisao: Africa Twin i bokerica kao dodatna oprema u sumi :-) poneka lisicarka i ako se sta uroka mesnato....ja ljepote majko mila :-D Ova moja afrikanerka je vidjela sto sta i za sad sluzi te izgleda jos uvijek kao nova. Kisa,snijeg,voda,blato,pijesak,suma,grad itd... Nakon 29.000km ide kao i prvog dana kada sam otisao po nju. Dosta ljudi pise kako fali konja i da prednji tocak velicine 21 ogranicava tu neku voznju po krivinama :-/ Ja sam vozio prije FJR1300, ST1300, ST1100 i vozim ovu AT na isti nacin i skoro isto brzo po krivinama kao i FJR i ST. Ovo je jedini motor koji imam i bit ce tu jos dosta godina. Sluzi na autobanu i po vukojebinama Kirgistana. Raširi Hvala na iskustvu iz prve ruke. !! To za 21 col si potpuno u pravu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 125 Napisano Octobar 9, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Motorcycles Europe prezentaija najnovije Afrike, par klipova novinara koji su prisustvovali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 991 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 992 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Na temu još uvek aktuelnog Adventure modela - veliki test u novom broju BjBikers časopisa. Ps. Za one koji imaju vremena da pročitaju voleo bih da čujem i komentar na test šta bi moglo bolje/drugačije da bude sledeći put ili bar šta očekuju više. Hvala unapred. BJBikers Magazin | #6, septembar - oktobar 2019 ISSUU.COM Dobrodošli na šesti broj BJBikers magazina. U ovom broju, možete pročitati predstavljanja zanimljivih motocikala (Honda... i link ka testu na sajtu u delu Garaža (ima nešto više fotki): Test Honde CRF1000L Africa Twin - % BJBikers.com BJBIKERS.COM U predstojećem, nešto podužem tekstu predstavićemo sve tehničke detalje i utiske sa testa Honde CRF1000L Africa Twin... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 18, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao. Sjajan odnos test/putopis. Edit: Nego da ne brojim, koliko puta si bušio prednju gumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...