PremieRacing 2980 Napisano Octobar 3 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 9/15/2024 at 8:43 PM, BokyBoy said: Ajde ljudi, javljajte bre kakvo je ovo ulje, treba mi nesto jeftino a dobro, da mi stoji u masini samo preko zime, da ne stoji u njoj pregorelo ulje kome je vec vreme za zamenu, dok ne uradim servis na pocetku sezone... Znači deff misliš da je tako bolje? Ja nisam još uvek izbistrio svoj neki stav, svoje neko mišljenje, i ovo mi stvarno znači... Isto ću i ja da uradim mada je moje sokoćalo koncepcijski prastari vazduhom hlađen agregat u koji mogu slobodno i komotno da sipam i 'jednogradno' (ako se tako kaže) ulje pa mi je sve jeftino, i ulje i zamena više puta u toku godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Octobar 3 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stari izgled ambalaze, ulje (mislim) da je isto... P.S. Ovo je o izgledu/ razlike nalepice na ambalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2980 Napisano Octobar 3 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 9/17/2024 at 8:32 AM, srbac said: Dve ture Mannola sam imao, 20W50, onaj Za Harey Davidsone što više ne prave... E sad si me smorio... A ja napeo kao gladan na ***Lje da ga nađem, i čudim se što mi ne ide od ruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21633 Napisano Octobar 3 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, PremieRacing je napisao: Ja nisam još uvek izbistrio svoj neki stav Evo u Versys-u sam vozio (do duse po malo km!) i motul 7100 (8000din/4L) i Ipone katanu (6400din/4L) i mannol (1800din/4L).. Nikakvu razliku u zvuku/ponasanju nisam osetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Octobar 3 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Nisam ga ja kupio, ali mogu da se raspitam gde ga je servis uzeo ako ti nešto znači, mada pretpostavljam da su ga i oni kupili u Massu. @ske Nisu, to koje si poslao je 10w40, ali mislim da je to stara ambalaža svejedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10112 Napisano Octobar 3 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Urban Rider je napisao: @shoyyka Nisam ga ja kupio, ali mogu da se raspitam gde ga je servis uzeo ako ti nešto znači, mada pretpostavljam da su ga i oni kupili u Massu. @ske Nisu, to koje si poslao je 10w40, ali mislim da je to stara ambalaža svejedno. Hvala, ne moraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Octobar 4 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Imam viška Mannol Motorbike, polusintetika 10w40,za 4-takta. 4 litre, fabrički, neotvoreno. 1200 din 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Octobar 12 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio Silkolene Comp4 XP 10 40. Delmax 1400 din litar. Pa 4 litra i filter 6000 zamena ulja. Opa bato. Još ne plaćam majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10112 Napisano Octobar 13 Drug član, 3361 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Alekre je napisao: Naručio Silkolene Comp4 XP 10 40. Delmax 1400 din litar. Pa 4 litra i filter 6000 zamena ulja. Opa bato. Još ne plaćam majstora. Zašto polusintetiku? A košta kao sintetika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Octobar 13 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Za Honda xl 1000 v Varadero 2003 sam odlučio probati ovo Repsol ulje ove godine.Castrol Power 1 je korišćen ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Octobar 13 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, shoyyka said: Zašto polusintetiku? A košta kao sintetika? Slabo se vozim od kad su stigla deca a svakako ulje menjam jednom godišnje pa prešao i par hiljada makar. Kad krenem da se vozim više i ne forsiram ništa, nema ni mogućnosti za stazu pa nema smisla da sipam PRO4. Biće COMP4 dovoljan. Ja ga zovem vršna polu sintetika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Octobar 14 Drug član, 4745 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма одличан је COMPSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Octobar 14 Ne silazi, 7319 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ja sam ga 5 godina sipao u ER5. Tad je bio manje od 1000 dinara, perfektno je šuškao motorić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...