Guest babyboy Napisano Januar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan rboban, tako ces najbolje oceniti jeli vredan ili ne, nema sta da te neko ubedjuje. Vidim da volis supermoto, ima Hjosung i supermoto varijantu sa novim agregatom od 450 kuba - doduse nije proveren - nov '08 model, isti agregat ugradjuje i u svoj quad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Januar 3, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan rboban, tako ces najbolje oceniti jeli vredan ili ne, nema sta da te neko ubedjuje. Vidim da volis supermoto, ima Hjosung i supermoto varijantu sa novim agregatom od 450 kuba - doduse nije proveren - nov '08 model, isti agregat ugradjuje i u svoj quad. Kolika ce biti cena? jel se zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam, nisam se nesto interesovao, ali google zna sve! ;D pun naziv je rx450sm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Januar 3, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pa tek treba da se probiju kinezi na nasem trzistu,mi smo ovde navikli na japance i neznamo za bolje,a keewey recimo je medju cenjenijima u australiji i prave mnogo dobre kamione izmedju ostalog,aprilija kao moja je medju boljim motorima u klasi jednoklipaca 650 ali nije u jugi na ceni,jbg polako trebace im vremena da se probiju moje mishljenje je da su se kinezi debelo probili kod nas u zadnje 2 godine iz samo jednog razloga a to je cena... tj. usled nedostatka novca izbor je sveden samo na kineze i na ulicama ih ima preterano mnogo... najvishe skutera i onih choppera... @babyboy to shto curi ulje nije nikakav problem, semering je 10-ak eura EDIT: ko zna po kakvom ga je putu vozio, mozhda ga je i chuknuo negde... u svakom sluchaju semering nije nikakav problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 3, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan @ boki, jeste, ali ipak na novom motoru je to velika mana! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=13815.msg184809#msg184809 date=1199373600] pa tek treba da se probiju kinezi na nasem trzistu,mi smo ovde navikli na japance i neznamo za bolje,a keewey recimo je medju cenjenijima u australiji i prave mnogo dobre kamione izmedju ostalog,aprilija kao moja je medju boljim motorima u klasi jednoklipaca 650 ali nije u jugi na ceni,jbg polako trebace im vremena da se probiju moje mishljenje je da su se kinezi debelo probili kod nas u zadnje 2 godine iz samo jednog razloga a to je cena... tj. usled nedostatka novca izbor je sveden samo na kineze i na ulicama ih ima preterano mnogo... najvishe skutera i onih choppera... ma jeste da su se probili po ceni ali mislim na kvalitet,jos uvek nisu dorasli japancu ili apriliji recimo,,a da su jeftini jesu,,mada ce se potruditi verovatno iz tog razloga da daju kvalitet pa ce mozda i biti jos bolji jednog dana,mada oni choperi smesno izgledaju,vile su im ocajne a tek onaj ocajni roto menjac,,fuj,,ali hjusongic obecava,,vreme ce reci svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je KOREJA dosta kvalitetnija od KINEZA.... A i kinezi ce prvo da zasite jeftino trziste, pa ce na srednje.... KEEWAY je kupio BENELLI..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2896 Napisano Januar 6, 2008 Braveheart, 717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam hyosung cometu 250cc,presao sam sa njim 22.000 km !!! Zadovoljan sam njime,jednom mi je otisao selektor menjaca,menjao lanac-lancanike,i jedina mana su plocice brzo se trose ! Motor je sve u svemu ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 6, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam hyosung cometu 250cc,presao sam sa njim 22.000 km !!! Zadovoljan sam njime,jednom mi je otisao selektor menjaca,menjao lanac-lancanike,i jedina mana su plocice brzo se trose ! Motor je sve u svemu ok Drago mi je da cujem jos jedno prijatno iskustvo sa comet-om! Kad kazes selektor menjaca na sta mislis? Bas na nozicu ili "nesto" u agregatu? Plocice su i meni "slaba tacka" al samo na zadnjem disku, prednje su ok. Kad si menjao lanac i lancanike (na kolko km) i kolko te izaslo (samo delovi)? Jesi li imao problema sa akumulatorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Januar 7, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Text je odličan, precizno je sve napisano o čemu se radi i mislim da nema mesta Boki-kg-ovom komentaru, lepo piše 10,000km. Voleo bih da nam samo malo razjasniš iskustvo sa servisom iliti serviserom, taj deo mi nije najjasniji. Pogotovu što sa tim čovekom imam samo najpozitivnija moguća iskustva, kako sa Cometom 250 u kratkom periodu, tako i sa svim ostalim modelima koje kod njega servisiram! Još jednom, alal vera za text! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Januar 7, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Text je odličan, precizno je sve napisano o čemu se radi i mislim da nema mesta Boki-kg-ovom komentaru, lepo piše 10,000km. Voleo bih da nam samo malo razjasniš iskustvo sa servisom iliti serviserom, taj deo mi nije najjasniji. Pogotovu što sa tim čovekom imam samo najpozitivnija moguća iskustva, kako sa Cometom 250 u kratkom periodu, tako i sa svim ostalim modelima koje kod njega servisiram! Još jednom, alal vera za text! nisam ja rekao da dechko lazhe ili da nije u pravu a i sam sam napisao da 10.000km nije dovoljno da se kazhe da li je motor dobar ili losh i to sam rekao da se mladji chlanovi foruma ne bi zaleteli i rekli dobar a jeftin motor mozhda ga kupim... ocena posle 10.000km nije merodavna da se kazhe da li je motor dobar ili losh... ako ti mislish da je ta kilometrazha dovoljna da se motor pokazhe u pravom svetlu, silno greshish... ja mislim da je bilo pravilno da ukazhem na neke stvari zbog drugih manje iskusnih chlanova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 7, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam i ja neke price da su neki ljudi sa Hyosungom imali probleme, no te price su samo "price" jer nikad nisu bile proverene. Ipak nisu bas sve neproverene : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10921.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 7, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Za Dexterra: Hvala! Pazi sad za servis, neznam kada si i kod koga servisirao masinu, moje iskustvo sa muc'kom i serviserom potice iz Panceva. Kao prvo, naplatio mi je ruke 2900din za redovan servis, tj zamenu ulja i izduvavanje filtera, optuzio me da sam ja kriv sto mi se ispraznio akumulator, na povratku iz servisa sam skoro izgubio dva srafa sa oklopa (jer nisu bila zategnuta) i sto je najgore - kljesta na prednjem tocku nisu uopste bila zasrafljena vec je sraf bio samo stavljen u rupu (secam se kako mi je dok sam odlazio rekao - plocice su ti jos ok, proverio sam!)!!! Neznam kako mi kljesta nisu otpala ili nedaj Boze blokirala prednji, ali kad stigo kuci - kad sam stao ispred kuce da otvorim vrata i ubacim motorce unutra - pogledam kljesta vise na jednom srafu i strce srafovi iz oklopa! Mislio sam da cu da se vratim i da ga isprebijam da ce u urgentnom da zavrsi, ali nisam, sam sam ponovo sve rastavio i sastavio i od tada ga ne kontaktiram. Ne daje mi se takvom seprtlji da mi steluje ventile... Mislim da je Bokijev komentar na mestu - ako se pravilno protumaci... Easy Rider je lepo okacio link do strnice gde se vidi i negativna strana 650 masine. Cuo sam za problem sa pumpom, ali ipak moro je Flora da bude oprezan bas zbog toga sto je vec cekao zamenu za losu pumpu (ali kako sam shvatio, troskovi su mu pokriveni garancijom). I godiste je bitno, kao sto sam vec pisao, '04 i '05 imaji dokumentovane probleme. I takodje, Hyosung iz drugih zemalja je obavestio sve kupce GV650 da se vrsi zamena srafova koji drze korman o njihovom trosku i rade ojacanje takodje o njihovom trosku na '05 GV650 (svuda osim u Srbiji!). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 56 Napisano Januar 7, 2008 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se vidi sta moze da se radi sa Cometom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Januar 13, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se vidi sta moze da se radi sa Cometom ! Brate mili-lilili! Ovom liku ni ne treba prednji tocak! Jedino kad je parkiran :o. Svaka cast, kolko je to bilo? 300 - 400 m? Ljudi, pogledajte ovo obavezno, video sam prednjaka, ali ovo je bplesno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se vidi sta moze da se radi sa Cometom ! Brate mili-lilili! Ovom liku ni ne treba prednji tocak! Jedino kad je parkiran :o. Svaka cast, kolko je to bilo? 300 - 400 m? Ljudi, pogledajte ovo obavezno, video sam prednjaka, ali ovo je bplesno! Onda dodjes na Miseluk, pa se toga nagledas na kile i to mnogo brze i mnogo duze i mnogo rizicnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TinTin 4 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 15 postova Motocikl: Hyosung GT650R Prijavi odgovor kao problematičan Posto odavno niko ne odgovara ovde, reko daj da je malo osvezimo! Imam isto godiste GT650R , i mogu da kazem da je sve sto je Babyboy napisao, jos 2008me, tacno! Motor je skroz na mestu, ima nekih sitnih gresaka, koje mene licno ne nerviraju, kao npr to kuckanje na 1500 obrtaja, i da menjac mu i nije bas neki!... Mene trenutno brinu kocnice. Tacnije diskovi i plocice. Zanima me da li ih je neko kupovao? Gde? Koliko love? Kolika je minimalna debljina diskova kod njih? Trazio sam po raznim forumima, nisam nasao. Ne pise cak ni u Owners manual-u. Pise samo za plocice.. A posto ce mi ovo biti prva sezona kako se druzim sa njim voleo bi da sve to resim na vreme... I da, pre kupovine sam se ja obrazovao preko BJB foruma, na nasem jeziku nema mnogo o njima. Dajte da se angazujemo malo, zbog drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan b 13 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati SFT Prijavi odgovor kao problematičan a dere GPZ 500 i Kavu ER6 bez problema ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lule Bumbar 9 Napisano Mart 15, 2013 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne hyosung masine koju je ortak poseduvao kupio je u Pancevu novu na nesrecu motor je zakucao na predjenih 9k i tako stajao do prosle godine trazio za njega 450e motor je zavrsio negde u Arilju ...po meni taj motor samo lepo izgleda ostalo da komentarisem necu jer nisam ga vozio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Mart 15, 2013 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga na tu cenu uzeo na keca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Mart 15, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne hyosung masine koju je ortak poseduvao kupio je u Pancevu novu na nesrecu motor je zakucao na predjenih 9k i tako stajao do prosle godine trazio za njega 450e motor je zavrsio negde u Arilju ...po meni taj motor samo lepo izgleda ostalo da komentarisem necu jer nisam ga vozio . Eto da potvrdim samo šta je napisao moj drugar Bumbar . Mašina je bila odlična dok nije zaribala, vozi se lepo ali traje kraće od Juga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 15, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne hyosung masine koju je ortak poseduvao kupio je u Pancevu novu na nesrecu motor je zakucao na predjenih 9k i tako stajao do prosle godine trazio za njega 450e motor je zavrsio negde u Arilju ...po meni taj motor samo lepo izgleda ostalo da komentarisem necu jer nisam ga vozio . Eto da potvrdim samo šta je napisao moj drugar Bumbar . Mašina je bila odlična dok nije zaribala, vozi se lepo ali traje kraće od Juga Iskreno nisam cuo da je jos nekome zaribala masina, ali komotno si mogao da vratis uvozniku posto je to stvarno smesno. Inace da napomenem, trenutno se bavim prodajom ovog brenda u jednoj firmi u Beogradu i do sada nisam imao takav problem niti reklamaciju. Na sva sokocala dajemo garanciju 2 godine ili 30.000 km sto nam fabrika daje, tako da mislim da decko samo nije imao srece sa agregatom. Inace, licno poznajem nekoliko ljudi na ovom forumu koji su preli sa Comet-ima preko 30.000 km bez bilo kakvog veceg servisa, sto se nadam da cu i ja uspeti sa mojim Ako nekome treba pomoc oko delova i sl, nek me slobodno kontaktira na pp pa cu ga uputiti dalje gde treba Dobar brend, steta da ga los glas bije zbog neozbiljnih uvoznika od pre nekoliko godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5137 Napisano April 15, 2013 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Agregati os 650 kubika koji su proizvedeni do 2005-6 su imali problema Manje kubikaze su funkcionisale uglavnom dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1024 Napisano April 19, 2013 Zainteresovan, 286 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Samo za informaciju. Model GT 650, 2004 in 2005 godište, koji se prodavao u Sloveniji, skoro svi motori iz te serije imali su problem sa mašinom. Skoro svima je "zaribao" prednji cilindar i to posle 15000 pređenih kilometara. Kako znam: i sam sam bio vlasnik, in posle kvara okupili smo se na forumu in od uvoznika te znamke za Slovenijo zatražili (i dobili) rezervne delove bez obzira na garancijski rok, jer je zbog količine kvarova bilo jasno, da je problem u mašini, a ne u vlasnicima. Uvoznik još sada ime neke modele (nove) iz 2008, koje predaje za 3600€, ali nikako da jih proda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano April 19, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Aquila 650 posle 10000 i dalje je kao nova, sa motorom nema problema (motor je FI). Jedini problem sam imao u početku zbog neispravnog releja koji nije isključivao ISC kalem, problem je rešen zamenom releja. U vožnji je odličan, balans je savršen, startan je kad treba, lako izvuče iz makaza, a i udoban za duge vožnje (ne i za suvozača). Ako mu dodatno tapaciraš sedište i dodaš naslon, a položaj oslonaca za noge suvozača prepakuješ da budu više napred, onda će i žena biti zadovolj(e)na. Prednosti: 1) kvalitet izrade 2) cena 3) snaga i brzina 4) upravljivost i prianjanje 5) kočnice 6) servis i delovi nisu skupi 7) dizajn (nema ko ne zastane da bleji u njega) Nije Japanac ni Kinez!! Mane: 1) tvrdo i neudobno sedište (doradi ga!) 2) tvrd menjač, kasnije malo omekša 3) nema ručnu 4) vibracije iznad 110, ali nisu preterane, a imaju ih svi V2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...