Jump to content

Moto Zajednica

ENDURO RUTA 4 PLANINE (u najavi )

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 203 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8

U tom slučaju, ako ne iskrsne nešto bitnije u međuvremenu, ja sam za 3. Maja nemam ništa drugo planirano... A samnom mogu još 2-3 motora na prikolicu, pa ko hoće može samnom...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 82 postova

U tom slučaju, ako ne iskrsne nešto bitnije u međuvremenu, ja sam za 3. Maja nemam ništa drugo planirano... A samnom mogu još 2-3 motora na prikolicu, pa ko hoće može samnom...

lepo od tebe.

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s

Ljudi moji dragi kolio vidim vama nedostaje Off Road zezanje a da vam kazem nedostaje i nama inace mi smo ekipa od 4 clana ali jedan je sa Crouserom tako da ga sada ubedjujemo i maltretiramo da uzme neki enduro jer nas trojica vozimo XT-600 pa naravno ne moze da strci .

inace ta ruta od 4 planine dodje jako interesantna za zezanje i naravno za predivne snimke a ko podje tada 3-Maja,posle toga mozemo planirati neku novu rutu jer smo sigurno ozbiljni i zeljni avanture mi koji smo krenuli ....

• Drug član, 1414 postova

Ljudi moji dragi kolio vidim vama nedostaje Off Road zezanje a da vam kazem nedostaje i nama inace mi smo ekipa od 4 clana ali jedan je sa Crouserom tako da ga sada ubedjujemo i maltretiramo da uzme neki enduro jer nas trojica vozimo XT-600 pa naravno ne moze da strci .

inace ta ruta od 4 planine dodje jako interesantna za zezanje i naravno za predivne snimke a ko podje tada 3-Maja,posle toga mozemo planirati neku novu rutu jer smo sigurno ozbiljni i zeljni avanture mi koji smo krenuli ....

Ajde onda samnom do Jordana, ima off-road and desert chellenge sasvim dovoljno ;D

• Drug član, 1414 postova

8000+-, a imas posebnu temu o tome pa pogledaj, (javicu ti da li masina moze da izdrzi ;)) da ne idemo dalje u off.

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Cekaj, tek smo usli u februar, prilazi kopaoniku bili zavejani do pre par dana. Prolece i leto je pred nama, bice neke voznje sigurno, ne sekiraj se ;)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Nekoliko poruka o gumama je prebaceno u novu temu. Molim vas da diskusiju o gumama nastavite tamo. Ovde se dogovaramo oko putovanja.

Hvala ti Milinka sto me branis ali stvarno sam pitao gde se mogu kupiti gume jer lalajku vec poznata ruta Stara Planina ima dva uspona u to dobra od oko 300m pa za penjanje je ok ali za silazak malo je strmo za neku drumsku gumu i za tezi motor ...a verujem i da preko ovih 4 planina ima dosta uspona i zezanja za road gumu tako da trazim nesto sa dobrim kramponom ali i za asfalt ne pun cross

• Enduraš, 6393 postova

Naravno da idemo, po planinskim prevojima za mesec dana jos nece da okopni sneg ili ce u najboljem slucaju biti blata do kolena :) Samo zato mi se ide sto ce sigurno stomak da me zaboli od smejanja zbog padova, a ja imam crashbar :P:D :D

• Enduraš, 6393 postova

al ti i motor dosta tezi od nasih pa ce biti guranja po blatu ;D

Ne bije boj svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka ;)

Evo vidis da su vec pojedinci poceli da se cesaju po glavi i pitaju se "kakvo sad blato u sred planine" :D

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Kakvo blato? Pa pricalo se o tvrdom makadamu!

Nemojte Lalajka da mi plašite!!! Kakvo crno blato!

ma mooooože

ako se za taj dan,odnosno, za te dane nadje slobodno vreme onda idemo i ne bih bas da se podje sa soft enduro gumama, "jer planina je to" i trebamo imati plan ...... ;D ;D

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja