Danko 184 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju, ako ne iskrsne nešto bitnije u međuvremenu, ja sam za 3. Maja nemam ništa drugo planirano... A samnom mogu još 2-3 motora na prikolicu, pa ko hoće može samnom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano Januar 11, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju, ako ne iskrsne nešto bitnije u međuvremenu, ja sam za 3. Maja nemam ništa drugo planirano... A samnom mogu još 2-3 motora na prikolicu, pa ko hoće može samnom... lepo od tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 11, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ce to da se pretvori u auto slep rutu... ;D ;D :P :D ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 12, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan posto smo vec dosli na sestu stranu, ajde da se prebacimo u ovu temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8885.40 i tamo bezbrizno nastavimo. Da i mi prirodnjaci imamo svoj deo foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji dragi kolio vidim vama nedostaje Off Road zezanje a da vam kazem nedostaje i nama inace mi smo ekipa od 4 clana ali jedan je sa Crouserom tako da ga sada ubedjujemo i maltretiramo da uzme neki enduro jer nas trojica vozimo XT-600 pa naravno ne moze da strci . inace ta ruta od 4 planine dodje jako interesantna za zezanje i naravno za predivne snimke a ko podje tada 3-Maja,posle toga mozemo planirati neku novu rutu jer smo sigurno ozbiljni i zeljni avanture mi koji smo krenuli .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji dragi kolio vidim vama nedostaje Off Road zezanje a da vam kazem nedostaje i nama inace mi smo ekipa od 4 clana ali jedan je sa Crouserom tako da ga sada ubedjujemo i maltretiramo da uzme neki enduro jer nas trojica vozimo XT-600 pa naravno ne moze da strci . inace ta ruta od 4 planine dodje jako interesantna za zezanje i naravno za predivne snimke a ko podje tada 3-Maja,posle toga mozemo planirati neku novu rutu jer smo sigurno ozbiljni i zeljni avanture mi koji smo krenuli .... Ajde onda samnom do Jordana, ima off-road and desert chellenge sasvim dovoljno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kilometra ta ruta?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan a i ne verujem da nasi motori mogu to da izdrze ... :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan 8000+-, a imas posebnu temu o tome pa pogledaj, (javicu ti da li masina moze da izdrzi ) da ne idemo dalje u off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 2, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan niko se ne javlja za rutu od 4 planine ima li neko jos neke predloge...?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Februar 2, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, tek smo usli u februar, prilazi kopaoniku bili zavejani do pre par dana. Prolece i leto je pred nama, bice neke voznje sigurno, ne sekiraj se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko poruka o gumama je prebaceno u novu temu. Molim vas da diskusiju o gumama nastavite tamo. Ovde se dogovaramo oko putovanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Milinka sto me branis ali stvarno sam pitao gde se mogu kupiti gume jer lalajku vec poznata ruta Stara Planina ima dva uspona u to dobra od oko 300m pa za penjanje je ok ali za silazak malo je strmo za neku drumsku gumu i za tezi motor ...a verujem i da preko ovih 4 planina ima dosta uspona i zezanja za road gumu tako da trazim nesto sa dobrim kramponom ali i za asfalt ne pun cross Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 4, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ap-sport.co.yu/start/index.php?Itemid=62&id=46&option=com_content&task=view trebalo bi tu da imas pirelijeve gume mt21 su relly-cross gume moze i za put Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan LAKI hvala ti sa sait Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim na ovo. Jos nesto vise od mesec dana. Da li se odustalo ili idemo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme posluzi,i ako sredim slobodne dane za tad idem sigurno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 25, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da idemo, po planinskim prevojima za mesec dana jos nece da okopni sneg ili ce u najboljem slucaju biti blata do kolena Samo zato mi se ide sto ce sigurno stomak da me zaboli od smejanja zbog padova, a ja imam crashbar :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan al ti i motor dosta tezi od nasih pa ce biti guranja po blatu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 25, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo blato? Pa pricalo se o tvrdom makadamu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 25, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan al ti i motor dosta tezi od nasih pa ce biti guranja po blatu ;D Ne bije boj svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka Evo vidis da su vec pojedinci poceli da se cesaju po glavi i pitaju se "kakvo sad blato u sred planine" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo blato? Pa pricalo se o tvrdom makadamu! Nemojte Lalajka da mi plašite!!! Kakvo crno blato! ma mooooože Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ma jok nece biti blata ;D slobodno mozete doci sa soft gumama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan ako se za taj dan,odnosno, za te dane nadje slobodno vreme onda idemo i ne bih bas da se podje sa soft enduro gumama, "jer planina je to" i trebamo imati plan ...... ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...