Jump to content

Moto Zajednica

wawaka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    82
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

wawaka's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Na ovoj ruti 4 planine Afrika je pokazala sta moze,livade ,blato kamenjar i to sve sa neadekvatnim gumama .Da je nekim slucajem Lalajko imao adekvatne gume naprimer u tipu tkc 80 izivljavao bi se on sa Afrikom po onim livadama .Sto se dizajna tice ubedjen sam da bi jon tip guma sa sirokim cepovima bolje stajao izgledala bi mocnije ovako je za mene dzin u baletankama.
  2. Kao prvo da se zahvalim svim gostima koji su svojim prisustvom uvelicali ovu manifestaciju...... pozdrav Lazarevcu,Mladenovcu,Beogradu i Paracinu vi ljudi stvarno vozite motore posle ovih planina neverujem da vas nesto vise moze iznenaditi .Sa slikama ne stojim bas najbolje ali bice neka primecujem da je neko slikao mojim aparatom.
  3. Hoce li kao na Dunavu biti problema sa crnim lukom? Ili da naberem ja par vezica pa kad vozim da kazu "vidi onog praziluk mu viri iz... kofera"? Ja bih da izbegnem cremos i rakiju Ali ren i Coca-colu ne izbegavam. Bice i rena (dobro me poseti)
  4. Oko 11 h planiran je rostilj (kobasice) u planini i to je sve do 17-18h kada ce biti i peceno prase na Gocu .Za pice ce se sluziti pivo,kokakola i kako sam razumeo majstora rakija od drena ,naime on ce poneti kazan (minijaturni ) i na licu mesta je peci . Salata iskljucivo Sremus koji tu i raste po obliznim livadama.
  5. Kad naidjete na Ibarski most ne prelazite ga i ne ulazite u Kraljevo vec nastavite pravo ka Mataruskoj Banji i Zici .Na pravcu 2km pre man.Zice je kafana-motel DJERDAN tu smo . A kada se vracate sa Goca spustite se u V. Banju a ne u Kraljevo i ustedecete 25 km.
  6. Nije bas tako ,ujutru kad stignes i posle kafice vec za pola sata smo na Stolovima a tamo je duzi odmor .I nema 250 km ,mislilo se na ljude sa strane.Evo ti moj telefon 064 831 92 54 javi se i imaces prenociste ukoliko i dalje mislis isto.
  7. Na karti nije oznacena 4-ta planina Kopaonik ,(ona je od sela Gokcanica udaljena oko 40-setak kilometara )to ne znaci da necemo i tamo svratiti na kafu odlucicemo kada budemo u Gokcanici i kada budemo videli kakav nam je tajming .Zelena linija ima nesto manje od 30 km a crvena ( ruta ) oko 130 km .
  8. http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg ------>>>Postavio sam i sliku rute na kojoj se vidi mesto polaska,mesto logorovanja,hotel "Dobre Vode" Goc,a zelenom bojom sam oznacio put sutrasnjeg povratka on je asvaltni i mislim da se je tuda najpametnije vratiti jer ce svima makadam biti preko glave.
  9. I ja se javljam uz gore pomenutog,Nenad,enduro,250 km,ne bih ja isao al moram da pazim da se ne napije mnogo,zajeban je tada ;D Nenade vidimo se !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja