Forest 315 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Moraces menjati vile zbog kocionih klesta. Uzmes sve od mz etz250 lux ili etz251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan E pa super, trenutno još tražim ko će da mi peskira i razmatram najpovoljniju varijantu, imam te u vidu pa kad dođe vreme za točkove javljam se sto se tice tockova najbolje je kupiti nove obruce. kostaju oko 23-24e novi. zice mozes niklovati ili cinkovati i bice odlicni. Ako Forest bude u frci sa vremenom rado cu ih i ja ozicati sta si radio sa srcem felni cinkovano i ako jeste kakva priprema bila. I imam jednu molbu ako neko moze da slika zadnji tocak da vidim kako se kaci posto sam ja rasturao a neznam kako bilo. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ja sam poceo od jave 350 iz 78 god da pravim cafe raceraostalo je sklapanje i jos jedno rasturanje posto ne ide kao sto sam zamislio, nisam triput merio pa sekao nego seci pa posle imrovizuj. heheh evo par slicica pa moze misljenja... http://postimg.cc/gallery/338ge3i34/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moraces menjati vile zbog kocionih klesta. Uzmes sve od mz etz250 lux ili etz251Dobro, na taj postupak sam i mislio.Imaš neki link ili sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, ali ako su precnici stapova isti od jave i mz onda ih samo zamenis ako nisu onda treba videti duzinu vrata i precnik lezaja u vratu na oba modela. Po meni ako stapovi nisu istog precnika najbolje da kupis vile s trouglovima od mz-a a ostalo ce doci samo. Na mog IŽa sam upasao vile od ko zna čega (mislim da su od triumpha/bsa) a uskoro cu staviti od honde xl. Tako da sve moze kad se mora. @kanda82 Lepo uradjeno, mozda sedalo.... , jel su opruge farbane ili plastificirane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Januar 17, 2016 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, ali ako su precnici stapova isti od jave i mz onda ih samo zamenis ako nisu onda treba videti duzinu vrata i precnik lezaja u vratu na oba modela. Po meni ako stapovi nisu istog precnika najbolje da kupis vile s trouglovima od mz-a a ostalo ce doci samo. Na mog IŽa sam upasao vile od ko zna čega (mislim da su od triumpha/bsa) a uskoro cu staviti od honde xl. Tako da sve moze kad se mora. @kanda82 Lepo uradjeno, mozda sedalo.... , jel su opruge farbane ili plastificirane? sediste sam pravi sam tako da ima jos jedno u planu mada videcemo. opruge su plastificirane i prednje i zadnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 17, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moraces menjati vile zbog kocionih klesta. Uzmes sve od mz etz250 lux ili etz251 Može i tako ali nije to jedini način. Plus što Mz glavni kočioni vazda kuburi sa gumicom. Pošalji mi pakne da ih odnesem jednom matorom gde sam ja lepio, oči će ti ispadnu od kočenja. A ako baš hoćeš disk, može i ovako. Zadržavaš originalni doboš minus tri rupe i samo treba da napraviš aluminijumske umetke. Nosač klešta kačiš na jedan od tri prikazana načina. Tako možeš da biraš od kog ćeš japanca disk i klešta : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moraces menjati vile zbog kocionih klesta. Uzmes sve od mz etz250 lux ili etz251Može i tako ali nije to jedini način. Plus što Mz glavni kočioni vazda kuburi sa gumicom. Pošalji mi pakne da ih odnesem jednom matorom gde sam ja lepio, oči će ti ispadnu od kočenja. A ako baš hoćeš disk, može i ovako. Zadržavaš originalni doboš minus tri rupe i samo treba da napraviš aluminijumske umetke. Nosač klešta kačiš na jedan od tri prikazana načina. Tako možeš da biraš od kog ćeš japanca disk i klešta : Hajd dok ne nađem odgovarajuće vile, čućemo se u vezi paknova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 20, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ok Sent from my D2303 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 20, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se upisem i ja u ovu temu da se zna da sam i ja nekad davnih 70-tih vozio ( 1975. - 1978. ) CZ 350 koji je bio moj prvi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 20, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vid' ga, isti brkovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Max 6 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Srecna nova godina i praznici svima Jawarosi moji,jeste da je sa zakasnjenjem ali eto..... Jel ima neko da prodaje radilicu za ts 350? moze i remontovana a moze i izvadjena iz masine ako je dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja druze ceo agregat Jawe 350ts u izvanrednom stanju (uradjena generalna, remontovana radilica - stavljeni SKF lageri, remontovan menjac - zamenjene viljuske itd.). Ram je iskrivljen pa zbog toga je rasturen motor.Motor je sa papirima, vodi se na mene, znaci sve legalno. Imam i jos brdo delova za TS 350... Javi ako si zainteresovan da kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Max 6 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba samo radilica posto je ceo agregat u skoro pa odlicnom stanju, sem radilice koja se iskrivila dok sam je ubacivao u kucista, Pomoglo bi mi i da ponovo remontujem moju radilicu samo ne mogu da nadjem ni jednog majstora koji bi mogao da je ucentrira kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicko87 18 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 74 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti u privatnoj poruci broj telefona od majstor Koleta iz Nisa, meni je on remontovao radilicu pre 5-6 godina. E sad, ne znam odakle si ali ako se dogovoris sa njim verovatno bi mogao da mu posaljes brzom postom i sl. Pozdrav i srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Max 6 Napisano Januar 26, 2016 U prolazu, 36 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za broj,zivim u Brankovi 10 km od Valjeva Moja sreca je trajala dok nisam nista rasturao i popravljao:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko te tjerao da majstorises, a ne znas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 8, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mr. Max, daj neku sliku tvoje Jawe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan E pa super, trenutno još tražim ko će da mi peskira i razmatram najpovoljniju varijantu, imam te u vidu pa kad dođe vreme za točkove javljam se sto se tice tockova najbolje je kupiti nove obruce. kostaju oko 23-24e novi. zice mozes niklovati ili cinkovati i bice odlicni. Ako Forest bude u frci sa vremenom rado cu ih i ja ozicati sta si radio sa srcem felni cinkovano i ako jeste kakva priprema bila. I imam jednu molbu ako neko moze da slika zadnji tocak da vidim kako se kaci posto sam ja rasturao a neznam kako bilo. poz srce felne sam polirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Hajd da pitam nešto pametno, znam da je već pisano o tome ali baš razmišljam o zameni prednjeg doboša nekim diskom. Od čega bi se to moglo upasovati s najmanjim izmenama? U pitanju je moja cz 350,za neupućene. ja sam upakovao celu vilu od Yamahe rd 350 uz minimalne izmene. samo skratio vrat vile. ostalo se sve pase. i disk od rd napasovao na glavcinu od Cz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene u Jawa svetu... Novi ponosni vlasnik Jawa CZ175..Planovi su da je farbam u fabricku boju,dodam naslon za sediste,neki manji kofer iza i kutiju za alat izmedju zadnjeg blatobrana i filtera vazduha..Naravno sve zelim sam da pravim,ne zelim da kupujem gotove proizvode pa ako neko ima ideju ili savet tu sam sve je dobro doslo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 315 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Skroz kul izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Skroz kul izgleda. Hvala Za to je zaduzen prosli vlasnik...Sad je moj red da dodam/oduzmem stogod... Da vidimo sta mogu da mu ucinim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aman 7 Napisano Mart 9, 2016 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mi je vasa pomoc. Naime sredjujem Jawu cz 175 model 365 iz 1960. Potrebno mi je par delova pa ako mozete da me uputite gde bih to mogao da nabavim: 1. Potreban mi je lager prednjeg tocka,ili ako neko zna njegove dimenzije 2. Potreban mi je par semeringa prednjih vila,ili ako neko zna njihove dimenzije 3. Potreban mi je far u nekom pristojnom stanju 4. Cep rezervoara,niklovan,trenutno imam od MZ 5. Gde nabaviti neke niklovane migavce na 6v 6. Potrebna mi je vasa preporuka za niklovanje delova Svaka preporuka bi bila dobrodosla. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 10, 2016 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan -lezajeve prednjeg tocka mozes naci u svakoj radnji. kod mene je bio veci problem glavcina koja je iamla lufta, -semeringe vila mozes kupiti kod zorana iz Novog Sada, Oni su isti za vecinu modela, -far je malo teze naci, ali mozes tvoj stari niklovati, -neznam kakav je tvoj cep, mozda imam neki u boljem stanju, ali i njega mozes niklovati, -ta jawa nije imala migavce, bilo bi steta busiti limariju zbog migavaca, ali pogledaj na KP, ja sam tamo nasao neke vintage migavce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...