Batocinac 19 Napisano Avgust 19, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno brate, samo ako je ne prodam dok ti dođeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 19, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i ti da se provozaš, da obiđeš staru ekipu Imaš gde da prespavaš a i naći će se nešto da se ždere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Avgust 19, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam registrovana at the moment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 27, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta uzimaš dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Batocinac 19 Napisano Avgust 28, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Batocina Motocikl: CZ 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jos nista, ali postoji par opcija,bices blagovremeno obavesten:) Ako imas nekoga - preporuci,znas sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 28, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan zdravo zivo uzeo sam kuciste filtera vzduha za jawu cz175 e sad,osim sto ga nataknem na filter jel ide jos nesto unutra? tipa sundjeri ili slicno...sta znam i jel ima neko ovu gumu sto ide izmedju kucista i karburatora?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 25, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ide filter unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan pa to sam mislio,nataknem filter unutra i netreba vise nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 26, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Filter unutra nema na sta da se natakne, vec se stavi na svoje mesto. Preko filtera ide okrugao limeni poklopac sa dva pipka koji strce na stranu. Kad stavis taj poklopac, zakrenes ga da pipci upadnu u svoje drzace ( sa leve i desne strane ) i oni drze filter na mestu . Evo kako to izgleda : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 27, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan aa ,sad mi jasno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 21, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno naleteh na ovu temu,iz par puta pročitao sam sve od prve do poslednje stranice. Bio sam u dilemi sta uzeti,Mz 251 ili jawu 350 tvin sport. MZ sam vozao u početku bajkerske kariere etz 150 i posle njega 251. Odluka je pala uzimam jawu. Izbor i nije velik,listam oglase danima. Na kupujem prodajem se vrti crvena jawa iz Zrenjanina,idem da je pogledam u sredu. Ako neko poseduje 350 tvin sport u dobrom fabričkom stanju a pri tom zeli da je proda neka se javi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 21, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jawi utiske posle prvog kruga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 22, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno naleteh na ovu temu,iz par puta pročitao sam sve od prve do poslednje stranice. Bio sam u dilemi sta uzeti,Mz 251 ili jawu 350 tvin sport. MZ sam vozao u početku bajkerske kariere etz 150 i posle njega 251. Odluka je pala uzimam jawu. Izbor i nije velik,listam oglase danima. Na kupujem prodajem se vrti crvena jawa iz Zrenjanina,idem da je pogledam u sredu. Ako neko poseduje 350 tvin sport u dobrom fabričkom stanju a pri tom zeli da je proda neka se javi. Pitaj za Jawu 350 na ovaj broj: 0607428254 Bane S.Pazova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Branko hvala na informaciji,cuo sam se sa njim. Uglavnom sve mi odgovara osim modela,on ima da proda jawu kaliforniju 6v. Icu ujutro da pogledam crvenu jawu iz Zrenjanina ako vlasnik pristane da dodje da odradimo prevod. Vlasnik crvene jawe je clan foruma Dex023. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 22, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, tu smo da pomognemo jedni drugima koliko smo u mogucnosti., mozda ce nekom drugom odgovarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan lorde aj da cujem tvoje misljenje,dali cu se razocarati posle probne voznje? Imao sam priliku da provozam jawu al davno je to bilo,i imala je neki problem nije radila kako treba. Bio sam u dilemi jawa ili mz. Jawa je gabaritno veca,dva cilindra,nekako mi deluje ozbiljnije. Ne kazem da je mz los al eto hocu da probam nesto drugo .Sto se mz-a tice nije ostala mi je u secanju slabost u petoj brzini,pogotovo ako vetaj duva u mene. Isto se desavalo na 150-251. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 22, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan lorde aj da cujem tvoje misljenje,dali cu se razocarati posle probne voznje? Imao sam priliku da provozam jawu al davno je to bilo,i imala je neki problem nije radila kako treba. Bio sam u dilemi jawa ili mz. Jawa je gabaritno veca,dva cilindra,nekako mi deluje ozbiljnije. Ne kazem da je mz los al eto hocu da probam nesto drugo .Sto se mz-a tice nije ostala mi je u secanju slabost u petoj brzini,pogotovo ako vetaj duva u mene. Isto se desavalo na 150-251. Moja bivša Jawa je i sa dvoje vukla do 130 kao od šale... Ako je dobro uštelovana i ako je mašina zdrava, mora da ide lepo i da poteže lepo. Retko ko zna da podesi platine da valja pa je to glavni razlog što ljudi imaju generalno loše mišljenje o ovom motoru. Meni je Jawa ostala u jako lepom sećanju (čak mi je i malo žao što sam je dao za jeftine novce)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 22, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio MZ pa ne mogu da uporedim. Ja sam se odlučio za Jawu jer je drumska krstarica. Znam ih dosta koje su išle ili idu odlično. Kad sam ja pazario, bio sam duduk i za vožnju i za mehaniku pa je patila dok nisam naučio. Jedino što sam je kupio sa elektronskip paljenjem pa tu nisam imao problema nikakvih. Osnovno je da nađeš motor kome je agregat zdrav, to je najskuplja stavka, ostalo je sića manje više. Stalno ćeš nešto čačkati oko nje. Ja sam moju lepo udomio, eno je kod prijatelja u Ugrinovcima, mazi je i pazi i mogu da je provozam kad god hoću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ujutro idem da vidim jawu vlasnik kaze da je motor odlican. Sto se tice popravki i stelovanja,oko jawe nisam cackao a razumem se onako dosta dobro. Delova ima kod Mikija u Ratkovu,10 km od mene. Vodim i Mikija pa nek proceni dali to vredi uzimati. Ako bude trgovine postavicu i neke slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 22, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno. Prenesi Mikiju pozdrav od Peđe iz Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 23, 2016 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Moja išla 135 sa dvoje na motoru ali u kombinaciji kupljenih loših delova sa mojim slabim poznavanjem mehanike tada, nisam se navozao... 1700km za godinu i po dana. Sada bi bilo znatno drugačije. Prosečna potrošnja oko pet litara a nisam je preterano štedeo.MZ poteže bolje u nižim obrtajima rekao bih, dosta više trese, slabiji je u višim obrtajima, bolje koči. Teže će da se pregreje kad se vozi baš sporo. Doduše, ja sam samo jednom pregrejao Jawu vozivši je nekim zemljanim putem u prvoj brzini, beše leto. Počela slabije da ide, ugasio je, sačekao deset minuta i ajmo dalje, bez posledica. I Jawa i MZ mogu opušteno da drže putnu brzinu 100km/h ako je potrebno, mnogo važnija informacija od maksimalne brzine.Više mi se sviđa dizajn Jawe, simetrični izduvi, nekako mi izgleda bogatije... Odlučio bih se za Jawu ponovo (vozio sam MZ 250 i 150, ne pričam napamet ali naravno, sto ljudi, sto ćudi, svako ima svoje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost motor nisam kupio,nije mi se svideo. Potraga se nastavlja,u uzi krug usao je i mz 251 kog sam vozio pre 10-12 godina. Nekako sam neodlucan. Dali je neko voljan da mi objasni proceduru poliranja aluminijuma. Vidim da mnogi poliraju dekle masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Lorde i Miki tebe pozdravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Novembar 23, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan ja kao laik u tome sam poprilicno dobro ispolirao svoje dekle...uzeo purol pastu (ili onu k2) manje vise isti djavo i ista cena al ajd,vise hvale purol pastu...uzeo 2 nastavka za busilicu jer sam na njoj imao potenciometar i onaj cicak na koji se lepe ti nastavci..Prvo sam uzeo domestos (jer sam to imao kuci) i dobro oprao dekle i prebriosao ih starim peskirom da budu suve.zatim sam stavljao po malo paste (u tackama malim ) i sa busilicom prelazio preko dekle...nastavci se dosta prljaju (valjda od paste i dekli jer su bile ciste) pa ih onda operem mlakom vodom i tecnim sapunom,zatim ih izvrtim na busilici na max da se osuse i onda ponovo...prebrisem deklu krpom pa opet stavim malo paste (tackice paste) i opet busilocim na sto manjim obrtajima a da se busilica ne gusi...i tako dok nedodjem do zeljenog sjaja... a uspeo sam poprilicno... nacicu sutra slike ili cu slikati nove da vidis...a ako imas neke vece risove to treba i sa smirglama finim ..imas detaljnije o svemu po googlu i negde na forumu je vec bila tema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...