Jump to content

Moto Zajednica

Tvoja omiljena moto slika

Recommended Posts

Nije bas-bas omiljena, ali vraca dosta uspomena. Motori koje nisam smeo da vozim, niti sam ikad vozio, a bili su nam u kuci u garazi. Najgore muke iz detinjstva. :oda2: Ali i dosta uspomena i mastanja o nekom trenutnom periodu. :)

188373_1006865910627_2812185_n_1006865910627.jpg.47eeca360f6fc71a77a5f3376d8774c3.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: Nemaaa
  On 1. 9. 2020. at 22:36, Pingvin37 je napisao:

Hvala brate Mare. Nisam neki lik od zamene (sad sigurno ne jer sam se pronasao), al ako bih sa nekim menjao motore za sada sa foruma to su tvoji motori i motori od kolege @N.F.S. .

Raširi  

Oooooo, hvala! Drago mi je da budem u istom kazanu sa Nenadom :) a što se zamena tiče, uvek je najbolje da dobri motori kruže medju nama. Ja sam do sad to uradio sa kolegama: @N.F.S. i @easy and slow i @Vuleta a i planiram od još jednog kolege da udomim motor :D

• Sviđa mi se 1

On 1. 9. 2020. at 22:43, Markone88 je napisao:

Oooooo, hvala! Drago mi je da budem u istom kazanu sa Nenadom :) a što se zamena tiče, uvek je najbolje da dobri motori kruže medju nama. Ja sam do sad to uradio sa kolegama: @N.F.S. i @easy and slow i @Vuleta a i planiram od još jednog kolege da udomim motor :D

Raširi  

Znam koji je, ako mislimo na isti :)

• Drug član, 2047 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Ovih dana je nekih godinu dana intenzivnog (nase zene bi rekle i PREintenzivnog) druzenja, ekipe koju je ovaj forum (da ne kazem privatna svojina ) spojio.

Na slici s leva na desno: JA, @Astral sa zence mu, @Nenadbg88 sa zence mu @bocca_bastard, @Krmco solo i @milos-v sa zence mu.

Negde u Bosni, blizu atomskog sklonista gospodina masin bravara... 

116346728_10222528129182309_305910782553523958_o.thumb.jpg.fb7fbfd9cb9778045fee050e98e22f86.jpg

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja