jaka 50 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Januar 26, 2013 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si naci i bolje mesto za slikanje pa bila je stara godina i dosta hladno pa sam stao kod groblja da se malo zagrijem i natrag u garažu.evo jedna ljetna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 1, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno od pravila teme : 3. Postavi maksimum DVE slike po stranici. Znači tek kad ova tema predje na drugu stranicu možeš da postaviš sledeće dve. Razlog za ovo je što neki od nas imaju gomile slika, a neki samo par, pa da ne dominiraju celom temom isti članovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i jedan blag doskok 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 2, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jest shega ovako prEtisnut. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A jest shega ovako prEtisnut. nije shega vec sam skoro tezi od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 2, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ova druga je slika majstora Zareta na njegovom Nortonu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Off po Avali i okolini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Februar 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ Bishke: Par postova iznad tvog imaš citat iz pravila teme koji je navela Mina a odnosi se na maksimalan broj slika po strani. Molim da se poštuju pravila teme. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 2, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 10, 2013 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majstor kvariša, sam početak moto karijere. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 10, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan isto i ova,ovde nisam ja ali volim da vidim ovog coveka kako vozi i sa kakvim gumama.. Jel taj covek vozi neku Hondu vf ili vfr, iz Novog Sada??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moja Oštrica ljetos u Trebinju. Uploaded with ImageShack.us 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sub zero 9 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 69 postova Motocikl: Honda Cm 125 Custom Prijavi odgovor kao problematičan Omiljena slika. Moja Honda desno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan moja Suza prva slika je u pokretu i mislim da je sjajno ispala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo draga slika! Dolomiti - Italija 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 18, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Valjda spada ovde, ako ne...brisanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Predov Krst - na dragoj mi planini Tari. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Februar 21, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je jedina slika na kojoj ja vozim svoj motor,tako da mi je omiljena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa isti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 22, 2013 (promenjeno) Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje? Promenio Februar 22, 2013 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2498 Napisano Februar 22, 2013 (promenjeno) Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Februar 23, 2013 član alexanto nema potrebe citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...