Jump to content

Moto Zajednica

qrefgsdfg

Članovi
  • Broj tema i poruka

    43
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

qrefgsdfg's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. ako ces nesto jace od 125, imas Hondu FMX650...cena je malcice iznad 2 soma, ali vredi !
  2. moja Suza prva slika je u pokretu i mislim da je sjajno ispala !
  3. meni sad u novoj (biometrijskoj) dozvoli stoji da imam za B i AM (kao ranije PSP). racunao sam da bi trebalo za lekarsko da dam oko 2500, za obuku 12500 i za testove i voznju oko 9000, zavisi od auto skole... to sve ukupno ispada oko 24000 ! e, sad zavisi sta sve imas od kategorija u dozvoli...
  4. suzuku gsxr 750 1999, prosecna potrosnja: 6.5L
  5. Potpuno si u pravu, moja cura ocenjuje motor sa lep i ruzan. Pokazem joj isti motor u dve boje i uopste joj nije isti motor. Cak i onaj koji je ruzan, pokazem joj crven takav, LELE STO LEP isti slucaj i kod mene... samo su izgled i boja vazni, to sto je motor skarabudzen i nepouzdan, ma nema veze, bitno je da je 'lep' ! za ribu skuter u vr glave i to do 250cc max !
  6. predpostavio sam da si ti ! a to za telefon cerke... to je ortak trazio, rekao mi je za to tek kad smo otisli sa pijace znam da je hladno ni ja ne idem, tek za leto, vidimo se tamo a sto se tice jakih cena, nisam ja mislio da su bas previsoke, ali mislim da su malcice vislje, sto je naravno opravdano zato sto imas stvarno kvalitetnu opremu !!! i jedva cekam da vidim sta od opreme sad imas, mozda i svratim ovih dana da te potrazim ! P.S. sto se tice foto-opreme, ja nisam ni rekao da si prodavao foto-opremu... ne znam odakle ti to ? takodje nisam ni rekao da si Madjar !!! mozda si me pomesao sa nekim pozdrav
  7. mislim da znam ovog lika... zove se Vladan, od njega sam kupio nolan kacigu i daineze kornjacu za ledja ! Lik je drzao neko vreme "tezgu" na pijaci bubanj potok. Mislim da je malcice jaci sa cenama, bar po mom misljenju... poslednji put kad sam se cuo sa njim rekao mi je da posetim radnju koju otvara... Rekao je da se nalazi negde kod Gracke bolnice !
  8. mozda je nebitna informacija ali: znam da to da ti pokazuje koliko goriva ima, kao na kolima, ima suzuki GSXF ! u svakom slucaju SRECAN RAD !!!
  9. zelim samo da proverim jednu informaciju ! sad sam video da ako imas AM kategoriju za A2 placas praktična obuka - 14 časova 12600 ! ja sam pre B kategorije polagao i za PSP, a i imam B u staroj dozvoli ! da li to znaci da mi se racuna kao da imam AM, samo bi trebalo da odem da mi daju novu zovacku i stave u njoj AM ?
  10. slazem se sa kolegom... kawasaki er500 i suza GS500, nisu toliko agresivni motori, super su za pocetnike !
  11. hahahahha... to jeste, nesvrstani ! to sto su retki delovi pa i sam motor me i najvise brine, a i bolje da pucam na 2 ili vise cilindra ! pokusacu da prodam ovaj moj, pa cu onda imati vise izbora !
  12. http://www.polovniautomobili.com/oglas3008570/suzuki_gsx_750_r/ ovo je moja makina, slike su malo losije ispale, a ulje na podu je od Golfa 3 koji se sa njim nalazi u garazi nisam znao da nije udoban, mislio sam da je udobniji od gsxr+a ! a i to sto kazes, prvo cu da gledam da prodam ovog mog pa se bacim u potragu !
  13. hahahha... ma ja nisam toliko upucen, pa sam mislio da trosi dosta dobro je znati da ne torsi mnogo trazicu mu ja vice repa pa onda mogu i rep da mu menjam
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja