Vitta 282 Napisano Sreda u 12:24 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Darko Mihajlovic said: Da da , 2001 , to sam mislio , ne 1991... Jedno pisem , drugo mislim ... Penzija , vreme je... Ја бих тај мотор радо вратила. Баш ми жао да ми наговорили да га продам. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8726 Napisano Sreda u 12:27 Ne silazi, 2388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Vitta je napisao: Ја бих тај мотор радо вратила. Баш ми жао да ми наговорили да га продам. Eto ga moj... Bas ga pamtim kao udoban bajk.. Dok sam kao klinac vozio BT 50 , CTX 80 , piskao u gace kad je izasao ovaj zzr.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitta 282 Napisano Sreda u 13:05 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sidecar Dnepr K-650 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Eto ga moj... Bas ga pamtim kao udoban bajk.. Dok sam kao klinac vozio BT 50 , CTX 80 , piskao u gace kad je izasao ovaj zzr.. Врхунски! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 14826 Napisano Sreda u 22:15 Drug član, 1852 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Photo by @shoyyka 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...