Gliga 4385 Napisano Mart 5, 2020 Advanced Member, 1962 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Mart 5, 2020 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Negde u iznad Trilja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Obodi Radan planine... Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Mart 5, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Iznad VlaseniceПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Mart 7, 2020 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Meni uvek draga slika pred polazak na daleke pute. Poneto par sitnica za da se nadje.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Mart 7, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 7, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Put na more Juli 1980. god. 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 9, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo zakasnili na trajekt ( zadnju dnevnu liniju ) za Hvar, noc smo proveli u Drveniku na rivi cekajuci jutarnju prvu liniju. Bili smo prvi u redu. 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3008 Napisano Mart 9, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kratki odmor na putu za Luxemburg ,prva vožnja nakon što sam dvije godine tražio ovakav motor u što boljem stanju (2003.,18k km,prvi vlasnik) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14129 Napisano Mart 9, 2020 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Branko jos jedna sa povratka i putopis od 40 leta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 9, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Ima jos par sacuvanih fotografija iz kampova i odmora uz put, ali nemam ni jednu fotografiju sa povratka, jer je vecina ostala u Tuzli 1992. godine u mom stanu i gubi im se trag. I ovo je ono sto je ostalo kod mojih roditelja u stanu, pa sam ih dobio poslije rata. To ljeto je tura bila od Tuzle preko Kupresa do Splita, pa odatle na jug Jadranskom magistralom ( svaki dan drugo mjesto ) , pa na Hvar - Stari grad i sa Hvara do Herceg Novog u trajanju od 15 dana. Da su fotografije sacuvane mogao bi se napraviti lijep putopis od prije 40 godina, ali ovako nista od toga. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 9, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Evo slike kada smo stigli u Drvenik i saznali da smo zakasnili na posljednji trajekt za Hvar tog dana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14129 Napisano Mart 9, 2020 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ipak skupi slike na gomilu (nema veze, sa parkinga, kampova ...) i napisi jedan putopis, kako je to nekada izgledalo ... znas da istorijski filmovi izazivaju naj vecu paznju! Pisi dok se secas, nisi mlad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Mart 9, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Grcka leto 1989 (Meteori) 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 9, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bdada je napisao: Ipak skupi slike na gomilu (nema veze, sa parkinga, kampova ...) i napisi jedan putopis, kako je to nekada izgledalo ... znas da istorijski filmovi izazivaju naj vecu paznju! Pisi dok se secas, nisi mlad Imam ja onu "tetku" ( sa sesirom na poslednjoj slici ) iz Tuzle. On sve pamti i najbolje zna, pa mozda jednom sjednemo da mi on to sve preprica i podsjeti me na detalje koje sam pogubio za 40 godina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Mart 10, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Branko .... da li si na prvoj slici gde vas je vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 10, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Deki Katana Da , prvi sa desna pored Honde CB 500 Four koju sam tada vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Mart 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kanal DTD kod Srbobrana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Mart 10, 2020 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Branko ... svaka cast. U to vreme retko ko je imao takve motore. Ili preskupi ili se nisu mogli uvoziti. MZ i Jawa-e su bile mnogo pristupacnije. Da ne zapocinjemo u ovoj temi prepisku, evo jos jedne slike iz Grcke. Mene krasi bela kaciga a ovu sliku mi je drugar uradio i u crno-belom izdanju koju nisam prebacio u elektronski format. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 10, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Deki Katana Hvala drug...Inace sam tu Hondu uvezeo iz Njemacke 1978. gofine i bila prvi Japanski motocikl u Tuzli, a vjerovatno i medju prvim u SRBiH u to vrijeme. I tvoja je fotka lijepa sa putovanja u Grcku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 30, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan I dalje moja omiljena silka kao i nezaboravno leto u Crnoj Gori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 193 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan On 27.8.2019. at 22:05, Marko05 je napisao: Od danas omiljena. Kad jurim dobar kadar. Druze jel ovo iznad Sarajeva ili sam se prevario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 193 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Lijep i topao novembarski dan. Negdje na cesti Sl.Brod-Našice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 5, 2020 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, twintower je napisao: Druze jel ovo iznad Sarajeva ili sam se prevario? Jeste, jeste. Spuštali smo se sa Jahorine ka Sarajevu, pa smo naleteli na taj vidikovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21661 Napisano April 5, 2020 Integrisan, 9446 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iz gume zice vire a jos 442 do Kg-a . Moja voljena Honda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...