Jašim 5455 Napisano Avgust 16, 2023 (promenjeno) Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan skup gde se najprijatnije osećam Promenio Avgust 16, 2023 član Jašim 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 18, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Road flayers organizuje XX moto skup ovaj vikend. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1620 Napisano Avgust 18, 2023 Drug član, 1008 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan I u Pivnicama ima moto skup ovaj vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10101 Napisano Avgust 18, 2023 Ne silazi, 2328 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Pivnicama u subotu popodne. Tradicija se nastavlja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 843 Napisano Avgust 18, 2023 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Сутра правац Горњи Милановац. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 459 Napisano Avgust 20, 2023 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce na moto skupu u Pivnicama, tacnije receno samo sam svratio sinoc, zadrzao se kratko, mozda nekih 1,5 sat. Motora je zaista bilo puno, masa ljudi. Mesto odrzavanja je ok bar sto se tice vecernjih sati. Svirka je bila ok, ali je bilo problema s tehnicke strane, ne znam da li su to resili jer sam vec bio otisao. Sada bih hteo da skrenem paznju da bi na ovim prostorima, narocito nocu, trebalo otvoriti cetvoro ociju i voziti pazljivo jer opasnost vreba iz atara. Na putu nazad, na delu izmedju Despotova i Silbasa na put mi izlece srna, tu je pravac i lep put bez rupa pa sam malo vise nagazio, primetio sam je vec kada je bilo kasno za kocenje, to je bila sekunda, srna se pojavljuje sa leve strane s namerom da pretrci put, kada sam je uocio bio sam na desetak metara od nje, a mozda i manje, samo sam stisnuo korman i ocekivao BUM, srna staje, tek malo prelazi belu liniju na moju stranu, tu se uvija i mota da se vrati, instiktivno se spasavala, prolazim pored nje toliko blizu da sam je lagano ocesao, toliko lagano da mi se mozda samo i ucinilo, ali sigurno je bilo za dlaku. Sve je bilo toliko brzo da nisam stigao ni da se uplasim. Bukvalno sve je trajalo 1-2 sekunde od trnutka kada sam je ugledao do trenutka kada me je bog pogledao. Vozite oprezno, narocito nocu, vozite u punoj opremi, ne zurite nigde, sigurno nigde necete zakasniti. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17186 Napisano Avgust 20, 2023 Integrisan, 5050 postova Prijavi odgovor kao problematičan Toga uvek ima, barem ovde u nasim krajevima, zato nikada nisam mogao opusteno da vozim nocu. Uvek je bila sansa 50-50 da ce biti neke divljaci na putu. Jednom sam tako naleteo i na mravojeda ali se ispostavilo da je bio jazavac. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10101 Napisano Avgust 20, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2328 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros u 5 stigao iz Pivnica. Prezadovoljan ! Skup je u subotu bio izuzetno posećen, već je bio problem za parkiranje uveče. Muzika odlična, domaćini su stigli sa svakim da se pozdrave, ispričaju, hrana vrh ! Jedva stigoh kući, od umora... Promenio Avgust 20, 2023 član Blaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Mužlja,..šta reći ,vrh..muzika ,organizacija..mnogo gostiju..svaka čast domaćinima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10101 Napisano Avgust 20, 2023 Ne silazi, 2328 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u Mužlji, bili drugari, isto zadovoljni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja u Mužlji i to 3 puta. Bilo dobro i dosta gostiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Godinama ne idem na susrete, ali mi je Muzlja domaca pa uvek odvedem klinca, uglavnom nadjemo jos drustva sa decom. Bilo je ekstra, pena je bila glavna atrakcija. Morao sam klincu da kupujem tamo garderobu, bio je mokar do gole koze. I naravno da je trazio plavu suzuki majcu iako mu je zelena omiljena boja Muzika je bila bas dobra, ocekivano, s obzirom da sam slusao te bendove i ranije pa znam kako sviraju. Bili smo svega par sati, ali je posecenost bila bas dobra i domacini na visokom nivou. Postovanje prema nama koji smo dosli "peske" je bilo bas bas, sa sve dobrodoslicom. Postujem free ulaz za bajkere a da mi koji dodjemo peske platimo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano Avgust 21, 2023 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, abarth_maniac je napisao: Morao sam klincu da kupujem tamo garderobu, bio je mokar do gole koze. Другар , матори коњ , гледао ону пену и још пита : Баш би се бацио , дал је мокро ? Само сам му лупио ћушку , другарску. Није ми га било жао него би уплашио сву ону децу 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10101 Napisano Avgust 23, 2023 Ne silazi, 2328 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5455 Napisano Avgust 24, 2023 Pana, 532 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Rumenka , Ruski Krstur, Bojčinska šuma , Ušće , Modriča ... ovo je više za temu "Šta me je iznerviralo" ili "Kako se provozati i svugde biti" Baš pizdim zbog poklapanja datuma. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ide li ko u ruski krstur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 8. 2023. at 9:15, Jašim je napisao: Rumenka , Ruski Krstur, Bojčinska šuma , Ušće , Modriča ... ovo je više za temu "Šta me je iznerviralo" ili "Kako se provozati i svugde biti" Baš pizdim zbog poklapanja datuma. Hahhahhahahaaaaa, da znaš da si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aleksuzuki 650sv je napisao: Ide li ko u ruski krstur U planu je predveče kad prodju vrućine da se provozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17222 Napisano Avgust 26, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2394 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko na Ušće vcrs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1620 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1008 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se dvoumim ruski kerstur ili rumenka? Gde je bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Avgust 26, 2023 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan U Rumenci se valjda oranizuje na nekom fudbalskom terenu (tako sam barem čuo) u krsturu je pokraj nekog kanala a ima i koje drvo što je definitivno presudilo odlazak tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8238 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ко иде за Руски Крстур нека понесе купаћи и пешкир, греота тамо не окупати се а прелепо је, а за базен се не плаћа Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Spielplatz и видео Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Spielplatz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan I ja se dvoumim ruski krstur ili rumenka... ce vidim do 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Avgust 26, 2023 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Odo u ruaki krstur ima li fotki sa skupa kakva je atmosfera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15755 Napisano Avgust 26, 2023 Drug član, 1791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste danas dokoni na ovoj vrucini, mozda se i sretnemo... "Memorijalni moto skup Ivan Petrović organizuju poštovaoci našeg nekadašnjeg reprezentativca motociklizma, tragično nastradalog 1937. godine tokom trke Beograd-Sofija. Priče o Ivanovim podvizima, vrlinama i umećima žive i dan danas i voleli bismo da za njega saznaju i ljudi koji nisu isključivo zaljubljenici u motore, moto trke i dvotočkaše generalno. U želji da oživimo uspomenu i istaknemo značaj koji je Ivan Petrović imao za srpski motociklizam, organizujemo druženje uz muzičku podršku sjajnih bendova. Sviraju Orthodox Celts, Prljavi inspektor, Blaža i kljunovi, Bjesovi, kao i The Trigger, Sleeck Steel i Recover! Ulaz je besplatan i očekujemo vas u što većem broju na dva točka ili pešaka – kako god vam odgovara. Vidimo se na Ušću pored skejt parka!" 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...