Jump to content

Moto Zajednica

ulaz na sve skupove besplatan

Recommended Posts

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

S'obzirom da ste opstina sa najvecim budzetom u RS to ce nacelnik da isfinansira bez problema ir resora za "Sport i kulturu"!

Mada, koliko vole motoriste pokazali su znakovima zabrane oko uzeg centra :)

Ima li razumjevanja kod uvoznika Yamahe cini mi se da je iz BNa?

Opština nam je prošle godine dala 2.000 KM ( hiljadu evrića ) ???

Zabrana još uvijek važi,ali blizu sam da to "demontiramo"

Uvoznik je zatvorio radnju,ali imamo ovlaštenog ,veoma stručnog servisera  :)

eto imate za pice,opstina vam dala pare tamam za muziku i znaci jos malo ako nastavis da se otvaras sa tim sponzorima sta vam je ko dao ,, ispasce da ste i bez ulaznica zaradili,,znaci da bi trebalo ipak ne naplacivati ulaz na vasem skupu,,,imate vise sponzora nego sto potrosite na organizaciju,pa samim tim nemate kolko vidim ni potrebu da naplacujete ulaz ???

Jel' ti mene zajebavaš ili ne umiješ da računaš - sabiraš i oduzimaš ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1779 postova

S'obzirom da ste opstina sa najvecim budzetom u RS to ce nacelnik da isfinansira bez problema ir resora za "Sport i kulturu"!

Mada, koliko vole motoriste pokazali su znakovima zabrane oko uzeg centra :)

Ima li razumjevanja kod uvoznika Yamahe cini mi se da je iz BNa?

Opština nam je prošle godine dala 2.000 KM ( hiljadu evrića ) ???

Zabrana još uvijek važi,ali blizu sam da to "demontiramo"

Uvoznik je zatvorio radnju,ali imamo ovlaštenog ,veoma stručnog servisera  :)

eto imate za pice,opstina vam dala pare tamam za muziku i znaci jos malo ako nastavis da se otvaras sa tim sponzorima sta vam je ko dao ,, ispasce da ste i bez ulaznica zaradili,,znaci da bi trebalo ipak ne naplacivati ulaz na vasem skupu,,,imate vise sponzora nego sto potrosite na organizaciju,pa samim tim nemate kolko vidim ni potrebu da naplacujete ulaz ???

Bokilic nakon svega sto ti je napisao Obelisk o troskovima koje ti namerno ne vidis mislim da si sad vec zlonameran i mislim da ne bi trebao vise da nam treniras zivce.

• Svrati ponekad, 299 postova

mislim da diskusiju treba vec jednom i prekinuti.zakljucak: srbija je takva kakva je,klubovi u manjim mestima ne mogu da nadju veliki broj sponzora da bi pokrili troskove, tako da moraju da naplacuju ulaz kako bi pokrili sve,binu,muziku,prostor,hranu,pice,wc,reklamni materijal............i tako ce biti i u narednom periodu.do kada?videcemo.

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

To sto postoje dve teme "Clan sam..." i "Nisam clan..." je "krivac" pokretac tema.

Jedan covek,a dve teme  ;):D ;D

Hvala drugar!  ;)

Rekao bih- jedan čovek u obe teme!  :D

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

mislim da diskusiju treba vec jednom i prekinuti.zakljucak: srbija je takva kakva je,klubovi u manjim mestima ne mogu da nadju veliki broj sponzora da bi pokrili troskove, tako da moraju da naplacuju ulaz kako bi pokrili sve,binu,muziku,prostor,hranu,pice,wc,reklamni materijal............i tako ce biti i u narednom periodu.do kada?videcemo.

Ni Trebinje nije metropola,pa nikada nisu naplacivane ulaznice nikome osim pjesacima,i to i tu ima izuzetaka,ako je kupio majicu,ne placa.

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Na pjesake se odnosi? Mixa?

Ove godine nisam bio kod vas iz zdravstvenih razloga ali moja ekipa je bila i odusevljeni su prijemom a i Trebinjem kao mjestom!

Ako se ne varam ulaz je bio free a jos je bila i humanitarna akcija za djevojcicu iz Mostara? ili Trebinja? i svi su moji koji su bili dole su ucestvovali ....

Pohvalno , pohvalno......

Vidimo se ove godine sigurno!

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

Bokilic,pa ti si stvarno puko :o :o :o >:(

jesam puko ko bas,,niko neshvata da cirkus zajebava pa mi postaje vec smesno,postavio temu ,,kao da ih napadnemo sve da neplacaju ulaz trte mrte pa posle pise sasvim kontradiktorno...mislim da bi svi voleli da se ulaz neplaca,,,,i da je to trebala da bude poenta teme,,,valjda je svima drago kad je nesto besplatno....

Ove godine nisam bio kod vas iz zdravstvenih razloga ali moja ekipa je bila i odusevljeni su prijemom a i Trebinjem kao mjestom!

Ako se ne varam ulaz je bio free a jos je bila i humanitarna akcija za djevojcicu iz Mostara? ili Trebinja? i svi su moji koji su bili dole su ucestvovali ....

Drago mi je da su se lijepo proveli. Da djevojcica iz Mostara.

Da na pjesake,samo pjesaci koji nisu kupili majicu placaju ulaz. Vozaci,suvozaci,pjesaci sa TNT majicama free enter.

• Drug član, 1414 postova

Drago mi je da su se lijepo proveli. Da djevojcica iz Mostara.

Da na pjesake,samo pjesaci koji nisu kupili majicu placaju ulaz. Vozaci,suvozaci,pjesaci sa TNT majicama free enter.

Svaka vam cast, vidimo se :D;)

Sorry za off,ali nesto se u rukovodstvu suska da ce ove godine mozda,ali samo mozda da se preskoci organizacija moto skupa u Trebinju. Nije sigurno,ali da se ne iznenadite ako ga ne bude.

• U prolazu, 32 postova

Sorry za off,ali nesto se u rukovodstvu suska da ce ove godine mozda,ali samo mozda da se preskoci organizacija moto skupa u Trebinju. Nije sigurno,ali da se ne iznenadite ako ga ne bude.

E  ne moze, mi dolazimo i ove godine makar kampovali ispred Majove kafane!!!

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

Ja podrzavam naplacivanje ulaznica ali ne podrzavam trnutne cene istih! Ajmo malo simbolike u sve to a ne zarade!!!

Ja podrzavam naplacivanje ulaznica ali ne podrzavam trnutne cene istih! Ajmo malo simbolike u sve to a ne zarade!!!

Ako vec govorimo o simbolici,Ja cu radije dati 600 dinara za majicu nego 200 za ulaz. Cifre mlatim,cisto poredjenja radi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja