Audion 3 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Treba mi vrlo jednostavan i glasan alarm. Motor je kruzer, težak skoro 280 kila, ne verujem da će ga neko nositi, garažiran, a već ima ugrađenu imobilizator, tj. kod ključ i ostale stvari koje znače blokadu motora. Dakle, samo nešto da reaguje u slučaju čačkanja, kada je motor ostavljen na otvorenom (blokada motora, pronalaženje na parkingu, daljinsko paljenje i ostale drangulije - nepotrebno), pri čemu se minimalno dira u originalne elektroinstalacije. Poželjno podešavanje, koliko sam čuo uglavnom na većini postoji 5 stepeni osetljivosti. Naravno, s obzirom na jednostavnost, očekujem i nisku cenu. Ne bih ugrađivao sam, dakle, i ugradnja u sklopu usluge prodavca. Voleo bih da to nađem u NS, ali ni BG nije preko sveta, sve u krugu do 80-ak km mi je ok. Ne znam da li je o tome već pisano, izvinjavam se ako se ponavljam. Molim za konkretne ponude, ako se prodajom i ugradnjom bavi neko od članova foruma, tim bolje. Javite se na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Arakis iz Labos-a (laboratorije) ako se oporavio i poceo da radi. Ljudina, postenjacina i odlican elektronicar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano Februar 20, 2013 Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Malo srč: http://forum.bjbiker...11#entry1059511 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
finish 12 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel si pazario bajk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlican alarm,skinuo sam ga sa Yamahe Fjr 1300,nije skuteraski,izgleda profi i normalno ima daljinski,sve ok.cena 30 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Audion 3 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Arakis iz Labos-a (laboratorije) ako se oporavio i poceo da radi. Ljudina, postenjacina i odlican elektronicar! Hvala ti puno, poslaću mu PP! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Audion 3 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel si pazario bajk? Poslao sam ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Audion 3 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlican alarm,skinuo sam ga sa Yamahe Fjr 1300,nije skuteraski,izgleda profi i normalno ima daljinski,sve ok.cena 30 e. Da li cena obuhvata i ugradnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6116 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je najlon pijaci po 15eur. Al ti mora ugraditi neko ko se razume... Sok senzor -dvostepeni, dva daljinca, blokada, i jos opcija ,za koje si reklao da ti ne trebaju. Za ugradnju ce ti uzeti bar tri puta vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne trebaju te dodatne funkcije, mozes sam ugraditi taj alarm. Imas samo dve zice koje idu na napajanje i prikacis sirenu preko dzeka, nema tu neke mudrolije. E sad ako hoces svetlosnu signalizaciju imas 4 zice koje povezujes sa migavcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa foruma Damir,ili kucaj SkuterServis.com.On prodaje i ugradjuje.Ja kupio pre par dana,30e.Cekamo samo lepo vreme za ugradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Audion 3 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa foruma Damir,ili kucaj SkuterServis.com.On prodaje i ugradjuje.Ja kupio pre par dana,30e.Cekamo samo lepo vreme za ugradnju. Cena je samo za alarm ili sve zajedno (alarm i ugradnja)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam odlican alarm,skinuo sam ga sa Yamahe Fjr 1300,nije skuteraski,izgleda profi i normalno ima daljinski,sve ok.cena 30 e. Da li cena obuhvata i ugradnju? Neisplatiti se dolaziti za to u Cacak,moze korekcija cene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Audion 3 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XVS 950a Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Kupio čistokrvnog kineza, na Najlon pijaci, 15 evra. Na engleskom piše samo ''motorcycle alarm'', sve ostalo, uključujući i uputstvo, na kineskom. Sreća te je nacrtana shema. Dva daljinska, kod jednog je kućište napravljeno od plastične imitacije mahagonija, čista pišurija. Sreća te je onaj drugi, crni, pristojnog izgleda. Za ono što sam tražio biće dovoljno. Hvala Slavetu za preporuku. Administratori, može katanac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...