nenadd 17 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze prodao bih Apriliu Pegaso 650 Cube.2000 godiste,prva registracija 2001.Nikad padano,Givi kofer Simply,Givi nosaci bocnih kofera,nove gume Metzeler Tuarance sa novim unutrasnjim.Na motoru su zamenjena hidraulicna creva,jer je jedno bilo propalo,zamenjen spaner,kompletno sredjeni karburatori i prestelovani kod DR Bokilica a inace je kod Bokilica i servisirana.Nov akomulator.Zamenjeni filteri za ulje i vazduh.Ima par ogrebotina na prednjoj masci ali ja sam je takvu i kupio od starog vlasnika kome je proklizala na nekom nagibu.Stari vlasnik je imao preko 60 god.i jako je malo vozio.Garazirana i kod mene i njega.Presla je ukupno 26000.Ja sam je kupio pre dve godine sa 21500.Nikada je nisam vozio po kisi.Registrovana do maja 2013 god.Lanac i lancanici dobri.Potrebna zamena zadnjih plocica. Voleo bih da mi zainteresovani daju ponudu sa cenom ali realnu jer je u bescenje necu dati,zato sto je Strom DL 1000 vec u garazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Februar 20, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor ,ja bih bio zainteresovan da nisan pazario isti pre pola godine.Ako te interesuje cena poslaću ti na P.P. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 20, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos fotografija kada sam je kupio.Ista je i dalje samo sto su dodati nosachi bocnih kofera i gume zamenjene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 21, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan hoce li neko dati predlog za cenu ili nikog ne zanima motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uglavnom viđao po oglasima da prodavac kad daje oglas postavi i cenu. Imaju neki i što ne postave, neće ljudi, šte ćeš im . Ali još nisam sreo da u svom oglasu prozivaju potencijalne mušterije zašto mu ne daju predlog za cenu. Ajde baš da vidimo na šta će ovo da izađe. Sretno, pratimo te ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja predlazem 100 evrova za ovaj divan motor 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dižem za 50, znaci 150!!!v 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo miriše na tešku zajebanciju!!! :-) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Uz izvinjenje za off, dajem sebi slobodu da komentarišem temu. Bez želje da bilo koga branim ili napadam. Znam da su forumi mesto gde se bez posebne odgovornosti može pisati, ipak mislim da čovek (ili momak) koji je dao oglas ne zaslužuje ovakve vrste nipodaštavanja. Lepo je napisao da očekuje realnu ponudu. Nije čak ni preterao sa hvaljenjem motora, da bi sebe postavio u situaciju da mu se daju ovakve ponude. Valjda nije teško biti korektan. Ili možda grešim. Ponavljam, nije mi želja niti da držim pridike niti da nekoga branim ili napadam. Uostalom (što reče F.Panda) ''Jesmo li bajkeri......'' Još malo pa će sezona. Treba sačuvati dovoljno pozitivne enegije za uživanje u vožnji. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I mi nismo nista lose mislili, trazio je ponudu mi dali! Realnost je da kupac hoce sto MANJE da da..... Ovako postavljen oglas lici ako se neko zaleti, zaletio se..... P.S. ja REALNO mogu da odvojim 150e, pa sam toliko i ponudio 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 21, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan 200e...ma 210 evra pa nek ide zivot! Ako nista bar mu drzimo oglas u vrhu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Februar 21, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Otvori lepo prodaju u vidu licitacije: daj neki rok (pa makar i 6 meseci) za završetak, minimialni korak podizanja (tipa 50e, da se ne bi zagušio onim dizanjima za 1din isl.) i, pre svega, zacrtaj sebi neku minimalnu cenu ispod koje neće ići. Pa da vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi se čini da ovo postaje poligon za različite ''zanimacije'', molim administratora da obriše moja dva posta kako ne bih ometao razvoj teme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 21, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Po meni kako prodati motor- odes na nase sajtove... pogledas sve oglase istog modela, pribliznog stanja, godista itd i spustis 100-200 evra, pre ces ga prodati sigurno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 21, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ви се бре зезате са човеком, дајем 600 евра, а ако је баш запело, нудим и моју јамаху приде. Ајд сад лицитирајте? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ви се бре зезате са човеком, дајем 600 евра, а ако је баш запело, нудим и моју јамаху приде. Ајд сад лицитирајте? Uffff, kakva ponuda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 22, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan nudim kancelarijski materijal u zameni ozbiljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 22, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan 650eur ali kesh,ziva lova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege,iz najbolje namere sam stavio ovako napisan oglas da bi u ovakvom vremenu u kakvom smo imali mogucnost da pruzimo i nekom drugom i mladjem da vozi.Zato sam i stavio da kaze realnu cenu i da uvek postoji dogovor.Veoma sam realan i nikog nisam hteo ovim oglasom da uvredim ili da se nasalim. Posto dosta dugo pratim neke cene motora ovog tipa moja ponuda je 1900 evra ,ali opet postoji dogovor ali ne veliki.Ne bih da mu skidam kofer i bocne nosace. Zamene nikakve jer kao sto sam napisao drugi motor je stigao pa nisam u mogucnosti da vozim dva u istom trenutku. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 22, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam sinoć gledao po našim sajtovima aprilije ( baš zbog ovog oglasa ) . Cene se kreću od 650 evra ( neka koja je prolupala, pukla glava, klip i ko zna šta još ), pa do nekih 3500 evra za neke dosta novije motore. Našao sam i ovu tvoju koja je tamo na sajtu 1950 evra, ovde je nudiš za 50 manje - što je ok, a pominješ i dogovor što je isto u redu. Mislim da je ova tvoja ponuda korektna u poređenju sa cenama na tržištu . 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 22, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 22, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa srecom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ja vidim, mozda kupca i ima! al taj kupac nema petlja da ponudi cijenu,,boji se da nepreplati (tipicna srpska posla) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema veze vratio bih mu ja kusur.Salim se i dalje ostaje predlog cene oko ove koju sam naveo,naravno nikako da pretplatimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...