Jump to content

Moto Zajednica

nenadd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    80
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nenadd's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

17

Reputacija u zajednici

  1. 2002 godiste,stoji godinu dana zbog kupovine Stroma ,agregat u savrsenom stanju.Predhodni vlasnik odrzavao kod Radulovica.Vlasnik.Motor je u zimovniku kod Borisa u N.Pazovi.Tamo se i moze pogledati.Ne registrovan.Cena 2000 eura.Slike postavljam. Nenad 063280775
  2. Koji sam maler uvek neki dobar i odlicno ocuvan model,a broj veliki.
  3. Pa da li ce neko prodati ovako lep primerak chizmi a da budu 42?
  4. Da Rile potpuno si u pravu,samo sto te nekada takva budala dotera do ludila.A naslov valjda kaze da ce mo ziveti u jos gorem vremenu i sa vecim psihopatama koji su bezobrazni jer to je jedini nacin za resavanje njihovih gresaka.Ja Beograd pamtim iz boljih vremena.
  5. Pre par dana idem iz grada ka Smederevcu do vikendice,i posto je zatvorena obilaznica u Mirjevu ,zbog klizista,savijem iz Milana Rakica levo nizbrdo ka Mirjevu/ne znam ulicu kako se zove/.Dole na semaforu naravno kolona i ja sa Stromom uredno cekam u koloni,krece kolona i taman da krenem,tip sa starim Fordom BUM u tablicu i tocak.Stanem,kad frajer izlazi iz kola da se bije sa razlogom zasto sam stao jer mi nije nista.Sve vreme dok se raspravljao sa mnom ,gledao je kako da me zavali u glavu ali mu je kaciga pravila problem,a sto je najgore ja sa ovim autobusom nisam znao kako da ga parkiram ,i normalno produzim dalje besan ,sto je sasvim normalno u danasnje vreme. Dokle vise ovakvo ponasanje ljudi,koji nisu u stanju ni da ti se izvine vec te jos napadne kako si ti idiot.
  6. Koji je proizvodjach i postoji li neki prekidach za volan?
  7. nenadd

    FJR 1300

    Pera je komsija koji me je posavetovao oko kupovine Stroma i motor poznajem.Motor je u savrsenom stanju.Mislim da ko ga bude kupio nece zazaliti ni jedan evro.Pero srecno sa prodajom.
  8. Koliko si platio nosache bocnih kofera i gde si kupio ako nije tajna?
  9. Kao sto naslov kaze potrebni nosachi za Suzuki Vstrom DL 1000.Stanje dobro.Ponude na pp.
  10. E kolega tako sam i ja imao problema i znam kroz sta prolazis.Krenes sa jednom cenom za Pegasa i dolaze gledaju i nalaze svaku tacku dok ti se ne pojavi pravi kupac i kupi na jedan.Niti gleda niti seda da proba .Posle toga vidim kupca sav nasmejan i presrecan.Ne vredi da objasnjavas jer niko ne veruje nista pogotovo oko Pegasa.Jer su ga ispljuvali a motor je idealan za pocetnike.Zelim ti puno srece i nacice se pravi kupac ali cenu od ove ne spustaj.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja