ealbert 7 Napisano April 15, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/mz-etz/gumeni-delovi/cat_348.html?page=1 možda pomogne ,mada baš i nisam razumeo šta treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 15, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo el ima kod MZ-a ona harmonika guma u bocici za ulje prednje kocnice ? sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 15, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Guma ispod cepa od posude za kociono ulje, ima, izgleda kao sesir naopacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Zvernjak Bas to ! samo da jurim nekog po gradu ko ima MZ da vidim dal pase kod mene na MZ se bese poklopce zavrce (ko na teglu) a kod mene se srafi sa tri srafceta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 15, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da, kod MZ-a se srafi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 15, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan uh izgleda ne pase evo kako izgleda kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 16, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zvernjak Bas to ! samo da jurim nekog po gradu ko ima MZ da vidim dal pase kod mene na MZ se bese poklopce zavrce (ko na teglu) a kod mene se srafi sa tri srafceta ... Zavrce se ili ti navija. Ista guma je kod MZ i MotoGuzzi (Brembo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko ideju gde mogu da nadjem kalendar moto-kros trka za srbiju za 2012. godinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 17, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko ideju gde mogu da nadjem kalendar moto-kros trka za srbiju za 2012. godinu ? http://www.mss-motosavezsrbije.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ovaj "balkanske moto unije" otvaram, ali ovaj "moto saveza" ne mogu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ni ja zablokirao mi komp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 18, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ovaj "balkanske moto unije" otvaram, ali ovaj "moto saveza" ne mogu ??? Imam Linux i sve fajlove otvara.. Probaj ima 2 fajla. KALENDAR-2012-11.xls.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 18, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam i ja linux(ali i Win) pa nekad pokrecem jedan nekad drugi, kad mi sta treba. Nego procittah i videh da u klandaru nema moto-cros-a na stazi "ploce" kraj Nisa.... bas bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 19, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam prekinuo neku temu ili bilo sta. Ali hteo sam nesto da vas pitam sve,cisto informativno da cujem vasa iskustva. Kakve vi klipove i karike imate u motorima i vozite,koji su vam se najbolje pokazali do sada i koliko ste zadovoljni? Mislim od ovih sada sto se prave...posto nemacki ili neki dosta kvalitetni ne mogu da se pronadju...mislim ja nisam uspeo. Hteo sam da cujem vasa misljenja? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ako sam prekinuo neku temu ili bilo sta. Ali hteo sam nesto da vas pitam sve,cisto informativno da cujem vasa iskustva. Kakve vi klipove i karike imate u motorima i vozite,koji su vam se najbolje pokazali do sada i koliko ste zadovoljni? Mislim od ovih sada sto se prave...posto nemacki ili neki dosta kvalitetni ne mogu da se pronadju...mislim ja nisam uspeo. Hteo sam da cujem vasa misljenja? Hvala unapred. Voziš se sa tim što imaš i u potaji kibicuješ Ako Jigoro cano ne može da nađe deo, onda ga ni na Google ne možeš pronaći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan na svakih 10.000km dobre vožnje drugi klip(ovaj tajvanski od 10e). Tu su i Mađarski dosta boljeg kvaliteta. Ma važno da ide... Ps. I nemački će da strada ako koristiš loše ulje, i cepaš pun gas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukasin A. 4 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: Srbija, Sid Motocikl: ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, da se pitam, (a to cu kod sebe uraditi), lepo kupis obican klip od 10e, fi72, karike koje dobijes uz njega ostavis za rezervu, a kupis 3 kompopresione (prva odozgo) za skodu 120. Ove karike imaju cementaciju po povrsini, ispolirane su i imaju oborene ivice, tako da je trenje mnogo manje, pa se i cilindar manje greje i duze traje. Kada smo menjali kod druga na dkw-u odmah se osetila razlike. Samo treba napomenuti da ne stavljas drugu kariku (strugac ulja) vec isljucivo PRVU KOMRESIONU (3 komada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a jel ima manje mere tipa 71 ? (imam cilindar 70.6 pa nebih da busim na 72) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mali savet na klipu ispod sastava karika ispod trece karike izbusite jednu ili dve milimetarske rupe i tako jedan deo smese usmerite direktno na podmazivane dela klipa i tako mu produzite zivot Kad busite obratite paznju da rupa ostane na delu izmedju izduva i protoka da nebi u protivnom smesa isla direktno u izduv ( onda vam treba novi kip TRIPUT MERI JEDNOM SECI) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 20, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan a jel ima manje mere tipa 71 ? (imam cilindar 70.6 pa nebih da busim na 72) Nema, standard joj je 72, ima manji od skode 105, on je 68 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 20, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi mogao neku preciznu skicu tog poduhvata, mislim da bi ti veliki deo foruma bio zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 20, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan To treba u Mehaniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan a jel ima manje mere tipa 71 ? (imam cilindar 70.6 pa nebih da busim na 72) Nema, standard joj je 72, ima manji od skode 105, on je 68 pa jel ima taj 68 neka veca mera tipa 69... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano April 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jedan mali savet na klipu ispod sastava karika ispod trece karike izbusite jednu ili dve milimetarske rupe i tako jedan deo smese usmerite direktno na podmazivane dela klipa i tako mu produzite zivot Kad busite obratite paznju da rupa ostane na delu izmedju izduva i protoka da nebi u protivnom smesa isla direktno u izduv ( onda vam treba novi kip TRIPUT MERI JEDNOM SECI) kao na ruskim IZovima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...