kataran 92 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imas jevtine cirade po farbarama. Kod mene u Pozarevcu ima u farbari DIN, a to su cerade enhel,vobihaus ili neki slican program. Mislim da su te na buvljaku iste ali po visoj ceni, a mozda i gresimU svakom slucaju proveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan pozeljno je da na prikolicu pre cirade stavis neku kutiju da bi cirada imala samo padove - da se ne bi stvarala ona udubljenja u kojima se skupi voda od kise jer postoji mogucnost da tu procuri ! Ovo je velika mudrost, skupo me koštala ta škola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Mz 500 Dve spojene masine od Mz 250. Ima nesto slicno i sa Jawama 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 2, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima 2x350 i 3x350, takozvana 'Jawa 1050' : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 2, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko sta je ovo MZ Twin Sport ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A treca slika? Prvo sam mislio da ja kawa mach III ali sam se prevario.Da li nelko zna od kog agregata su napravili ovaj projekat???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2474 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi! Uvek se setim drumskog lisca kad kaže: "Jedan cilindar - jedan problem, tri cilindra - tri problema." A tek ove budževine sa Jawama i Mz-ima ??? Ne možeš ni "obične" Mz i Jawe da urihtaš, da to potraje, a kamoli ovo. Mene asociraju ove fotke na noćnu moru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Jawa 2 klipa a sto muka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 2, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zverinjak, treca slika ti je sa 6 (i slovima, sest, six, VI) cilindara od jawe 350, zato je i zovu 1050 (kubika). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 3, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A treca slika? Prvo sam mislio da ja kawa mach III ali sam se prevario.Da li nelko zna od kog agregata su napravili ovaj projekat???? Od Jawe - naravno, evo ti malo detaljnijih slika : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi.... vidte da se cela jawa uvija pod opterecenjem, kao da je pravljena od cackalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da zamislim kakav to zvuk proizvodi i kako to purnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 3, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan He he, samo sam cekao to pitanje : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Fino prede bas me interesuje kako je rjesio njen klasicni problem sa strujom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajde struju,ali sta li su utadili sa menjacem,njen ne valja ni za 2 cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snake 5 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan Bravo dobro si primetio kako je tek to uspio da uknapuje ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem,koristi se samo jedan menjac,radilice se povezu medjusobno,nego kako izdrzi taj menjac,to je ono sto me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 3, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem,koristi se samo jedan menjac,radilice se povezu medjusobno,nego kako izdrzi taj menjac,to je ono sto me zanima. Pa verovatno menja brzine ko da vozi nitroglicerin ( Film - Nadnica za strah ) , nema tu cimanja, i pokusavanja da ga dize na zadnji i slicno ! A sto se struje tice - verovatno je i ovaj imao nekog svog " Josku " da mu to resi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Kako li je registrovan, pitam se ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 5, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jes da sam ove slike postavio i u rubrici - deda mraz, al reko da vas malo uveselim ! Evo kako cu izgledati u akciji BJB Deda Mraz N. Sad ( Naravno moja prijateljica sa " Singericom " ce morati malo da pripomogne ) ! Posto deda mraz treba da ima zvono koje ja nemam - mislim da ce i " daire " dobro da posluze za zveckanje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi nas uveselio! Cinis mi se kao neki dobri Deda Mraz koji vredno sprema poklone za svu decu koja su bila dobro ove godine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mi smo nečija deca......a za nas pokloni ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 6, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mi smo nečija deca......a za nas pokloni ? Pa napisi pismo ! Adresa : Deda Mraz Severni pol ( ima kancelarija i na juznom, al ovaj nam je blizi ) Komisija ce tvoje pismo uzeti u razmatranje, pa ako si bio dobar decak, nisi ljutio mamu i tatu tokom godine ... Mozda i bude poklon ! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 6, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Eh,ta birokratija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...