Vuja 36 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jes', baš tako... Sezona pri kraju, tuga neka, valjda je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 28, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svaki dan idem na posao sa MZ-om.Produzila je se lepo sezona a mislim da ce biti jos dobrih dana i lepog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 28, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja se vozim svaki dan - doduse - od kad sam uzeo i registrovao Suzukija uglavnom njega vozim, il zoljicu ( Tomos automatik ) kad je losije vreme . Eto sutra cu da vozim MZ-a obecavam, pasce i neka slicica ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 29, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se svaki dan odkotrljam do posla na dva takta i dva cilindra (citaj-vozim jawu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovog lika koliko je skočio s MZ-om, samo čini mi se da je na doskoku polomio zube Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan TS je to batoooooooo ;D pa to boliii... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 29, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Magarence ofarbano, do podne da se sastavi! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi da fotografisemo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan BETA Od danas gorivo jeftinije u proseku za 8,46 dinara po litru Od danas motorno gorivo na pumpama u Srbiji jeftinije je u proseku za 9,45 odsto, odnosno za 8,46 dinara po litru. Litar motornog benzina je u proseku jeftiniji za 7,73 dinara, a dizel goriva za 9,05 dinara. Litar bezolovnog benzina BMB 95 i motornog benzina MB 95 košta 89,27 dinara, ili 7,48 dinara manje, dok litar evro premijum BMB 95 košta 96,19 dinara ili 8,74 dinara manje. Litar dizel goriva D2 umesto za 81,67 dinara prodaje se za 73,46 dinara, dok je nova cena eko 3 dizela 76,29 dinara, a evro dizela 79,63 dinara. Litar ulja za loženje jeftiniji je za 10,45 dinara i umesto za 73,62 dinara, prodaje se za 63,17 dinara. Poslednja promena cena naftnih derivata u Srbiji bila je 11. oktobra kada je gorivo pojeftinilo u proseku za 0,93 odsto, odnosno 84 pare po litru. Litar motornog benzina tada je pojeftinio za 77 para, a dizela za 90 para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ja mnogo radovao ovom pojeftinjenju. Gorivo na svetskom trzistu pojeftinjuje zbog male potraznje, ne bih da slutim, ali po svemu sudeci (po komentarima finansijskih analiticara i strucnjaka), kada se Svetska berza malo oporavi ode nafta ponovo preko 100 $ po barelu... Nego da mi koristimo situaciju koja je trenutna...Za sutra cemo misliti prekosutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim prostorima, sve sto je bilo dobro, nije trajalo dugo.Valjda smo se navikli na to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Vise nije magare, sada je kameleon jos kada se montiraju novi zmigavci, pa jos neki detaljcici, pa kada se ispoliraju dekli na masini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju na nijanse-na vrhu rezervoara !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 30, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E sada se cekaju nalepnice, original retrovizori i novi zmigavci. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan E bas ste ga lepo ofarbali - svidja mi se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 30, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E da, ubacena su jos par detalja - alu lajsne ispod rezervoara (na ivicama) i takodje alu lajsne na obodu zadnjeg blatobrana, bas fino leze! Popodne cu da uslikam da vidite lajsnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 30, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne bi bilo lose da lajsne pre montaze napunis silikonom. Ako ih stavis " nasuvo " - skupljace ti se voda u njima ( kad pada kisa ), pa postoji mogucnost korodiranja ( rezervoar od ETZ-a je sklon koroziji iznutra ) . Cisto preventive radi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kako se sija, izgleda fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 30, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nazivo je strava!! Jedino nemam pojma kako da ofarbam dobose, a da ne skidam zice, mislim komplikovano do....!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mihac najverovatnije dolazim za vikend i donosim nalepnice i ogledala,mada si mogao i migavce originalne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Nazivo je strava!! Jedino nemam pojma kako da ofarbam dobose, a da ne skidam zice, mislim komplikovano do....!! Pa sto ne pitas?? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mihac najverovatnije dolazim za vikend i donosim nalepnice i ogledala,mada si mogao i migavce originalne. Javi se obavezno...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Magarence-Kameleon je odlicno ispao!!! Svaka cast majstorima! Sad opet razmisljam da farbam moju guju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nije me bilo par dana i ja sam mislila da necu moci za jedan dan sve da iscitam sto ste pisali kad ono vi nista. Vuja je u pravu,mora da je u pitanju neka tuga,oprastamo se polako od dva tocka do proleca.Evo ja vec nemam vremena,vozim od vikenda do vikenda. Ali na zimu ce svi samo kuckati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza 3-10. novembra Do četvrtka maksimalne dnevne temperature biće do 23 stepena. Zahlađenje se očekuje u petak, s temperaturama oko 11 stepeni za vikend i uz hladan vetar. 10-17. novembra Maksimalne temperature idu i do 19 stepeni, a novo zahlađenje je za dane vikenda, kada će temperatura pasti i do sedam stepeni. 15. novembra se očekuje kiša. 17-24. novembra Maksimalne dnevne temperature iznosiće oko deset stepeni i dostići će 13. stepen za dane vikenda. Kiša se očekuje 18. novembra. 24-30. novembra Očekivane temperature su do 16 stepeni. Poslednja dva dana novembra očekuje se zahlađenje u celoj Srbiji i temperature oko pet stepeni i moguć prvi sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...