Zille-nbg 1115 Napisano Octobar 28, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bih sad da zalazim u privatnost 105kg zive vage Vozio sam ja onaj kineski krosic od 200cx i 18ks, qingqi qm200gy. 4god je bio kod mene, vozio lagani off, putovao malo s gospodjom i solo. Posle toga presao na vfr-a i jbg Uglavnom, znam sta znaci kad motor nema snage. Siguran sam da je jaci, brzi i agilniji od tog kinescica. E sad, moja kilaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 28, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Zille-nbg said: Ajde vlasnici, malo prepričajte doživljaje. Kako ide, kako se ponaša, lični utisci Ja sam veoma zainteresovan za moped i na netu nalazim uglavnom odlične recenzije, osim kada se radi o malo zahtevnijim terenima. Kao sve je super dok se vozi poljskim i šumskim putem, brate mili, ja takvim putevima teram i auto Kažu da je vešanje problem, tj nedostatak štelovanja istog, kao i snaga na malim obrtajima. Tako da, vlasnici, udrite sa utiscima Koliko god pitao ljude za ovaj motor i koliko god kopao po internetu, naici ces na 2 vrste komentara: 1. zabavni motoric za sve i svasta (sem za "zahtevnije" terene) 2. slabo, ne steluje se, mekani amortizeri... Da bi znao kojoj grupi pripadas moras da ga probas, posebno sa malo jacom kilazom. Ja nisam imao prilike da ga probam ali resio da rizikujem i kupio ga napamet. Za sad mislim da se nizam zajebao, ali to cu tek da vidim u narednom periodu Veliko je pitanje sta kome znaci "zahtevniji teren" a i koji procenat ljudi koji mu zameraju nestelujuce amortizere zapravo je ikad neki amortizer nastelovao? Daj neka konkretna pitanja da ne pisemo ovde eseje po 10. put 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve sto mene zanima i sto bih pitao, moze da se otkloni samo voznjom ovog motorica. Pouzdanost i jednostavnost ove honde je nesto sto me bas privlaci, a jedino sto me odbija je odnos moje kilaze i snage motorica. Tj kada bih krenuo po Fruskoj, Maljenu i ostalim okolnim mestima gde volim da se vozim, zanima me u kojoj meri bi ga opterecivala moja kilaza. I opet, to se resava samo probnom voznjom. A kolega @coolerns mi deluje mojih gabarita, pa me zato zanimaju ustisci. Ili sto kaze kolega Zog, da pogledam nesto jace. Ova hondica je za mene idealna u pogledu moze da se registruje pa za blize ture ne mora na prikolicu, cena nove je skroz ok, a ponuda ostalih polovnih dual sport motora u srbiji je uzas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su ostavili komentare za motorčić mislim da bi meni baš legao moja težina je 80 kg i vozionsam od 50 ccm do 750 ccm i otprilike znam sta se može a 250 ccm.U svakom slučaju najbolje je probati.Kod mene u okolini Niša ima čovek iz Svrljiga koji je voljan da da probnu vožnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali evo par pitanja za vlasnike. - težina vožača? - Koliko terate offroad i kakav? - Da li ste uspeli na off-u da sabijete prednju viljušku do kraja, tj da udari do kraja? - Kad je terate po drumu, kolika je realna putna brzina ono da nije neprijatno? ovo znam da je subjektivno, ali eto. Ovih par pitanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 29, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zog said: Težina 68kg E pa to objasnjava sto nam nije isti top speed Kod mene je 20 kila vise. Ne teram cesto offroad, mnogo cesce teram po losim putevima (to je on road jel?) Ne skacem, ne dizem na zadjnji. Po asfaltu mi je korektan osecaj 80-90. Preko toga moze, ali ne volim da izvacim maksimume iz masina a ni meni ne prija da ga slusam niti vetar pri tim brzinama. Zupcanik napred promenjen na 13 zuba radi malo manjeg osecaja tromosti. Ima razlike, nije drasticna, ali meni odgovara. Nisam sabio viljusku nikad do sad. Meni ova tvrdoca viljuske i odgovara. Letim preko rupa na asfaltu i makadamu, ni ne gledam ih niti ih osecam. Zale se mnogi i na sediste ali meni nije toliko neudobno. Vozio sam po 6h iz cuga (sa malim pauzama) i dupe je to podnelo dobro. Mada je i to subjektivno. Kad vidite ili pipnete sediste izgleda kao daska, ali nije strasno. Kome je strasno, da se resiti. Da li bih uzeo nesto jace? Da, kad bi moglo u solidnom stanju za slicne pare i da nije matoro i da moze da se registruje. Da probam da sumiram preporuku jos jednom. Kupite ovaj motor ako: imate manje od 100 kila (mozda cak manje od 90), necete voziti suvozaca mnogo, bitno vam je da je novo (ima abs na novijim modelima), bitni su vam troskovi posedovanja, ne vozite asfalt, necete skakati ili terati uz stenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18093 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Zar vam ne smeta veoma uzko sedište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8653 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Za off mora biti usko, više se stoji a redje sedi i odmara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @DjordjeMijailovic brate, ubio si me u pojam Videcemo, probacemo, pa ako ide, pazaricemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18093 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Zog je napisao: Ne, meni je isto udobno, tribate vidit sic na na novom modelu 450L, to je prava daska. Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Pa verovatno sa 68kg nemaš problema, ali da je neko malo krupniji, najebo je garant. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 96 Napisano Octobar 29, 2020 U prolazu, 72 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Ja od kako sam kupio motor nisam mu ni prisao, na zalost posao i obaveze mi ne dozoljavaju. I kad sam ga kupovao psihicki sam se pripremio da je to za sledecu sezonu. Sto se tice mog utiska iz voznje od Bg do NS i malo po okolini, 98% je bio asvalt. Maksimalno sto sam izvukao na pravcu je bilo 125km/h po njegovom pokazivacu, ne znam koliko je to realno. Ja inace imam 115kg i ugodna voznja mi je bila oko 90km/h. Sediste je vrlo neudobno za moje dimenzije, pre ovoga sam vozio KLE-a za kojeg takodje kukaju kako ima neudobno sediste ali sam sa njim bez problema prelazio 500km na dan, dok me je ovo sediste razbilo na pomenutoj deonici Bg-NS. Logika kojim sam se ja vodio prilikom kupovine ima veze sa te dve grupe ljudi koji ga ili hvale ili kude i to je sledece: 1. Volim outdoor i prirodu, uzivam u pogledima i pejzazima, treba mi masina koja je relativno nova, pouzdana, jeftino odrzavanje, sigurno ce me dovesti do bilo koje tacke koju zacrtam sebi i ima dovoljno snage da me iznese bilo gde, samo je pitanje brzine. Takav sam ja i verujem da svi koji na taj nacin razmisljaju ce biti prezadovojni ovim motorom. 2. Grupa ljudi koja voli/ima iskustva sa MX ili hard endurom, ljudi koji i najmanje misle o bilo kakvoj agresivnoj voznji, verujem da se takvima ovaj motor nece dopasti. Ako nemaju iskukstva brzo ce ga prerasti a ako su vec iskusni od starta ce mu naci mane. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idemooo kolega @coolerns to je ono sto se trazi, ovakvi opisi. Ja sam se malo raspitao i kod Delte u BG i kod Stojanova u NS, niko nema na stanju i trebalo bi da im stignu motori mart/april, cena 5 tisuca evropejaca. Do tada, ja se nadam da ce neko iz BG ili okoline (citaj banda iz okoline NS koja je pokupovala sve CRF-ove) da mi ustupi moped na 15-20min, da probam, pa da uz klopu i pice razmenimo utiske. Inace, skroz razumem kolegu za bolove, ja sam sa vfr-a presao na kle-a i mucio sam se, ali to 300-500km je bilo izvodljivo. Na crf ne planiram da sedim nesto duze, vise da se mlatim po livadama, sumama i gorama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Octobar 29, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, 83120033 said: Zar vam ne smeta veoma uzko sedište? Jbg kad krenes u sume najmanje stignes da mislis o udobnosti sedista Nije udobno kao na putnim motorima svakako, al nije ni daska kao sto izgleda. Ne znam kako se ponasa na visednevnim putovanjima, ali za voznju jedan ceo dan sa pauzama je skroz OK. Za ususkanu guzu na asfaltu svakako gledati drugi tip motora 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
netoff 2 Napisano Octobar 30, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: TE150i Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem CRF rally 2020 god., hoću da pređem na hard enduro motor, pa ako nekoga zanima neka piše u inbox. Moguća proba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Novembar 12, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji su planirali da kupe 250L: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Novembar 12, 2020 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlično, 31ks, 5 kg lakši od predhodnika, mislim da će da razbiju sa prodajom ako cena ne skoči mnogo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Novembar 13, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Identicni klipovi su na YT sa naslovom New CRF250L and 250 Rally. Honda je jos pre mesec dana "zakazala" zvanicno saopstenje za modele 2021. za danas, 13.11. Bilo bi lepo, ali ne verujem da ce praviti i 250L, i 250 Rally, i 300L i 300 Rally. Ja cekam zvanicno saopstenje, pa onda da to stigne do nasih uvoznika. Nezvanicna cena u Tajlandu je oko 4500e za L i 5000e za Rally kada se pretvori iz njihove valute. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 13, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo, CRF300L će se proizvoditi u Tajlandu samo za azijsko tržište. CRF250L iz Japana ostaje u proizvodnji za Evropu i ... Honda Launches CRF300L & CRF300 Rally Overseas, America Next? - ADV Pulse WWW.ADVPULSE.COM While we were waiting for news this week about an updated... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Novembar 14, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, 250L i Rally se proizvode u Tajlandu. Sa druge strane, jos uvek nema zvanicno nista za 250-ke, a i ovo za 300-ke koje ce biti samo za Tajland i Azijsko trziste isto nije bas zvanicno. Ono sto meni deluje sigurno, ako budu pravili i 250 i 300, je da necemo imati oba modela u ponudi kod na, tako mi se javlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1115 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I sada je zvanicno, CRF300L i Rally su pusteni u prodaju za Thai trziste. Preporucena cena za 300L je 145 800 thb, tj oko 4100e. Za EU trziste smo ga najverovatnije izduvali, a na Thai trzistu vise nece biti 250-ica u ponudi. I prateca specifikacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Novembar 20, 2020 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi mi leglo ko budali samar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan za koji ce izgleda Evropljani da izduvaju https://www.kawasaki.com/en-us/motorcycle/klr-klx/dual-sport/klx300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 96 Napisano Novembar 30, 2020 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam što ne bi bili u EURO standardu i CRF300 i KLX majku mu... Nije valjda nemoguća misija postići tu normu na 300cc, a tržište im kaže da ih upravo taj nedostatak snage najviše jebe i da bi napravili odličnu prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Novembar 30, 2020 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moraju da im skinu dosta snage zbog norme EU. Sada Honda CBR650F ima 90ks a pre 20godina je CBR600F imao 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Selimo se na Tajland! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...