Jump to content

Moto Zajednica

coolerns

Članovi
  • Broj tema i poruka

    58
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

66 Good

O članu coolerns

  • Rank
    U prolazu
  • Rođendan 23.01.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    KLE

Poslednji posetioci profila

1768 profile views
  1. coolerns

    Blueberry 2GO467 na testu

    @lalajko Ne samo probao nego kao sto rekoh vozim tako dve sezone. Kod mene je instaliran iGo Primo i kada oduzmem kontakt a upaljena je navigacija iGo to detektuje i odbrojava 10 sekundi do "iskljucenja" a zapravo ode u sleep. E sad nemogu da garantujem da je to fabricko podesavanje (mada mislim da jeste) ili sam ja tu nesto cackao u opcijama, zaista se ne secam. Ono sto bi trebalo uraditi jeste da na kraju putovanja svakog dana pritisnete shut down i tako ga sprecite da ode u sleep. Na taj nacin ce baterija ostati sacuvana za sutradan cak i ako ga ne stavite odmah na drzac (iz bilo kog razloga), ono sto pokusavam da kazem je da se u sleep modu baterija mnogo brze trosi nego kada je uredjaj zaista ugasen. Sto se tice track loga tu opciju nisam koristio (nisam neki zahtevan korisnik) tako da ne bih znao reci sta se desava kada ode u sleep, medjutim sto se tice navodjenja kod mene je instaliran iGo Primo i nakon davanja kontakta navigacija je za par sekundi bukvalno u onom stanju u kom je bila nakon odlaska u sleep, dakle upaljena i sa navodjenjem u istom stanju kakvo je bilo pre sleep-a.
  2. coolerns

    Blueberry 2GO467 na testu

    Meni je drug Arakis povezao preko kontakta, sto je po meni najbolje resenje. Ne postoji mogucnost da navigacija trosi akumulator ako je motor ugasen, prilikom gasenja motora navigacija ide u "sleep" mod i nakon davanje kontakta za par sekundi sve ponovo radi tamo gde je ostavljeno pre gasenja.
  3. coolerns

    Blueberry 2GO467 na testu

    Dve stvari koje sam ja primetio, mozda nekome pomogne: izgleda da punjac koji dolazi uz navigaciju zapravo ne daje dovoljnu struju pa tako ako je baterija istrosena uredjaj nece da se upali cak i ako ga stavite na punjac. Jednostavno uredjaj mora da se ostavi neko vreme da se puni (ja ga ostavim celu noc) i onda pocne normalno da se pali. Isti problem nisam imao kada uredjaj stavim na motor jer preko nosaca dobija dovoljno struje i odmah se pali (ako se uredjaj gasi dok je na nosacu u voznji, proverite da li svetli lampica i da li se puni dok vozite) ako je baterija prazna uredjaj nije hteo da se prikaci na racunar, pretpostavljam opet iz istog razloga sto ne dobija dovoljno struje preko kabla Meni je znaci uredjaj pravio probleme samo kada je baterija ispraznjena, kad ga ostavim preko noci da se napuni ili kad ga stavim u nosac radio je normalno. Svima koji su vec kupili navigaciju ili tek planiraju da je kupe mora biti jasno da uzimaju kineski uredjaj sumnjivog kvaliteta, ja sam se na to pripremio od starta, na srecu moj za sada fercera. U slucaju da se pokvari jedini lek je insistirati na garanciji do kraja, drugog izbora nemamo. Moju navigaciju sam kupio pocetkom prosle sezone, presao sa njom oko 9k kilometara, Srbiju uzduz i popreko, Bosna, Crna Gora, pre par dana Rumunija. Radila je besprekorno na +40 a takodje je u vise navrata satima prolazila kroz pljuskove, sve bez problema. Jedina prava zamerka koju imam na navigaciju jeste ekran tj nemogucnost da se na istom ista vidi cim ga obasja sunce. U voznji sam cesto morao rukom da napravim senku da bih mogao ista da vidim na ekranu. Ovo ja naravno primetno prilikom lepog i suncanog vremena.
  4. coolerns

    BJB Moto Kamp Bezbedne Vožnje - Maj 2017

    @thechux Iskrena prica od slova do slova, presrecan sam prvo sto sam ga ubedio da kupi motor a sad i sto je prosao kurs koji sam ja prosao prosle godine. Mogu samo da se radujem nadolazecim moto avanturama koje cemo deliti i da se nadam da ce ih biti sto vise!
  5. Vec duze vreme se kombinujem da odem do Ljubljane u TC Motoshop kao najblizi nacin da relativno kvalitetnu opremu nabavim po pristojnim cenama. Zbog mojih specificnih dimenzija (mali a debo ) online porucivanje nikad nije bila opcija za mene kada je oprema u pitanju. Htedoh ovde da vidim da li ima jos zainteresovanih pa mozda da se organizujemo i podelimo troskove puta? Kola imam, a inace sam iz Ns tako da ako je neko iz okoline ili Bg lako bi se orgnizovali a po pitanju termina sam fleksibilan posto jos nista nisam zacrtao, jedino bi bilo pozeljno da bude vikend.
  6. coolerns

    Pozdrav svima!

    Ubedih konacno drugara da se registruje. Bice uskoro i pisanija o nasim voznjicama...
  7. coolerns

    Бесна Кобила

    Znaci nisam mogao da skinem osmeh sa lica dok sam gledao. Mogu samo reci svaka cast i zavidim vam, savrseni putevi i vidici i odlicna muzika kao slag na tortu. Sve pohvale i za editovanje. Sledeci put samo najavite, ima nas koji bi se rado druzili
  8. coolerns

    Savet pri kupovini guma

    @Rolle2010 Hehe apsolutno je jasno da je sve do sare, ali u ovom slucaju sam mislio na konkretan model Haidenau gume koji se meni pokazao kao bucan dok kolega Saša-Srbija nije to primetio. Pa sam zbog toga posumnjao da je mozda malo i do dimenzije s'obzirom da sam ja vozio 21" a kolega barem u profilu ima motor sa manjom prednjom gumom.
  9. coolerns

    Savet pri kupovini guma

    @Saša-Srbija Ne bih znao reci, mozda je do dimenzije, ja sam vozio 21" napred i pravila je prilicnu buku, ali kao sto rekoh osim toga odlicna guma i verovatno bi je opet uzeo.
  10. coolerns

    Savet pri kupovini guma

    Evo i ja da iskomentarisem za TKC70 mozda ce jos nekome biti korisno. Za sada sam presao sa njima oko 4k km i solidno sam zadovoljan. Na asvaltu dobro drze i koce, dosta sam vozio i po kisi i nisam imao nikakvih problema. Prednja guma jeste malo "povodna" tj lako ulece u kolotrage a tesko izlazi. Sto se tice "off"-a solidno radi posao, utabane staze, makadam i kamen savladjuje bez problema i dobro drzi grip. Za blato nije naravno ali to joj nije ni namena. Naravno da bi vecina nas koji volimo da sidjemo sa asvalta volela da u tim situacijama ima "sposobniju" gumu ali ja sam se prilikom kupovine trudio da budem realan i da sagledam cinjenice a one su da ipak 90% vremena vozim po asvaltu a tek 10% van njega a i u tih 10% skoro nikad necu ici u blato. Zbog toga sam se odlucio za ovu gumu (pre nego npr TKC80 ili K60 Scout koju sam vozio na prethodnom motoru) i za sada se zaista nisam pokajao. Naravno za ljude koji vise vremena provode van asvalta preporucio bih neku drugu gumu, Moj licni izbor bi verovatno opet bio K60 Scout, guma ima odlican odnos ulozeno/dobijeno, veoma sposobna za off road, pristojna i na putu, jedino sto mi je iskreno smetalo kod te gume jeste njena buka na putu.
  11. coolerns

    Moto Kamp Bezbedne Vožnje - Septembar 2016

    Drugari evo i ja da se javim, pun sam utisaka a nikako da stignem do racunara. Veliki pozdrav svim ucesnicima, odlicna ekipa i bila je uzivancija druziti se, nadam se da cemo to cesto ponavljati. I jedno veliko hvala organizatorima, zaista nemam reci da opisem koliko mi znaci svo preneto znanje, kamp je za mene licno a verujem i za ostale bio pun pogodak. Ostaje samo nauceno nastavimo da vezbamo i usavrsavamo.
  12. coolerns

    Kawasaki KLE 500

    Takodje... Tako da ako budu neke zanimljive informacije prenesite ovde...
  13. coolerns

    Blueberry 2GO467 na testu

    @Kuzma63 Koliko vidim barem online ih ima u ponudi nekoliko prodavnica po cenama od 12-13k.
  14. coolerns

    Blueberry 2GO467 na testu

    Evo da i ja prenesem utiske tj potvrdim ono sto su kolege rekle... Navigaciju sam uzeo pre par meseci direktno od coveka u PIN-u, mislim da je broj telefona ostavljen negde u temi ranije. U tom momentu cena za komplet sa auto nosacem je bila oko 10500 din. Moram prvo reci da je meni ovo prva navigacija, ja sam se ranije uvek oslanjao na onu "seljaka pitaj...", i posle nekih 3000km predjenih zaista sam prezadovoljan. Cim sam kupio navigaciju provozao sam se do Arakisa da mi "instalira" navigaciju na motor, mogao sam i sam da sve odmah povezem na akumulator ali iz dva razloga sam veoman srecan sto sam to ipak prepustio profesionalcu: pedantnost gospodin Rajka i njegova posvecenost detaljima zaista odusevljavaju, covek nista na prepusta slucaju i sve dvaput meri i proverava tako da rezultatom mozete biti samo prezadovoljni odluka da se navigacija poveze "na kljuc" a ne na akumulator se pokazala veoma ispravnom jer kao sto kolege rekose iskljucuje potrebu da se navigacija manuelno pali/gasi Pomenutih 3k km sam presao u Srbiji i dosadasnji utisci su sledeci... Pozitivno: brzina u radu kao i brzina vracanja iz "sleep" moda nakon davanja kontakta (svega nekoliko sekundi) glasnoca mogucnost upravljanja u rukavicama trajanje baterije otpornost (na udarce/prasinu/kisu) Negativno: vidljivost na direktnom suncu (nosac donekle pomaze dok ima bilo kakvog ugla, a koliko sam shvatio i visetruko skuplje navigacije imaju problem sa ovim) Ono sto bih zaista naglasio i pohvalio je izdrzljivost navigacije, ispadala mi je na zemlju i beton sa visine struka bez ikakvih posledica, takodje otpornost na vodu, desavalo se da satima vozim kroz pravu provalu oblaka i radila je bez mane. Takodje bih dodao da sam i ja u momentu bio zbunjen sa zvukom koji dolazi od sigurnosnog zavrtnja ako nije zavrnut, bio sam u tripu da mi se nesto raskacilo na motoru dok nisam provalio sta je u pitanju. Jedini problem koji trenutno imam sa navigacijom nije vezan za samu navigaciju vec za njenu postavku, trenutno mi je nosac postavljen na kormanu sto povremeno dovodi do spustanja pogleda. Moram pronaci nekog majstora koji bi znao napraviti nosac negde ispod vizira na vrhu table. Sve u svemu sto se mene tice svaka preporuka za kupovinu, cini mi se da za novce koliko kosta zaista pruza mnogo.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja