mradomir 3056 Napisano Jul 19, 2022 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Šta?? Kako? Pa ništa, ruku u kanticu i izmažeš ceo air box iznutra. Nakon par vožnji opet rukom to pokupiš i namažeš novu mast. Preporučljivo je skinuti filter i namazati ovlaš sunđer koji naleže. To se ponaša kao diht masa, ako filter ne nalegne dobro da zadihtuje, a ne može da šteti motoru. Pre 2 sati, aca-pn je napisao: I deluje kao gnjavaza, lakše mi je samo da promenim filter. Nikakvu razliku nisam osetio posle promene filtera, tako da verujem da je i ovako zaprljan imao dovoljnog protoka vazduha. Sa starim filterom bi možda primetio manju maksimalnu snagu zbog manjeg protoka vazduha. U normalnom radu lambda sonda pegla smešu. Jeste gnjavaža to što radim, ali posle celog dana vožnje u grupi u prašini nekako mi nije teško. Možda i nema veze, osim što sam ja mirniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan odoše @DjordjeMijailovic i @maxx na tet. Gledam Vlajka po autoputu, fali mu sedma brzina. Pojeo sladoled u Pazovi, malo da odmori, prosuo čašu vode, reko mu da ne vozi brzo Biće putopis, Vlajko samo da se nakani da piše (iju, šuuuuk ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Jul 21, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na svakoj temi mi ga šukaš A vozio sam brzo, 120 po autoputu... ok, crf kaze 120... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 21, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, šta ću, ljubomorišem što se vi zajebavate i uživate. Elem, 120 po crf je na stromu 108. Koji koliko laže, ne znam,samo znam da je mene vetar ubio, mogu misliti tebi kako je bilo.Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 22, 2022 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, nafetS said: odoše @DjordjeMijailovic i @maxx na tet. Gledam Vlajka po autoputu, fali mu sedma brzina. Pojeo sladoled u Pazovi, malo da odmori, prosuo čašu vode, reko mu da ne vozi brzo Biće putopis, Vlajko samo da se nakani da piše (iju, šuuuuk ) Odosmo a mozda se i vratimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam žito da kuvam. Javite se ako budete u Rumi, da umutim šlag. Ako se ne čujemo, meljem orahe. Elem, da se primetiti da je Vlajko prvi pobegao. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 94 Napisano Jul 22, 2022 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DjordjeMijailovic said: Odosmo a mozda se i vratimo. Hahaha ovo na Tari? Dolazim ja veceras, pa cu sutra TET da vozim. Ako ste u okolini mozemo na pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 94 Napisano Jul 22, 2022 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan Just now, nvic said: Hahaha ovo na Tari? Dolazim ja veceras, pa cu sutra TET da vozim. Ako ste u okolini mozemo na pivo Mece dobrici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Jul 22, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, nafetS said: Elem, da se primetiti da je Vlajko prvi pobegao Ja vodim napad 3 hours ago, nvic said: Hahaha ovo na Tari? Dolazim ja veceras, pa cu sutra TET da vozim. Ako ste u okolini mozemo na pivo Mi smo iz Sjenice krenuli na istok posto je Djordje vozio Taru pre koju nedelju. Znaci verovatno cemo se nahvatati u nekoj vukojebini za to pivo :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 22, 2022 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, nvic said: Hahaha ovo na Tari? Dolazim ja veceras, pa cu sutra TET da vozim. Ako ste u okolini mozemo na pivo Jadovnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 22, 2022 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel u redu ovo ulje da se sipa i na koliko bi menjali ulje? IPONE sintetičko ulje za 4T motore Katana off road 10W40 1L MOTOBIKESHOP.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Jul 22, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam baš danas sipao katanu 10w-30 jer je ta gradacija po servisnom uputstvu. Verujem da mu je ok i 10w-40, ali kad već ima 10w-30.... Ulje takodje menjam po servisnom uputstvu, prva zamena na 600 km, druga posle godinu dana od prve na 6000km. Mišljenja sam da samo treba da se prati servisno uputstvo i nema greške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Jul 22, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Honda kaže polusint 10w30 MA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Jul 23, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Što znači da ne možeš da sipaš lošije ulje od toga, bolje može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Jul 23, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde sada: levo, desno, pravo? Moze! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 23, 2022 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, aca-pn je napisao: Ulje takodje menjam po servisnom uputstvu, prva zamena na 600 km, druga posle godinu dana od prve na 6000km. Mišljenja sam da samo treba da se prati servisno uputstvo i nema greške. Ako se vozi off preporučio bih na 2000. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Jul 23, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da sam hteo da menjam ulje na 2000 kupio bih hard enduro, ja ne vozim trke tako da je zamena na 2000 km totalni overkill 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2-3 hiljade i menjam... Što kaže kolega, off, velike temperature, male brzine, jedan klip od 300cc, jedno koleno na radilici, nije da je bogatstvo. Mislim da će sledeći biti motul 5100 jer njega ima u 10w30, 7100 nema u Srbistanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Jul 23, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa Alpa. Mislim da sam tog dana ubedljivo najmanji motor imao na usponu. Napisacu mozda nesto malo opsirnije kad sredim utiske i pregledam slike,ali ni tu se nesto nisam pretrgao previse. Prija mi da vozim i da gledam brda, planine i sume pa onda ni ne slikam previse... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Jul 23, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, verovatno konstruktori iz Honde nemaju pojma pa stavili neku bezveznu kilometražu za zamenu. Nego dok mi sviramo o ulju, neko se vozi, @penumbra svaka čast ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7304 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 3042 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Aco prijatelju, nije bezvezno, oni jesu napisali 12.000km, i ja verujem da može, ali je meni to previše za tako malu količinu ulja. Zašto? I na VFR Honda rekla 12.000km, ja menjao između 5000-6000, ide 3L u njega. Ovde ide 1.5L.... na ovu cenu goriva, nije mi problem da dam 1400din/L ulja (ili 2800din svaki drugi put) i filter od 395din... Njih zabole, garancija je 2 godine, znači jedan servis na 1000km, i 99% njih će doći za godinu dana sa manje od 12.000km, a to će izdržati, posle je cilj da što pre crkne da dođeš po nov. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 23, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Brate, to je Hondina mašina, nije Vivax pravio da im je cilj da crkne za dve godine. Opuštenije malo. Ipak oni čuvaju renome, Japanci su to. Pratim ovu temu jer mi je lep motor, izvinjavam se na mešanju ali ovo je meni neverovatna paranoja. Što reče Aca ne vozi niko trke ovde, za šta ovaj motor i nije, da toliko opterećuje agregat. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 24, 2022 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 7/23/2022 at 4:00 PM, penumbra said: Napisacu mozda nesto malo opsirnije kad sredim utiske i pregledam slike Bas bi bilo super da napises i podelis iskustvo. Bilo bi lepo cuti kako si zadovoljan masinom na duzem putu, a i gde si sve bio! Cestitam (unapred) za putovanje jer nije svako kadar da se uputi daleko sa ovakvim masinicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Jul 24, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/22/2022 at 10:11 AM, DjordjeMijailovic said: Odosmo a mozda se i vratimo. Posto sam brz u izlasku iz kanala uspeh da napravim ovu kilometrazu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Jul 24, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je neko pametan (ja) ostavio kontakt bog ce ga znati koliko vremena, ispraznio se akumulator. Na svu srecu to nije bilo u nekoj vukojebini vec kod @DjordjeMijailovic Taman dobra pokazna vezba za neke buduca putovanja. Promenio Jul 24, 2022 član maxx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...