dragan_alumiroi 825 Napisano April 4 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @DjordjeMijailovic Hahaha ok, želim zabavu ali ne takvu. Koje si ti stavio? Da li je teg drugačiji na 300L? Noraly (Itchy boots) mislim da ima acerbis X-factory i pomerili su joj dugme za isključivanje abs-a na zadnjem točku jer smeta kad se smota pun levi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano April 4 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, dragan_alumiroi said: @DjordjeMijailovic Hahaha ok, želim zabavu ali ne takvu. Koje si ti stavio? Da li je teg drugačiji na 300L? Noraly (Itchy boots) mislim da ima acerbis X-factory i pomerili su joj dugme za isključivanje abs-a na zadnjem točku jer smeta kad se smota pun levi. Ne secsm se kakvo bese stanje sa tegom na fabrickom kormanu. Uzeo sam ove na slikama. Bolji mi ne trebaju. Sve se to preko adaptera namesti lepo da ne udara u nista. Tesko je sve to isplanirati. Kupis prvo pa ces vec nekako namestiti nije neka nauka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 825 Napisano April 4 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan E pa super, hvala. Baš ću da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano April 5 Enduraš, 6430 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 3/10/2025 at 3:44 PM, aca-pn said: Ako nekom nesto treba od dodatne opreme za crf, neka viče, imam: -Yss zadnji amortizer, na motoru je nekih 12k km otprilike cena 400e -Zeta vizir 100e -Ad-tek Alu skidplate 100e -Nosači tj odbojnici bočnih torbi, pravljene da odgovaraju rhinowalk torbama, verujem da su i za ostale ok 50e -Aluminijumski štitnici ručica 50e Vizir i Nosači torbi otišli, ostalo aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 35 Napisano April 5 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, aca-pn je napisao: Vizir i Nosači torbi otišli, ostalo aktuelno Dobra oprema i korektan prodavac. Navali narode dok mi sledeca plata nije legla, il pokupih coveku svu opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1280 Napisano April 5 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod sebe imam Acerbis X-Factory handguards red-black i sve ok pase. On 4/4/2025 at 8:15 PM, DjordjeMijailovic said: Ne secsm se kakvo bese stanje sa tegom na fabrickom kormanu Kad smo imali fabricke kormane, imali smo samo one plasticne stitnike sa 1 tackom kacenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 4 Napisano April 6 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga poredjenje 2025 i 2024 300 rally. Ne znam za cene, ali videh na nekom bosanskom sajtu valjda zvanicnom da je 14900k, sto mu dodje oko 7500. Meni preskupo idem ja na stari model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano April 7 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedno "poređenje", doduše bez reči 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 4 Napisano April 11 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dočekah i ja svoj primerak. Lako se vozi sve top. Ono što mi smeta je slabija zadnja kočnica tj. tvrdja. Jel tako kod svih, čitao sam da jeste ali baš treba sile, lupam 3x je slabija nego prednja. I neki zvuk imam na malom gasu tipa na 4 ili 5k. Kontam da je to normalno za 1 cilindar ali opet da pitam. Ali da ne trosi goriva, bukvalno nista 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 825 Napisano April 11 (promenjeno) Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan A kod mene zadnja je ok a prednja kao da je od sira Ali stvarno malo troši, 2,8 - 3,0. E da, čestitke Nema nikakvog zvuka na 4-5k. A što se lake vožnje tiče meni je baš suprotno posle 8 godina na nc dct. Promenio April 11 član dragan_alumiroi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 4 Napisano April 11 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre ovoga sam imao nekog kineza od 110 cm tamo su i zadnja i prednja kao sir :D. Nego imas li taj zvuk na 5k pri nekom laganom gasu? Kad ga navrnem pola gasa prestane, ali tipa kad drzim koliko da odrzavam brzinu cuje se neko zveckanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 825 Napisano April 11 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nikakvo zveckanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 4 Napisano April 11 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pokusancu da snimim sutra. Vidim ima dosta klipova o cuvenom 5k rattle noise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1365 Napisano April 11 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo i ja makinu danas Posle 200km moram da kazem da sam prijatno iznenadjen. Čak ni to ogibljenje nije toliko neupotrebljivo, mada smo tek na razradi pa nisam ni mogao da testiram, ali ok. Leteće svakako, ali nije da ne može da se vozi. Po putu. Ko baba. Inače, LED farovi razbijaju, a ablender i zadnja kočnica ne postoje. Sve ostalo Naravno da smo odmah iz Delte otisli na parking na fotkanje i naravno da je bata @hatch na svakoj slici uspeo da uhvati osamdeset kontejnera, tako da evo vam ova sa najmanje kanti 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 4 Napisano April 13 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas u Jurija Gagarina bilzu Delte 3 bajkera. Dva na hondi i jedan sa cf moto. Htedoh da stanem i pitam za utiske, ali sam ih kasno snimio. Dal nije neko sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3183 Napisano April 13 8-bit, 1928 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2025 at 10:08 PM, danijel.grujcicic said: Pokusancu da snimim sutra. Vidim ima dosta klipova o cuvenom 5k rattle noise. Moja 250-ka je imala taj zvuk, ne brini normalno je. Moja teorija je da ga auspuh proizvodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano April 14 U prolazu, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, danijel.grujcicic said: Videh danas u Jurija Gagarina bilzu Delte 3 bajkera. Dva na hondi i jedan sa cf moto. Htedoh da stanem i pitam za utiske, ali sam ih kasno snimio. Dal nije neko sa foruma Један од њих овде. Трећи је свеже прибавио ЦФ мото, иначе је и он фурао 250 рели пре тога. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hatch 30 Napisano Sreda u 17:57 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600s, Honda CRF300L Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zapljunem Lagana voznjica do Avale sa @Hacky. Sad smo u razradi, citam na sve strane treba do 4k, treba do 5k, ne treba u crveno, treba u crveno pa odmah da se spusta... Za jedan metod cu se vec odluciti, a onda sto pre na off Promenio Sreda u 18:01 član hatch 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1365 Napisano Četvrtak u 05:50 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne u crveno pa da spustas nego do crvenog pa da spustas, kako stoji u jevandjelju po Rajanu. Ali samo vozi konzervativno, kako pise u uputstvu i nema greske.... Saznacemo jos sta je to voziti konzervativno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6749 Napisano Četvrtak u 06:38 Drug član, 2297 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To ti je suprotno od oslobođeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 717 Napisano Četvrtak u 08:33 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Hacky said: Ne u crveno pa da spustas nego do crvenog pa da spustas, kako stoji u jevandjelju po Rajanu. Ali samo vozi konzervativno, kako pise u uputstvu i nema greske.... Saznacemo jos sta je to voziti konzervativno Kilavo po owner's manual ili cepanje, na kraju dođe na isto. Pogledajte snimak, zanimljiv je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...