dragan_alumiroi 822 Napisano Petak u 06:02 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @DjordjeMijailovic Hahaha ok, želim zabavu ali ne takvu. Koje si ti stavio? Da li je teg drugačiji na 300L? Noraly (Itchy boots) mislim da ima acerbis X-factory i pomerili su joj dugme za isključivanje abs-a na zadnjem točku jer smeta kad se smota pun levi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2711 Napisano Petak u 18:15 Strucnjak, 1646 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, dragan_alumiroi said: @DjordjeMijailovic Hahaha ok, želim zabavu ali ne takvu. Koje si ti stavio? Da li je teg drugačiji na 300L? Noraly (Itchy boots) mislim da ima acerbis X-factory i pomerili su joj dugme za isključivanje abs-a na zadnjem točku jer smeta kad se smota pun levi. Ne secsm se kakvo bese stanje sa tegom na fabrickom kormanu. Uzeo sam ove na slikama. Bolji mi ne trebaju. Sve se to preko adaptera namesti lepo da ne udara u nista. Tesko je sve to isplanirati. Kupis prvo pa ces vec nekako namestiti nije neka nauka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 822 Napisano Petak u 19:03 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan E pa super, hvala. Baš ću da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6469 Napisano Subota u 15:26 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 3/10/2025 at 3:44 PM, aca-pn said: Ako nekom nesto treba od dodatne opreme za crf, neka viče, imam: -Yss zadnji amortizer, na motoru je nekih 12k km otprilike cena 400e -Zeta vizir 100e -Ad-tek Alu skidplate 100e -Nosači tj odbojnici bočnih torbi, pravljene da odgovaraju rhinowalk torbama, verujem da su i za ostale ok 50e -Aluminijumski štitnici ručica 50e Vizir i Nosači torbi otišli, ostalo aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 23 Napisano Subota u 16:17 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, aca-pn je napisao: Vizir i Nosači torbi otišli, ostalo aktuelno Dobra oprema i korektan prodavac. Navali narode dok mi sledeca plata nije legla, il pokupih coveku svu opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1280 Napisano Subota u 20:03 Zainteresovan, 522 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod sebe imam Acerbis X-Factory handguards red-black i sve ok pase. On 4/4/2025 at 8:15 PM, DjordjeMijailovic said: Ne secsm se kakvo bese stanje sa tegom na fabrickom kormanu Kad smo imali fabricke kormane, imali smo samo one plasticne stitnike sa 1 tackom kacenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 1 Napisano Nedelja u 20:04 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga poredjenje 2025 i 2024 300 rally. Ne znam za cene, ali videh na nekom bosanskom sajtu valjda zvanicnom da je 14900k, sto mu dodje oko 7500. Meni preskupo idem ja na stari model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2711 Napisano pre 18 sati Strucnjak, 1646 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedno "poređenje", doduše bez reči 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...