danijel.grujcicic 1 Napisano Mart 26 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Merkao sam i cf-a. Ali vise sam sam za lokalne puteve i blagi off road, pa mi odgovara laksi motor. Imas dosta na netu karkteristika, masina ista, kazu da su malo utegli ogibljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 821 Napisano Mart 26 Zainteresovan, 583 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan I ja kupio proslogodisnji 300 rally. Mani rekose da nece biti 2025 do jeseni. Za tu hiljadu razlike sam narucio sve sto mi treba i ne treba i ostace kusur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7845 Napisano Mart 26 Drug član, 3234 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, danijel.grujcicic said: Merkao sam i cf-a. Ali vise sam sam za lokalne puteve i blagi off road, pa mi odgovara laksi motor. Imas dosta na netu karkteristika, masina ista, kazu da su malo utegli ogibljenje. Ne verujem im ič. Samo ti odma menjaj taj zadnji amort i uživaj. Mimo njega, taj motor je predivan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 1 Napisano Mart 26 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je neka srednja varijanta amortizera? Verovatno bi iskombinovao da mi neko dobaci iz nemacke ako ovde nema da se uzme. To mi je u planu i verovatno neki crash bar. Vidim da mu plastike strce na sve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3166 Napisano Mart 26 8-bit, 1921 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Plastike su ekstra kvalitetne, bar su bile na 250-ici. Pao sam nebrojeno puta i ni jedna nije pukla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 154 Napisano Mart 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan YSS MZ456 amortizer - oko 400-450e Promenio Mart 26 član Pseudonim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 154 Napisano Mart 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan A drugačiji pristup je malo jeftiniji, to je DFX set za reparaciju originalnog amortizera, dobija se klip (ventil) i set platnica - oko 200e. naravno treba i znanje da se to sve instalira. Zavisno do tvoje težine .... moguće da treba i opruga - oko 120e. Promenio Sreda u 21:47 član Pseudonim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 47 Napisano Četvrtak u 08:08 U prolazu, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan @dragan_alumiroi @danijel.grujcicic Jeste ih vec preuzeli ili se ceka nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psychonaut 100 Napisano Četvrtak u 08:15 U prolazu, 65 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Burazer i ja smo promenili samo opruge. To je najjeftinija moguća varijanta, al mi smo škrtice pa je to što je On je uzeo linearnu, ja progresivnu oprugu. Nebo i zemlja razlika u odnosu na fabričku oprugu. Obe opcije su isto para, oko 100-120 eura. Mislim da će se i on složiti da je progresivna bolja opcija. Manje je "pogo". Ali u pogledu dobijeno za uložen novac, pobeda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 821 Napisano Četvrtak u 09:43 Zainteresovan, 583 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @shomsi Preuzeo odmah. Ima ih na stanju. Dobiješ isti dan ako hoćeš sklopljen iz salona ili sutra ako hoćeš iz kutije. Inače, naručio sam K-Tech opruge i za prednji i za zadnji amort. Trebalo bi da bude dosta bolje po iskustvima drugih ljudi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 1 Napisano Četvrtak u 12:55 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto onda mene zavlače 10 dana kao u pazovi samo papire da završe? Gde ste uzeli nbg ili ns? Promenio Četvrtak u 12:56 član danijel.grujcicic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 821 Napisano Četvrtak u 13:44 (promenjeno) Zainteresovan, 583 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan U Delti, Novi Beograd Promenio Četvrtak u 13:45 član dragan_alumiroi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel.grujcicic 1 Napisano Petak u 07:03 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svašta, isto deltu zvao. Nego jel dolazi sa abs-om? Vidim na slikama da ima ali u karakteristikama ne piše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 821 Napisano Petak u 09:07 Zainteresovan, 583 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Da, ima i dugme za iskljucivanje na zadnjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6466 Napisano Petak u 15:21 Enduraš, 6415 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan On 3/26/2025 at 10:33 PM, Pseudonim said: YSS MZ456 amortizer - oko 400-450e Gde ima za tu cenu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6151 Napisano Petak u 16:39 Drug član, 4182 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hyperpro dođe oko petstopedeset eura i tri put je bolji proizvod od YSS.YSS se malo ubezobrazio što se cijena tiče. Reka bi čovik daje to premium proizvod, ustvari je entry level ovjes.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 154 Napisano Petak u 21:43 (promenjeno) Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Ebay.de, Allegro.pl mora malo da se lovi. ja sam kupio na Kleinanzeigen.de onaj jači model - YSS MG456 - kao nov, ali polovan. Promenio Petak u 21:45 član Pseudonim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6466 Napisano Petak u 21:49 Enduraš, 6415 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Od 400-450 dodjosmo do 450-500. Ja kako sam gledao ispod 550-600e sa postarinom do Srbije vrlo tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 154 Napisano Subota u 22:29 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se... nije malo. Najbolje je ako neko može da donese u SRB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 154 Napisano Subota u 22:30 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Moj novi kratki video u vezi CRF300L..... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 154 Napisano Nedelja u 13:30 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Nadahnula me ova tema o zadnjem amotrizeru za CRF. Kratki video... kad je meni stigao YSS..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...