penumbra 135 Napisano Avgust 6, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, maxx je napisao: Da li je neko narucivao prosirenje copave za 300l? Par puta na poslednjem TET-u mi se desavalo da propada nogara u zemlju, pa moram da trazim 5 minuta parce zemlje gde mogu da se parkiram i normalno sidjem sa motocikla. Na netu mi iskacu aliexpress/ebay/amazon varijanta koje ne izgledaju lose, samo me zanimaju iskustva tj. da li su dovoljne velicine A drugo pitanje, proizilazi iz neke diskusije sa @DjordjeMijailovic, a to je kada se na dual sportu raditi sredjivanje prednjih amortizera? Da li ide na nekoj kilometrazi, predjenom vremenu, po osecaju. Ja sam kupio ovu crnu kada mi je pre par meseci pao motor i kad mi se desilo ono sranje sa menjacem. Kao, istog dana sam narucio i taman je stiglo kad su mi popravili motor. Ne drnda, ne zveci, ne bruji, dovoljno je sire od fabricke i mislim da je zapravo skroz okej stvar. Foot Side Stand Kickstand Extension Enlarger Pad Support For Honda CRF300L 21+ WWW.EBAY.COM Honda CRF300L 2021+. --To enlarge your kickstand stand area, keep the bike sit safe, sharp, eye catch. Special design, fashion and eye-attactive. Material: High Quality CNC Aluminum. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Avgust 6, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @penumbra @Palja Hvala na odgovorima :-) I ja sam misljenja da treba prosirenje jer je sama copava cudna, a nikako da narucim. Ako neko ko nije navikao sedne na crf, kad ustaju, pomisle da ce pasti :-D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Avgust 7, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 7/16/2022 at 9:42 PM, Zog said: Ulje stavljam 10W_40 Sikkolene a filter Hi Flo, nisu skupi. Po njihovom sajtu mi izbacuje da ovo ide u naš motor, si koristio njega ili samo 10w40? Comp 4 10W-30 XP - FUCHS Silkolene - Superior Motorcycle Oils WWW.SILKOLENE.COM FUCHS Silkolene Comp 4 10W-30 XP is part of our 4-STROKE ENGINE OILS range. Formulated to meet the... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Avgust 12, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko sa foruma u petrovcu na moru sa crfom? Videh sad jedan bg table ispred aroma prodavnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 620 Napisano Avgust 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu a da ne pohvalim CRF 300L koji sam iznajmio prošle nedelje na Tasosu. Oduševio me je menjač koji je precizan tih i uglađen iako je u pitanju motor koji se renta i koji se vozi ko zna kako. Ne bi se bunio da mogu da ga priuštim kao drugi motor, ali mogu da zamislim i da bude jedini u garaži. Za dan sam prešao oko 200km, a od toga je nekih 80-90 bilo van asfalta. Potrošnja je bila negde oko 3 litre ugrubo. Popeo sam se na Ipsarion, obišao neke manje vrhove i neka sela po unutrašnjosti ostrva. Super zabava. Pre par godina sam takođe iznajmio motor ovog tipa, ali je u pitanju bila neka kineska kopija koja je neuporediva sa Hondom. EDIT: Da ne pravim novu poruku... Koliki mu je rezervoar? Kad sam ga uzeo zadnja crtica je blinkala. Sipao sam 6 litara, što je bilo skoro do vrha i posle 200km ga vratio sa jednom crticom koja ne blinka. Ok, bio je prazan, sipao sam 6 lit i vratio prazan ali mi 6 lit deluje baš malo. Delovalo mi je da je rezervoar iznutra modifikovan jer je imao neke dve horizontalne šipke koje ne dozvoljavaju da se pištolj stavi u rupu. Promenio Avgust 22, 2022 član Sveti Atila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Avgust 22, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Sveti Atila je napisao: Ne mogu a da ne pohvalim CRF 300L koji sam iznajmio prošle nedelje na Tasosu. Oduševio me je menjač koji je precizan tih i uglađen iako je u pitanju motor koji se renta i koji se vozi ko zna kako. Ne bi se bunio da mogu da ga priuštim kao drugi motor, ali mogu da zamislim i da bude jedini u garaži. Za dan sam prešao oko 200km, a od toga je nekih 80-90 bilo van asfalta. Potrošnja je bila negde oko 3 litre ugrubo. Popeo sam se na Ipsarion, obišao neke manje vrhove i neka sela po unutrašnjosti ostrva. Super zabava. Pre par godina sam takođe iznajmio motor ovog tipa, ali je u pitanju bila neka kineska kopija koja je neuporediva sa Hondom. EDIT: Da ne pravim novu poruku... Koliki mu je rezervoar? Kad sam ga uzeo zadnja crtica je blinkala. Sipao sam 6 litara, što je bilo skoro do vrha i posle 200km ga vratio sa jednom crticom koja ne blinka. Ok, bio je prazan, sipao sam 6 lit i vratio prazan ali mi 6 lit deluje baš malo. Delovalo mi je da je rezervoar iznutra modifikovan jer je imao neke dve horizontalne šipke koje ne dozvoljavaju da se pištolj stavi u rupu. Te sipke su fabricke. Kapacitet je ~7.5L, rezerva se pali na 2 ja mislim. To je i normalna potrosnja, oko 3L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan To mu je i jedna od najvećih mana, taj mali rezervoar. Teoretski je on 7.5L ali ono što koristiš je tih 5-6L, jer nije baš preporuka ostati bez goriva, vrlo lako ckrne pumpa. U prevodu, 160-180km je maks što ćeš preći. Baš baš malo. (Te dve šipkice su fabrički) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Avgust 23, 2022 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uopste mi nije jasno cemu te sipkice sluze, samo otezavaju sipanje goriva. Inace ja dopunjujem rezervoar na oko 180-190km. Znam da sigurno moze da predje 200km kako god ga vozio, ali mi je nekako opterecujuce da kalkulisem u kilometar i gledam kako mi blinka rezerva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Avgust 23, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo statistike za predjenih 5250km: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Avgust 23, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan 4 je tukao na punom gasu, autoput ns - čačak, pretpostavljam? Jbt, odvrnite im slavine, šta rade na siromašnoj smesi toliko, ne valja Sent from my M2002J9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Avgust 24, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ta najveca prosecna potrosnja je napravljena na deonici Stara Pazova - Preljina. 152km cistog auto puta. Taman je pred Gazprom pumpu pocela da treperi rezerva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Avgust 24, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sad, posle celog ovog puta do Nemacke preko Grcke, prosecna potrosnja 2.9L/100km, kroz Albaniju je bilo ~2.5/2.4 jer sam vozio 70-80 na magistrali. Na navigaciji sam stavio da mi je limit 200 i da me upozori na 150km i skoro nikad ne pocne da mi blinka crveno kada se upali lampica, sto znaci jos sigurno 70-80km mogu da predjem (ovo sam uradio samo zato sto imam tu opciju na navigaciji i kao kada me upozori ponudi mi automatski najblize pumpe). Naravno, cim se upali crveno, trazim pumpu i kad stignem natocim tipa 6L Iznenadjujuce ekonomican motor. Pre 16 sati, aca-pn je napisao: Uopste mi nije jasno cemu te sipkice sluze, samo otezavaju sipanje goriva. Inace ja dopunjujem rezervoar na oko 180-190km. Znam da sigurno moze da predje 200km kako god ga vozio, ali mi je nekako opterecujuce da kalkulisem u kilometar i gledam kako mi blinka rezerva. Valjda da znas dokle da punis jer iznad toga imas prelivnik koji ide u EVAP. Citao sam da su se ljudi zalili da kada im padne motor i malo duze stoji na zemlji da izgubi snagu posle na oko 5K rpm. Koliko sam skapirao, ovaj EVAP skuplja isparenja iz rezervoara i onda kada das gas u nekim situacijama izabere da umesto "goriva" pojaca smesu isparenjima preko ovog solenoida. A ako ti motor padne i EVAP se nalije benzinom, onda u nekom trenutku pokusa da ubaci isparenja iz EVAP kontejnera ali se ne desi nista jer je skroz potopljen i motor ostane bez goriva pa izgubis snagu. Fora je da samo pustis da ispari lepo i sve bude okej. Tako da valjda sipkice sluze da ne prelijes u EVAP dok sipas gorivo. Monselis - Ulm preko Alpa, prosecna potrosnja Promenio Avgust 24, 2022 član penumbra 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 44 Napisano Septembar 1, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako neko od vas reši da proda svoj crf 300l sad na kraju sezone, neka mi se javi. Hvala i pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 7/28/2022 at 10:40 AM, maxx said: nazalost jeste problem Pre mesec dana sam se raspitivao za: REAR 120/90-18 i FRONT 90/90-21. Odgovor je bio: nema na stanju nista u toj dimenziji. Čekaj, zar napred nije 80/100-21 ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Septembar 6, 2022 (promenjeno) Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste al to ces tek tesko da nadjes, dobra mu je i 90/90 koja je uglavnom standard za 21 tocak, isto kao sto se mnogo lakse nalazi 120/90-18 nego fabricka dimenzija, koja takodje ide bez problema na crf. Promenio Septembar 6, 2022 član aca-pn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Septembar 6, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to sto je aca-pn rekao Raspitivao sam se za ono sto je lakse naci. I opet nisam uspeo pronaci kod nas. E sad, preko u Hr se vec moglo naci nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, maxx je napisao: Upravo to sto je aca-pn rekao Raspitivao sam se za ono sto je lakse naci. I opet nisam uspeo pronaci kod nas. E sad, preko u Hr se vec moglo naci nesto. Motogume.hr MOTOGUME.HR Novi Sad - Osijek je sat i pol vožnje, naručiš ovdje kod nekog vulkanizera, kad stignu provozaš se, popiješ piće dok on zamijeni i to je to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, AnteK said: Motogume.hr MOTOGUME.HR Novi Sad - Osijek je sat i pol vožnje, naručiš ovdje kod nekog vulkanizera, kad stignu provozaš se, popiješ piće dok on zamijeni i to je to. Sve mi se čini da će možda tako i biti Često sam u OS, a i volim se vozati kroz Slavoniju, kao Banat samo lepše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Sve mi se čini da će možda tako i biti Često sam u OS, a i volim se vozati kroz Slavoniju, kao Banat samo lepše Javi se, možemo popiti pivo ili što već !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Septembar 7, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, AnteK said: Novi Sad - Osijek je sat i pol vožnje, naručiš ovdje kod nekog vulkanizera, kad stignu provozaš se, popiješ piće dok on zamijeni i to je to To i jeste neki plan :-) cimao sam pre mesec-2 druga iz Vinkovaca da proveri sta se moze nabaviti. Imam negde zapisano sta je bilo na stanju u Vulco-u. Kad dodjem do kompa ovih dana potrazicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Octobar 3, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Willbers ima -10% na ceo asortiman u oktobru ako je neko zainteresovan. 630e izadje opruga za napred i 640road zadnji amortizer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano Octobar 3, 2022 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su marke Hagon, YZZ i Wirth u odnosu na Wilbers? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Octobar 3, 2022 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, penumbra said: Willbers ima -10% na ceo asortiman u oktobru ako je neko zainteresovan. 630e izadje opruga za napred i 640road zadnji amortizer. takodje na yss ima popust od 20%. yss20 je promo code. Drug narucio zadnji amortizer za 360 eur. Promenio Octobar 3, 2022 član dadinho Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Octobar 3, 2022 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje od dvoje ljudi koji su montirali YSS (ne na CRF) su već iste sezone bili nezadovoljni. Jedan amortizer je procureo, drugi od starta nije radio kako treba. Ja na KLE već 2-3 sezone imam Wilbers, mislim da je 640. Pravi se po porudžbini na osnovu podataka koje dostavite prodavcu. Samim tim opruga i sva podešavanju budu prilagođena vašim potrebama. I jeste osetno skuplji od YSS. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6064 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su marke Hagon, YZZ i Wirth u odnosu na Wilbers?Hagon, YSS i Wilbers nemogu u istu rečenicu ni po kvaliteti izrade ni po materijalima ni po konstrukciji.Wirth radi opruge za teleskop vilice i one su ok, njih mogu preporučit.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...