MrBig 114 Napisano Januar 28, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam i ja odvozio ovu turu, sjajan putopis... Nego, tek na kraju skapiram da sam naslov na brzinu pročitao kao "MOTOCIKLIZAM I UMETNOST ODRŽAVANJA ŽENA"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na fenomenalnom putopisu! U avgustu 2012 vozio sam delom vaše rute i čitanje putopisa osvežilo mi je uspomene na predivne kilometre po tom delu Francuske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala nas "cupavi furiozni" prijatelju. Ovo je bas bilo hedonisticki!!!! Bas sam uzivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan I sada ces nas ponovo napustiti na godinu dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan To je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno!!!!Svaka cast :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vama ljudi na izdvojenom vremenu da napisete sve ovo. Provansa je zaista :ooo: a tek sva ona fina klopa sto ste pokrkali slasno stvarno umetnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 13, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, Nešo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Februar 13, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan najjaci putopis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Februar 15, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno lep putopis i tehnika pisanja, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nevoljica 98 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1250gsa Prijavi odgovor kao problematičan Za par nedelja treba da krenem na SIciliju.... Posle prvog dela putopisa padam u veliku dilemu da promenim putovanje... Svaka čast... jedan od boljih putopisa koje sam bio u prilici pročitati... Jako me je fascinirao i ''Predgovor''.... Idemo dalje... Zavšiću čitanje celog putopisa još noćas a onda ću ponoviti sa uživanjem.... (teram i ženu da čita sa mnom = koristim svaku priliku da je motivišem) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... kao i naslov umetnost... vozanja i pisanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simabb 3 Napisano Septembar 19, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: banatski brestovac Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Extra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosculle 0 Napisano Septembar 20, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi post na ovom sajtu. Skoro sam i postao clan, mnogo putopisa citam iz cuga, i sve koji su u toku pratim, tako da je ovaj bio taj iz cuga, jednostavno nisam mogao da prestanem, divim vam se, jos kad neko ovako lepo docara, neko je prokomentarisao, kao da citam knjigu, gledam film i vozim motor . Svaka vam cast i svaka cast za fotografije, savrsene su! Ovo stvara pravu inspiraciju za nas mladje, mnoge putopise belezim u jednom dokumentu pod nazivom 'Sta ne propustii u zivotu!!", u tom delu je veliki deo ovog putopisa. Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Septembar 21, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan predivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 25, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Толико вина а нигде коле. Чудна та Француска. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 13, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uvod je sjajan , kao da sam ja diktirao, čitam dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 13, 2016 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan bajkerski putopis! Čestitke na pristupu putovanjima ali i sposobnosti da preneseš utisak! Provansa iz objektiva jednog og naših boljih fotografa: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=71170 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 14, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan E kad putopis ode u trece pa cetvrto izdanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 14, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nista nemoj da se cudis kad ti samo bane u office "Luka Laban" I preda ti "debelu" knjigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 9, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan reload.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Octobar 9, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je jedini najbolji Furious Panda. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Novembar 9, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Savrsenstvo bez mane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4750 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 1023 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam sa uživanjem. Ovo je treći putopis u zadnjih mesec dana zbog kog mi se sad ide u Francusku a prema njoj ceo život imam predrasude jer mi jezik nije išao u školi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...