VanjaBGD 31 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajmo da zakljucimo koju gumu najbolje da stavimo na scoot? imam diablo na silveru, moram nove da uzmem, ali koje???? Ja ti mogu samo preporuciti michelin ali ne city grip vec power pure saru, mislim da je neko od kolega vec stavio na forumu da je to prva scoot guma sacinjena od dve komponente ALI postoji jedna velika caka Kao i uvek u Srbiji je tesko i to jako,jako,jako tesko da pronadjes ovu gumu jer svi gruvaju city grip. Ja sam prosle sezone bas slucajno u beogum i nasao prednju a sad opet na netu slucajno i zadnju. Sve servisere koje sam zvao su rekli da guma ne postoji, te nemamo je u tim dimenzijama, te ne uvozimo,...... Na kraju krajeva, neces pogresiti ako uzmes city grip ali opet kazem iz iskustva power pure, a sto se tice ostalih proizvodjaca nisam imao iskustva, makar sa tim vecim dimenzijama. Evo ti link pa pogledaj sta michelin preporucuje za Italijane kojji voze SW. http://www.michelin.it/moto/pneumatici-scooter#type=type_2 Nadam se da sam ti pomogao ako nisam onda sam zakomplikovao Pozz Slazem se sa tobom za City Grip. Po meni nista spec. Mislim da cena igra presudnu ulogu kod nas na trzistu. Ove Power P. su odlicne. Jedina mana koju sam ja nasao sto je nema u dimenziji 16. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Madisonu stoje Power Pure i za ovo vreme mogu reci da je guma super, ja sam je nasao u Tyre+, narucio i saceko oko sedam dana kazu da imaju sve dimenzije, samo malo treba da se saceka ako nema na stanju, montirao i nemam apsolutno nikakve zalbe na samu gumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Februar 27, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan POWER PURE.... realno... saljem sliku kad cucnu na Silvera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Februar 27, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan fanky koliko su kostale obe gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na Madisonu stoje Power Pure i za ovo vreme mogu reci da je guma super, ja sam je nasao u Tyre+, narucio i saceko oko sedam dana kazu da imaju sve dimenzije, samo malo treba da se saceka ako nema na stanju, montirao i nemam apsolutno nikakve zalbe na samu gumu Voleo bih da imaju sve dimenzije ali nazalos za 16 nista http://www.michelinmotorcycle.com/index.cfm?event=PowerPureSC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Obe gume ravno 10.000,00 rsd i jos je bio poklon prva pomoc i naocare one zute za mrak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Osh da prodas prvu pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Drugari samo da javim, da sam naisao slucajno na radjnu koja ima DUNLOP scoot smart made in FRANCE a ne SLO, ako nekom treba slucajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Euroclydon 1 Napisano Mart 3, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam provozao nove gume ( metzeler feelfree ) i u poredjenju sa starim bridgestone hoop (ako nekome trebaju, sara 4 milimetra, nek' se javne ) su baba roga za asfalt. Napolju je bilo 8 stepeni, isao sam i preko vode pa prako "bele" na pesackom da vidim da li ce da klizaju ali nista. Desavalo mi se, da mi prednji tocak blokira kad mnogo naglo kocim sa starim, sad taj problem sad ne postoji. Bile su malo vise od 10 000 jesenas. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano Mart 4, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se oglasim po ovom pitanju vezano za Sava pneumatike...Napominjem ovo je lični utisak. Kada sam kupio mog Atlantica na njemu su bile takoreći nove Sava gume - DiamondS MC 28. Prešao sam sa njima 12500 km, zadnju pošteno olizao...Dakle moj utisak je da sa tim gumama nikako nisam zadovoljan. Malo vlažniji put - zaboravi normalnu vožnju...Može kao po jajima. Po suvom drže normalno ako nas je dvoje i temperatura preko 25 stepeni. Grip nikakav...Ovo pišem zato što sam stavio Michelin City Grip pozadi i otprilike vozim drugi motor. Ova po hladnom i vlažnom drži kao Sava po suvom i toplom. Razlika je ogromna...Čim pre stavljam i napred istu... Još jednom - lični utisak iz ličnog iskustva. P.S. I na GTS-u sam zadnju Maxxis zamenuo Dunlop gumom made in Slovenia (dakle Sava) i takođe nisam bio zadovoljan. da pitam i ja koju koje su dimenyije fabicke prednje gume za atlantika ?? a zadnju znam.. a sto se tice marke samo miselin dolazi u obzir jer sam vozio dosta sportskih motora i samo miselin valja danlop i ostale ne drze kao on ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 120/70-15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miladinov mali 0 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim nove gume pred pocetak sezone, pa me zanimaju vasa misljenja i iskustva, hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji tema Gume za maxi skutere pa u njoj postavi pitanje o svojoj dilemi. Prebaciću tvoj post tamo za sat - dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Mart 8, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam ubo pravu temu a ako nisam izvinte me i premestite gde treba. Molio bih za malu pomoć. Zamenio bih gume na ovom mom skuteru-kinezu, mislim da su dimenzije 120/70-13. Još je pokriven u garaži pa me mrzi da proveravam. 1. Šta mi predlažete za ovo čudo - max brzina mu je 80km/h, vozi se većinom po gradu i po suvom ali bih, nevezano za ovo, uzeo gumu koja dobro drži i na mokrom asfaltu. 2. Gde mogu da namontiram gume kod nekog ko to dobro radi a da je blizu Zemuna. Ako takvih nema predlažite gde da idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Mart 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam nekad rekao, ali razlika u ceni izmedju neke dobre gume i nekih losih je nikakva. Glava vam se kotrlja na njima. Razlika je i u 1 ili2 rezervoara goriva, pa ako je mnogo vi stavljajte savu ili dunlop ili...Mislim da smo se do sad svi slozili sta je najbolje To ti je moj predlog za odgovor pod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan da li Dunlop ili te nove mishelin dvokomponentne??? razlika u ceni je 2000din za obe gume tako da i nije strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li Dunlop ili te nove mishelin dvokomponentne??? razlika u ceni je 2000din za obe gume tako da i nije strasno Naravno Michelin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan kazu da se prave kod nas pa kao da nisu MISHELIN kvaliteta .... mislim da cu ih kupiti da probam, zvao sam tyre+ imaju na lagaru ( i samo mene cekaju da ih kupim ) iskreno ruzna im je sara ali neka kvalitet preovlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dvokomponentna, sigurno ces biti zadovoljan. Proizvode se kod nas, ali se prodaju po Evropi. Bices sigurno zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan stavljam ih ubrzo pa delim misljenje sa vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Power Pure i neka je ruzna al je jako dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 14, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan јА СТАВИО НАЗАД ДУНЛОП СКУТСМАРТ А НАПРЕД ДУНЛОП РАНСКУТ И ЈАКО ЈАКО САМ ЗАДОВОЉАН!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moli se član Foruma BigRider da ne piše velikim slovima jer to znači vikanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Mart 14, 2013 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan kazu da se prave kod nas pa kao da nisu MISHELIN kvaliteta .... Sve njihove gume za skutere se prave kod nas. To da nisu dobre mora da je rekao neko ko prodaje Pireli. Koji li je genijalac radio sajt ovima iz Tyre+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...