Verdi350E 41 Napisano Sreda u 10:44 U prolazu, 24 postova Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Zigi011 je napisao: Preporuka u pravi cas! Bas razmisljam koje da stavim. Ako voziš po kiši i zimi nema bolje opcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1160 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 2281 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan За све који читају, морају да схвате да доста зависи од возила на које стављате, ја сам презадовољан са Мишленом, и то је мој први избор годинама у назад али и неке друге гуме су одличне за мало лакше скутере, тако да словодмо шарајте. Нпр Митас не би ставио на скутер нема шансе али су људи на моторима презадовољни односом цена квалитет. Возио сам свашта, од Данлопа, Мецелера, Пирелија итд. све су добре Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 1099 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam mitac na silveru (zadnju samo), potrosila se za nekih 6500 km. Nije za ozbiljnije krivinarenje, nije mi ulivala poverenje. Za normalnu voznju skroz ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 224 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 13.000 km vozio ove kineske gume sto dolaze fabricki na Zontes, CST marka. Nije da ulivaju neko posebno poverenje ali eto, uz paznju vozene i po kisi po gradu i kojekuda i kojekako, uz dosta pravolinijske voznje. Nikada nikakav problem ili neko klizanje nisam imao. Zadnja je sad uveliko gotova, prednja ima jos solidno mesa. Tako da je po mom misljenju neka komplikovana prica oko guma na skuterima od 200, 300, 400 kubika malo preterana ako govorimo o daily voznji. Sada sam se odlucio za City Grip 2. Promenio pre 1 sat član Zigi011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6647 Napisano pre 28 minuta Ne silazi, 4822 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Složio bih se sa kolegom. I ja sam imao fabričke CST na svom skuteru. Sasvim su to pristojne gume, čak i po mokrom. Michelin CG2 jesu bolje, sa njim sam ih i zamenio, pre svega što su nekako mekše i elastičnije, tj. udobnije. Ali nije to neka baš drastična razlika, kao što je to nekad bilo u odnosu na drljave kineske plastične pneumatike. Kod skutera, mislim da je mnogo bitnije ko i kako radi zamenu. Dobar majstor će da proveri ležajeve, podmaže osovine da ne zapeknu, balansira točkove... a šusteri mogu svašta da ti zeznu, pretegnu navoje, izgrebu felne, ukrivo postave točak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...