pera-s 434 Napisano Avgust 5, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ovo lici na pljuvanje po organizaciji, a organizacija lici na standardnu at vs st pricu koja zivi svih ovih godina i svi zadovoljni, pa cak i kepo koliko znam! Ja mislim da je glupo prevaliti 300km da bi se vozio 30km po sumi, extremnih uslova, to mogu i kod mene u sumi... Drazo, nista iz zle namere ti ne pricam, vec samo mislim da trcis pred rudu i da se bespotrebno mesas ljudima u organizaciju. Ovog puta ti je blizu, dodji vidi dal te greje takvo druzenje i voznja ili ne, pa onda daj ocenu, misljenje i izmedju ostalog, organizuj ti neku voznju kako mislis da bi bilo bolje, a ekipa ce doci i dati svoju ocenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dosta smo offovali, idemo sa spiskom ...... bice ovo lepo druzenje, i onako ih je ove godine u deficitu... Dolazim u drustvu 10 afrika i jednom tenerom. Voznja je skroz opustena, putevi utabani, a pogledi najbollji !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 5, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Idu: 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog 6. Aćimo 7. VladaSD 8. draza 9. Profesorkosmosic 10. Deniro 11. Kloktor 12. Kepo 13. Dario 14. Cope 15. Miša-Pei Mozda: 1. *zeka* ( ako stigne sa primorija do tad ) 2. Rolle2010 (dolazim 95%, samo da na poslu ne iskoci nesto u medjuvremenu) 3. Popsy (ako povreda tenere dozvoli) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sve ste mi objasnili sad sam vise obrazovan i necu vise da mislim nista. E jos samo ovo .... kupi neki motor za hard enduro. Sala mala, vidimo se na Staroj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 5, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ draza Ufff, problematican si mi ti momce.... Ima staza koje su tako teske da bi se secao Stare dok si ziv ali mislim da to nije poenta ali ajde.... Pa ovako... ocekujemo da dodjete oko 5 popodne recimo... Tako nekako...Sacekacemo vas na ulazu i Pirot i ne bi bilo lose kada bi mogli da dodjete otprilike u isto vreme ali ako ne moze.... Voznja ce biti posle dorucka, oko 10,11 h... eto nadam se da sam pomogao malo... Ako sam dobro razumeo ti ne bi nocio, jer mi je vazno da znam da li imam lezaj prazan za nekog drugog ko bi posao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 5, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idu: 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog 6. Aćimo 7. VladaSD 8. Profesorkosmosic 9. Deniro 10. Kloktor 11. Kepo 12. Dario 13. Cope 14. Miša-Pei draza izbrisan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan @ draza Ufff, problematican si mi ti momce.... Ima staza koje su tako teske da bi se secao Stare dok si ziv ali mislim da to nije poenta ali ajde.... Pa ovako... ocekujemo da dodjete oko 5 popodne recimo... Tako nekako...Sacekacemo vas na ulazu i Pirot i ne bi bilo lose kada bi mogli da dodjete otprilike u isto vreme ali ako ne moze.... Voznja ce biti posle dorucka, oko 10,11 h... eto nadam se da sam pomogao malo... Ako sam dobro razumeo ti ne bi nocio, jer mi je vazno da znam da li imam lezaj prazan za nekog drugog ko bi posao.... To druze tako mi kazi . Za voznju stizem tj.nekoliko prijatelja i ja sigurno . Za smestaj i hranu ne brini jer ako odlucimo da dodjemo u petak snalazimo se sami jer znam da moras da znas koliko dolazimo a mi nismo sigurni za nocenje.Tako da nas obrisi sa spiska za smestaj i hranu . A da ima extremnih staza ja bi voleo da ih vidim jer cesto idemo na Staru planinu da se vozimo . Vise bi da znam gde su staze nego da gubimo vremena trazeci ih .I da voleo bi da se secam celog zivota svakog naseg druzenja i voznje . Mislim da zato ti i radis ovo . Nadam se da sam u pravu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Avgust 5, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Šef obećao slobodan dan na poslu( a i ako će da propadne preduzeće zbog mog slobodnog dana,onda i ne treba da postoji Idu: 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog 6. Aćimo 7. VladaSD 8. Profesorkosmosic 9. Deniro 10. Kloktor 11. Kepo 12. Dario 13. Cope 14. Miša-Pei 15. Srle kš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Avgust 5, 2013 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Idu: 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog 6. Aćimo 7. VladaSD 8. Profesorkosmosic 9. Deniro 10. Kloktor 11. Kepo 12. Dario 13. Cope 14. Miša-Pei 15. Srle kš 16. doktor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Avgust 5, 2013 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Idu: 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog 6. Aćimo 7. VladaSD 8. Profesorkosmosic 9. Deniro 10. Kloktor 11. Kepo 12. Dario 13. Cope 14. Miša-Pei 15. Srle kš 16. doktor 17. Miroslav Upisao sam drugara koiji sigurno ide i nema sator, ja jos nisam siguran, pa se ne stavljam u spisak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 5, 2013 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da dodjem , doduse nemam enduro bar ove godine , ali poneo bih jedan stapic i malo varalica da precesljam od dojkinaca recicu i malko pecam pastrmku. Necu se turiti na spisak, jer mozda podje jos neki drugar samnom, doduse mi bi verovatno stigli u subotu u podne druzili se svama, ujutru doruckovali i posle toga natrag. Javljam na vreme, mada imam familiju u Pirotu, ali radije bi da spavam gore u planini nego dole pored Nisave. Kad vidim kakva se ekipa okuplja , dusa bi me zabolela da se ne pojavim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 5, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednom je ucestvovalo 17 velicanstvenih u grupi... na kraju su svi pohapseni na ulasku u Uzice, sem jednog... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 6, 2013 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo jednom je ucestvovalo 17 velicanstvenih u grupi... na kraju su svi pohapseni na ulasku u Uzice, sem jednog... Mislis na ovaj dogadjaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Carevi ste nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan A samo dva sata pre ove fotke su se borili za zivot http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4EqNo-scHvE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 6, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee to je taj famozni prelazak koji sam ja propustio zbog odvaljenog desnog fuzastera i kompletne zadnje kocnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Avgust 6, 2013 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si stavljao kineske srafove na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 6, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kineski sraf je dosao nakon sto smo jedva izvadili originalni 'ondin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 6, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan A samo dva sata pre ove fotke su se borili za zivot http://www.youtube.c...d&v=4EqNo-scHvE Što je ovo ekstra! A gde se nalazi ovaj potok, što davi afrikance? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 7, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uvac, kriv je ko q. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 7, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idu: 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog 6. Aćimo 7. VladaSD 8. Profesorkosmosic 9. Deniro 10. Kloktor 11. Kepo 12. Dario 13. Cope 14. Miša-Pei 15. Srle kš 16. doktor 17. Miroslav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... zanimljivo, zanimljivo.... 116 puta bejah on foot u tom kraju i gostovah u Dojkinackoj karauli, ali do sada nisam bio motorom. Razmisljam samo da li moje kinesko pseudo SM magarence* moze da izdrzi sve to. Po suvom, rekao bih da i sa asfaltnim gumama mogu da prodjem.... Jos se ne turam na spisak ali ozbiljno razmatram..... * Sprint Apollo RX 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Idu: 1. Vlajko 2. Mali 3. Jager + Jager junior 4. baltrekk 5. Stivog 6. Aćimo 7. VladaSD 8. Profesorkosmosic 9. Deniro 10. Kloktor 11. Kepo 12. Dario 13. Cope 14. Miša-Pei 15. Srle kš 16. doktor 17. Miroslav 18.Raca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 9, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Termin 24 avgust.....Nece biti zege a i subota je. Kotizaciju cemo odrediti prema broju upisanih clanova. Spavanje i hranu cemo obezbediti. Mozete da krenete sa spiskom... Pozdrav iz Pirota kad? ne vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 9, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Termin 24 avgust.....Nece biti zege a i subota je. Kotizaciju cemo odrediti prema broju upisanih clanova. Spavanje i hranu cemo obezbediti. Mozete da krenete sa spiskom... Pozdrav iz Pirota kad? ne vidim... Ti si neki komendijaš .... član biblioteke .....nego turi se na spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...