freepartyman 420 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u tom kraju letujem svake godine ali nikako da odem na Mljet. Sad sam resio posle ovog putopisa da skoknem sledece godine. Svaka cast,odlican putopis kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis sa gotovo svim neophodnim informacijama, svaka čast! Samo da ne zaboravim i fenomenalne fotografije, pravo je zadovoljstvo bilo gledati ih. Samo tako nastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Dosta korisnih informacija za ljude koji planiraju bas da obidju ovaj deo Jadrana Mozda i ja odem posle ovog putopisa nikad se nezna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 611 Napisano Januar 19, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, pregršt korisnih informacija, predivne fotografije! Žao mi je što si imao problem takav i nisi mogao naći pomoć :-( Idući put kada budeš(budete) dolazili ili prolazili kroz Sarajevo, javi(te) se :-) http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/5647-imena-telefoni-adrese/page__view__findpost__p__1431756 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za Kolu jedan plus( + ) , usput planiram sledece godine da posetim Istru i ko zna sta jos, a putem cu svakako kroz Sarajevo, usput planiram da razgledam malo bolje Sarajevo, pa videcemo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 611 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze, slobodno se javi pa da vas provezemo malo po gradu :-) Hvala za plusic :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam se obavezno , mislim negde u JUNU. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kola 611 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan Prijavi odgovor kao problematičan Vazi druze, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durlanka 6 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Motocikl: Uglavnom sam suvozac, Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, bas lepo, bas sam uzivala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska relacija za motor, extra slicice i kratko i jasno opisano . E sad naravno imam i par ispravki 1. NIKAD BEZ JAKNE MA KOLIKO BILO TOPLO NAPOLJU , od toga se dobija temperatura (provereno) 2. ISTO VAZI I ZA RUKAVICE I ZA CIZME 3. STUDENTKINJE TREBA DA VRISTE KOD TEBE U SOBI A NE U SOBI DO TEBE !!!! AL BAS TE BRIGA ZA SVE SUGESTIJE TI SI SE LEPO PROVEO I TO JE NAJVAZNIJE !! Veliki pozdrav !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gale msc 8 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Paune ti si car . Sve ovo sto si prosao je legendarno ja oduvek sanjam o tome. Moram i ja ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predsednik mcg 16 Napisano Februar 11, 2013 U prolazu, 54 postova Lokacija: loznica,srbija Motocikl: suzuki v strom 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Brate,sve je odlicno samo me jedno interesuje,citao sam dva tvoja putopisa i na oba si vozio burgmana a takva bruka od motora ti cuci u garazi???Mislim na agustu ,naravno. Sta cekas,sto malo njoj ne protegnes konjice???U svakom slucaju sve najbolje i puno zdravih kilometara na oba prevoza a ako ides na ovu stranu(zapadna Srbija,grad Loznica) javni se da pijemo pice,065 8231064 Boro Babic,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Februar 11, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako, vozim je povremeno, uglavnom po gradu , neregistrovana, placam registraciju za dva automobila jedan od 2800 kubika drugi 2500, plus jedan motor. Jedva izlazim na kraj , tako da nesto dok ne prodam ili dodje neki kes ostace u garazi sa predjenih 2400 km. Iskreno i nisam bas neki fan R-ova, cak mi pored Burgmana tvoja masina vise lezi ali uletelo u nekoj kompezaciji oko stana pa ceka neka bolja vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durlanka 6 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Motocikl: Uglavnom sam suvozac, Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Burgman je extra, bas je ladja za dvoje , dok me ovi aspoociraju na podizanje adrenalina kod vozaca ali nekako nisu za opustenu voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep putopis ,a i izuzetno zanivljiva destinacija I sam planiram ovog leta slicnu destinaciju ali sa studentskim budzetom, pre svega spavanjem u satoru i sto vise tih brutalnih plaza sa prozirnom vodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski putopis. Baš lijepo napisano i začinjeno lijepim slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA DRUZE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano April 14, 2013 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Citam I uzivam ......Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...