Jump to content

Moto Zajednica

xl600v

Članovi
  • Broj tema i poruka

    96
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Gradacac BiH
  • Motocikl
    Suzuki V-strom 650, Honda ADV 350

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

xl600v's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

141

Reputacija u zajednici

  1. Hvala na odgovoru. Svjestan sam da nemoze biti udoban kao putni enduro ali mi je bitno da ne prenosi svaku neravninu na vozača i suvozača kao adv 350 a i prethodni skuter koji sam vozio xmax300. Možda nekome ne smeta ali ja sa 52 godine sve više cijenim udobnost i lakoću korištenja.
  2. Pozdrav za sve. Trenutno vozim v-stroma 650 i hondu adv 350 ali imam namjeru da ih mijenjam za xadv 750. Prvenstveno me interesuje udobnost xadv-a. Suzuki je bas udoban sto bi rekli fotelja a adv 350 meni a i suvozaču dosta neudoban. Mislim na lošim putevima kojima obiluje BiH. E sad pitanje za one koji su vozili motore prvenstveno putne a i skutere. Kojima je xadv 750 bliži po udobnost?
  3. ja sam kaparisao sa koferom svijetlo sivog. Htjeo sam bez kofera ali nije ih bilo. Razlika u cijeni je 350 eura sa koferom i bez. kod nas u BiH je isporuka u aprilu. javicu utiske kakav je u odnosu na Yamahu x max 300 ako nekoga zanima.
  4. cijena u BiH sa popustom za prednarudžbe za isporuku u aprilu i sa smart koferom je 7100 eura
  5. i ja sam isto gledao neki kymco jer vec 8 godina imam agility city 125 i nikada nikakvih problema sa njim. ali me x max bas privlaci i nije život 300 godina i treba slusati srce. Nije zanemariva razlika u cijeni izmedju x max-a i nekog sličnog kymca ali i kada se prodaje kao polovni yamaha puno bolje drži cijenu a i lakse nalazi kupac, bar moje mišljenje.
  6. i ja sam u planu kupovinu takvog vozila. znači da se nebi trebao pokajati. Kakva je ta Yamaha u pogledu udobnosti? ne očekujem da je fotelja ali ni da premiješta unutrašnje organe kao moj sadašnji skuter kymco agiliti city 125 kome je ogibljenje katastrofa?
  7. tražim givi E21 kofere. Iz BiH sam ali bi mogli dogovoriti preuzimanje ili dostavu.
  8. Sjajan putopis. Ja sam prošle godine bio na Meteorima i mogu reći da to treba vidjet barem jednom u životu. I mene je tip na benzinskoj u Grčkoj 5 minuta ubjeđivao da sipam 98 benzin umjesto 95 i na kraju rekao ok tvoj motor tvoja odluka.
  9. pozdrav Seba. Imaš li mogućnost da napraviš centralni nogar za Suzukija V-stroma 650 2015. god? Na prošlom stromu sam imao tvoj cent. nogar i bio sam prezadovoljan.
  10. svaka cast prava avantura. Albanija je sjajna za moto turiste. Ja sam pretprosle godine bio do Drača a prošle godine sam prošao cijelu Albaniju obalom spavali smo U Skadru, Valoni, Sarande i u Ksamilu pa na Meteore u Grčku. Vratili se preko Makedonije i Srbije kući.
  11. ja ti predlazem v-stroma 650 i to da kupis ovoga kojeg ja prodajem.. motor je bez greske 2011. god 19500 km sa svom potrebnom opremom.
  12. xl600v

    druze pozdrav. poznajes li Mačka (ime mu je Davor) ima bmw gs 1200 e interesuje me kakav je kao prodavac i ako znas kakav mu je taj gs?

  13. koliko košta kreš bar kao na žutom GS 1200?
  14. hvala drug javit cu mu da pokusa
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja