nenad.yzf 115 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se skine ceo far da se zameni pozicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jbt , dal su realni ? a da bih dosao do ta 4 srafa od fara , trebalo bi da se skinu satovi , zar ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes lepo americki model, on nema poziciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Haha , evo bas sam o tome razmisljao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan PS - da , napravio sam se budala i zvao sam ovlasceni servis da pitam koliko kosta zamena pozicije .... 30e ?!?? Hahahahahahahahahja .... Presli su igricu , nema dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Mart 24, 2016 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mora da postoji neka fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Brate , sad sam sisao u garazu , s namerom da ako treba rasturim pola motora da dodjem do pozicije ... Ne postoji sansa... Znaci ti ne bi verovao sta treba da se skida sve. Jednostavno , uzas je ... Odustao sam posle sat vremena cerupanja jer bi trebalo da se bakcem jos dva dana oko toga ... Ne vredi jebi ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 24, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel' motor ne ide ako pozicija ne radi?Ne pravi se lud da skidaš pola motora za zamjenu pozicije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Februar 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da probam da dignem temu iz mrtvih, evo moje nove mezimice 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 24, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, neka te tako i služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan TCat mi je jedna od retko lepih ˝trkalica˝. Neka te dobro služi (i zaslužio si, obzirom koliko dugo si bio u potrazi za dobrim primerkom motora)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Februar 25, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I meni je uvek bila lepa, mada nisam se nikad nesto previse lozio na nju, ali sad kad je imam, sto je vise gledam sve mi je lepsa Nadam se da ce me lepo sluziti iako sam imao glavobolju vec prvog dana provedenog s njom kada mi je crkao akumulator, a za cije crkavanje je zasluzan prvobitno crknuti regler, nov akumulator sam vec kupio, i poslao regler Ziki56 da ga namunji, pa uskoro ce i to da bude reseno. Inace motor bas lepo ide, lepo koci, i pogotovo me odusevilo kako ima udobno sediste, a slusao sam price i citao u tekstovima da je Thundercat jedna od najudobnijih ako ne i najudobnija masina u svojoj klasi, definitivno potpisujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Februar 25, 2019 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i ja sam ga gledao po oglasima neko vreme Lepo da te sluzi. I da ga vidim uzivo na Provali ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Februar 25, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam jos za Provalu, ali vozice se masina, samo jos da je registrujem, a to ce biti tek krajem sledeceg meseca nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano Februar 25, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan A tek boja, svakim danom ce sve vise i vise da ti se svidja. Kao sto kaze kolega u postu iznad, posle ovakve potrage si zasluzio da uzivas u ovakvom motociklu, neka te lepo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Februar 25, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice boja, moram priznati, Macki skoro sve ponudjene boje i kolor seme dobro stoje, najlepsa mi je kad je u fulu u crvenoj ili plavoj varijanti, pa onda crveno-bela, pa sivo-zuta, sivo-crna, najmanje mi se svidja ona crno-sivo-oranz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Mart 2, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Prosto za ne poverovat kako je Thundercat-u cucnuo izduv sa mog bivseg CBR-a i to sve sa medju-granom, ugao odgovara, precnik skoro (ubacio sam tanku cauricu od lima 0,75) i stavio nekoliko podloski izmedu selne na topu i nosaca i gotova stvar Tako da se zna da su auspusi od CBR 600F2 i Thundercat-a skoro pa isti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano Mart 2, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bolji izgled sa Hondinim izduvom. Moje neko licno misljenje je da ce mu druge trakice mnoooogo bolje stajati, uvek su mi ove jednolicne bile 'koliko da ih ima', nemoj pogresno da me shvatis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Mart 3, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas i nisam neki fan tih trakica bilo kakvih, tako da vrlo moguce da ce i ove da lete s motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Mart 3, 2019 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj snimak zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Mart 3, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk ko zvuk, ima onaj klasican zvuk rednog 4-cilindrasa, samo, po mojoj zelji Robert je napravio auspuh tako da ne bude previse vristavac, i bez db-killera je sasvim ok, nije preglasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 12, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Malko neaktivna tema, valjda još ko navraća.. elem, pitanje, koliko bi ovaj motor bio pogodan za čoveka 193cm? Čuo sam da je udoban što se sedišta tiče (nisam još imao priliku da sednem da probam) ali što se tiče pozicije sedenja sam u nedoumici. I jedno dopunsko pitanje za bonus ocenu: Koliko bi ovaj motor bio pogodan za relativnog početnika? Skoro 2 godine vozikam 125cc motor, da li bi bio preveliki zalogaj da pređem na ovaj? Nisam neki što se opterećuje brzinom, više mi je bitna udobnost za mene i suprugu, ali ipak, razlika u snazi bi bila više nego očigledna. Bilo kakva informacija bi bila super, tenk ju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Maj 12, 2019 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Novola je napisao: Koliko bi ovaj motor bio pogodan za relativnog početnika? Skoro 2 godine vozikam 125cc motor, da li bi bio preveliki zalogaj da pređem na ovaj? Nisam neki što se opterećuje brzinom, više mi je bitna udobnost za mene i suprugu, ali ipak, razlika u snazi bi bila više nego očigledna. Bilo kakva informacija bi bila super, tenk ju Pozz,moj prvi motor je fzr 600r(4jh) agregat je slican ili cak i isti kao na thundercat-u,sve je u glavi u neko prvo vreme drzis motor u manjim obrtajima do 5-6k i nema brige kasnije kako se navikavas na motor tako ces pomerati granice vozim je neke 4-5 godine i dan danas mi izmami osmeh ispod kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Maj 12, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Novola ja sam visok 188cm i motor mi sasvim lepo lezi, i mogu reci sediste mu je jedno od najudobnijih. A sto se tice snage nebih ti ga preporucio, bolje uzmi nesto od 50-ak konja, dva cilindra, na primer: Kawa GPZ 500S, ER-5, Honda CB500, Suzuki GS500F... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Novola Ако имаш поштовање према машини слободно можеш да је узмеш. Видим да колега мисли да би ти било прејако. Али то је баш индивидуално мишљење. Не би било лоше ако имаш неке другаре са нешто јачим машинама од твоје па да пробаш. Та 6 тица није захтеван и пргав мотор. Требало би да ти лепо легне. Лепо је имати мало снаге поготову ако се возиш са госпођом. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...