Kypck 188 Napisano Januar 3, 2013 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvalite i kritikujte da znam za ubuduce... Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salez 39 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd/Rušanj Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstoree....necemo te menjamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 3, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Od ove nize devojke mozda i dobijemo fotke (pitajte clana mihazero, oni se znaju) a od ove visoke tesko, nestala je bez traga Mada znaju se njih troje, tako da jedino ako iscimate clana mihazero-a da pokupi fotke od njih i ubaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Daj nekako da ostvarimo kontakt ... Pokupicu ja bilo gde fotke, ako ih mrzi da kache. Imaju besplatno opijanje od mene u Dangubi kada god hoce. Zajedno sa Mihom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako. Ja sam taj Nikola i mislim da dugujem forumašima objašnjenje . Već neko vreme ne stižem da vozim motor zbog obaveza, a i nisam više tako često na forumu. Nije bilo šanse da se organizujem motorom ali naravno to ne znači da nisam planirao da dođem kolima u školu da se družim sa našim drugarima iz Sremčice. A i došao sam pred kraj vremena planiranog za druženje ali je kolona krenula nazad nekih 10-15 minuta ranije nego je planirano. Raspitao sam se u školi i potvrdio svoje sumnje. Pošto sam znao da će me Vule (Vukašin) i ostali drugari tražiti, šta ću kad me vole , nisam mogao da stvar ostavim tako nedovršenu. Gde ću sad, šta ću, obaveze, jedva i sad stigoh, ajmo pravac Sremčica, bolje odmah nego sutra, a i Vule će se manje smoriti . Svratim usput po poklone i pravac Sremčica. Tamo sam stigao negde oko 16:20. Objasnio sve čuvaru, on pozvao Vuleta i eto ti ga Vule opet ozaren i srećan. Ispričasmo se kao i uvek. Inače trebao sam da mu idem na rođendan 06.11 ali nisam stigao, i zvao sam ga na mobilni ali nije bio dostupan i sada mi se žalio kako više nema mobilni, pokvario se. Tako da je Vule pored poklona za Novu godinu dobio i novac za neki skromniji mobilni telefon. I evo slika, malo su mutne, nastalih negde posle 16:30 Ostalo je da odnesem Šnajderu (drugar iz Doma) nešto sa grbom Partizana, obećao sam, ali biće prilike . Što bi se reklo, ajd' uzdravlje, bitno je da su ova deca ostala srećna i neizneverena, njihova radost za ove sitnice ne može proporcijonalno da se meri niti da priđe vremenu i trudu koje mi uložimo, oću da kažem da je njihova radost sa nama neuporedivo veća od naše sa njima, mi imamo sve a oni samo nas . Ipak sam bio djedo civilni Mraz -. 35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Hvalite i kritikujte da znam za ubuduce... Što reče Salez, nećemo da te menjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Januar 4, 2013 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, pomisao mi je bila drugačija. Ti si ipak ostao dosledan. Svaka ti čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan MSC-ovci kad vide foto aparat :) Kad treba da se jede pasulj sa kobajom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ove dve devojke treba da potrazite One imaju mnogo cool fotke ja mislim Ova mala zena (u daljem razgovoru cu je zvati majka) je dosla sa mnom i poslala mi je par slika, onako ... iz aparata. Ova visoka devojka (Tijana), nisam sa njom imao komunikaciju od dogadjaja, pa nisam stigao da je zamolim da posalje fotke, ali ovih dana. A sad par Majkinih fotki. Bice vise ovih dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj nekako da ostvarimo kontakt ... Pokupicu ja bilo gde fotke, ako ih mrzi da kache. Imaju besplatno opijanje od mene u Dangubi kada god hoce. Zajedno sa Mihom Hahahaha Slatko si me nasmejao Visoka zivi u subotici i ima duuuuugogogogogogdisnju vezu. Niska (iliti majka) udata i ima preslatku ceru. A ja ... ja ne pijem Doduse videcu preko veze neke slike da ti urgiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 7, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan LEpe fotke! Ja sam voljan da popijem za sve njih ako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rilezmaj 2 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 2 postova Motocikl: Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Nikola kralju,svaka ti cast,sve najbolje )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Miho legendo, alkohol, sokici, klopa ... Sve ti dodjem za ove fotke. Sta god ti treba, zovi, trazi, signaliziraj 064/0-88-00-00 Boris Danguba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna tura od Majke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i treca tura Majkinih slika 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majkina 4ta tura slika 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotke jos jednog drugara koji je bio sa nama. Dusan Sarac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majkine slike v5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanaa 13 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj nekako da ostvarimo kontakt ... Pokupicu ja bilo gde fotke, ako ih mrzi da kache. Imaju besplatno opijanje od mene u Dangubi kada god hoce. Zajedno sa Mihom Nisam imala vas sajt do sada, pa evo da se iskupim sa malim zakasnjenjem Ovo je za pocetak, ostatak dobijate za koji dan... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 9, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Miha i Goshke dobili opasnu konkurenciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Januar 9, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan I poslednja tura od Majke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 9, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Miha i Goshke dobili opasnu konkurenciju! Ako, ako sto jaca konkurencija, bolji postajemo Jos jednom, hvala Majki za fotku Odlicne su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanaa 13 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna serija fotografija od mene... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanaa 13 Napisano Januar 10, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje fotografije s moje strane. Nadam se, da će Vam se bar nešto od ovog, do sada prikazanog dopasti. Ako bude sličnih okupljanja, rado ću sve zabeležiti okom objektiva. Veliki pozdrav za sve Deda Mrazove. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Ruske brate gde ti je vizir oces da se smrznes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...