Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, posle skoro pa neprospavane noći trebalo je okititi motor Jel su ovi kaiševi iz kompleta sve kraći i kraći 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnajo Studio B na visini zadatka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16793 Napisano Decembar 29, 2012 Integrisan, 8282 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram da prenesem jedan komentar sa Blic sajta: maja Subota, 29. 12. 2012. 14:04h neregistrovan korisnik svake godine ih vidimo divni su .i super izgledaju kad jure prema nasem naselju .kao neki misionari.kao da ih je sam Deda Mraz poslao Preporuka:+38-1 ------------------ Predivno je pročitati ovako nešto o motociklistima, zar ne? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još slika... znam da Vam svima fale moje mutne slike sa mobilnog pa da ne dužimo :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Par slikica i od mene. Lepo proveden dan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 29, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Деда Мразови хвала вам на још једној дивној акцији за наше другаре из Сремчице ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva godina na Deda Mrazovima...Prelepo, neprocenjivo, neopisivo... I svaka cast za organizaciju akcije!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 29, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Decembar 29, 2012 član unas 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Extra kao i svaki put do sad,hvala drugari evo i jedna fotka na koju sam se slatko ismejao,nas drugar u busu kako pokazuje nesto prstima 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za odličnu organizaciju i čestitke svim učesnicima na sjajno izvedenoj akciji! Poseban doživljaj, zaista! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan ODLIČNO!!! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 29, 2012 (promenjeno) Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam neke goste, tako da cu ono sto sam uspeo da nadjem ili snimim postavljati kasnije u toku veceri Promenio Decembar 29, 2012 član unas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi. Ponosan sam što sam član ove zajednice. Da me nije skršio ovaj virus i ja bih danas bio tamo sa vama. Moji klinci su vas danas obišli tamo ispred Doma i oduševili se poplavom Dedamrazova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Decembar 29, 2012 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan sve je bilo savršeno, nemam šta drugo da dodam. usput sam naučio novu stvar - letnje rukavice su bile jako loša ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 29, 2012 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je bilo u Zajecaru http://www.mktriumph.com/galerija-album.php?ID=9 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke koje su nam poklonila deca iz Sremčice, posebno izrađene samo za ovu priliku - neprocenjivo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo par (stotina) fotki na fejsu, album je otvoren za sve, pa se trazite Ubacicu i ovde par fotki kad stignem, za one sto nemaju fejs https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4749076578983.171129.1657147460&type=1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Goshke bravo majstore !!!! :takoje: :takoje: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 258 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mojih fotki za ovu godinu. Ima par komichnih, par tuznih, ali na slikama su uglavnom nasmejana i vesela lica. Pozdrav svima i sigurno se vidimo i sledece godine. Miha 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 258 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ostatka 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorannn 14 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...